INTEL BMW Z4M. A legjobb dolog amit eddig a CeBIT-en láttam
hány GHz-s ?

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Asszem ez "maga a" akart lenni...
Egyébként nagyon jók voltak a cikkek!

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
jaja, nekem is tetszik az a kép, ki is teszem háttérbe
am jó cikkek, jól leírjátok azt, amit ezen az éven is nélkülöznöm kell
2007-ben megfogadtam hogy most ottleszek, de nem jött össze.
de most megfogadom hogy jövőre ottleszek

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
A 8.9"os EEE féle Wines asztalgörgetős megoldás hatalmas LoL. Jáááááj 
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

anaqer
(PH! addikt)
Minden képen még a 7"-os verzió látható - OK, hogy nem méritek le centivel, de azért elég feltűnő a széles fekete sáv kétoldalt...
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
eleg kemeny fotosceg, nagyfilmes tzeruleten sokak szerint a csucs. Talan jobban, mitn kisfilmesen a Leica.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

einstein
(senior tag)
Nem értem miért jó ez a 7"-os kijelző, mert maga a mininoti nem lesz nagyobb, ha a kijelző méretét alapból megnövelték volna. Vagy az annyira drágítaná?
Amúgy a 4. képen látható ultravékony OLED valami hihetetlen. 
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!
Az egész Asus stand be volt ömlesztve a régi 7"-os eeePC-kel, csak egy üvegmögött volt két darab az újból, ahová szinte lehetetlen volt odaférni. Én lőttem pár képet az újról is, meg találtam két elég ígéretes ellenfelet az Asus megoldásának.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Miden bizonnyal azért volt kezdetben a 7"-os, mert ilyen panelt már forgalmazott valamelyik nagy panelgyártó (mondjuk hordozható DVD-játékosokhoz), így nem volt túl drága integrálni egy olyan eszközbe (eeePC), amiről a kezdetekkor nem lehetett tudni, hogy sikeres lesz-e. Most jól áll neki a zászló, van nagy érdeklődés, bele lehet vágni komolyabban a projektbe, jöhet a nagyobb kijelző, SSD miegymás.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

keopsz
(HÁZIGAZDA)
kicsit könnyebben fogom kimagyarázni, mint horn gábor tegnap.. 
a szövegben tényleg akad(t) egy hiányos mondat, ezért lehet(ett) félrevezető. ír az újról, de szinte végig a régit mutatja. meg a régiről is ír, hisz a windows azon nézett ki bénán..
de azért szeretnélek helyreigazítani, hiszen a reklám(ok)on már az új láccik.

(az elsőn 100%)
[ Szerkesztve ]
{13.52.6.14 14.10.8.18}
Valóban nem piskóta az a Bömike
Jó lenne meghajtani egyet

[ Módosította: keopsz ]
Kezd iPon szint lenni...
Úgy látom elhíresült a cikk közben: [link]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"