Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) k_laci

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

INTEL BMW Z4M. A legjobb dolog amit eddig a CeBIT-en láttam :C :) hány GHz-s ? :DD :DD

(#2) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

milyen kolosszális is magyar pavilon...

Asszem ez "maga a" akart lenni...

Egyébként nagyon jók voltak a cikkek! :R :R

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#3) Zé_Mester válasza k_laci (#1) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja, nekem is tetszik az a kép, ki is teszem háttérbe :DDD
am jó cikkek, jól leírjátok azt, amit ezen az éven is nélkülöznöm kell :O
2007-ben megfogadtam hogy most ottleszek, de nem jött össze.
de most megfogadom hogy jövőre ottleszek :DDD :C

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#4) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Bambusz borítású laptopot akarok... :K

[ Szerkesztve ]

(#5) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 8.9"os EEE féle Wines asztalgörgetős megoldás hatalmas LoL. Jáááááj :o

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#6) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Azon én is meglepődtem, érdekes megoldás :U

[ Szerkesztve ]

(#7) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Minden képen még a 7"-os verzió látható - OK, hogy nem méritek le centivel, de azért elég feltűnő a széles fekete sáv kétoldalt...

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#8) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hasselblad

eleg kemeny fotosceg, nagyfilmes tzeruleten sokak szerint a csucs. Talan jobban, mitn kisfilmesen a Leica.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#9) einstein válasza anaqer (#7) üzenetére

einstein
(senior tag)

Nem értem miért jó ez a 7"-os kijelző, mert maga a mininoti nem lesz nagyobb, ha a kijelző méretét alapból megnövelték volna. Vagy az annyira drágítaná?

Amúgy a 4. képen látható ultravékony OLED valami hihetetlen. :Y

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#10) rudi válasza anaqer (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az egész Asus stand be volt ömlesztve a régi 7"-os eeePC-kel, csak egy üvegmögött volt két darab az újból, ahová szinte lehetetlen volt odaférni. Én lőttem pár képet az újról is, meg találtam két elég ígéretes ellenfelet az Asus megoldásának.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#11) rudi válasza einstein (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miden bizonnyal azért volt kezdetben a 7"-os, mert ilyen panelt már forgalmazott valamelyik nagy panelgyártó (mondjuk hordozható DVD-játékosokhoz), így nem volt túl drága integrálni egy olyan eszközbe (eeePC), amiről a kezdetekkor nem lehetett tudni, hogy sikeres lesz-e. Most jól áll neki a zászló, van nagy érdeklődés, bele lehet vágni komolyabban a projektbe, jöhet a nagyobb kijelző, SSD miegymás.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) keopsz válasza anaqer (#7) üzenetére

keopsz
(HÁZIGAZDA)

kicsit könnyebben fogom kimagyarázni, mint horn gábor tegnap.. :C

a szövegben tényleg akad(t) egy hiányos mondat, ezért lehet(ett) félrevezető. ír az újról, de szinte végig a régit mutatja. meg a régiről is ír, hisz a windows azon nézett ki bénán..

de azért szeretnélek helyreigazítani, hiszen a reklám(ok)on már az új láccik. :K :P :DD

(az elsőn 100%)

[ Szerkesztve ]

{13.52.6.14 14.10.8.18}

(#13) Puma K válasza k_laci (#1) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Valóban nem piskóta az a Bömike :) Jó lenne meghajtani egyet :B :U

[ Módosította: keopsz ]

Kezd iPon szint lenni...

(#14) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy látom elhíresült a cikk közben: [link]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.