"128, 256, 512 MB-os és 1 TB-os" 
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

"128, 256, 512 MB-os és 1 TB-os" 
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
javítva
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
érdekes tényleg
512MB és 1TB között van azért különbség...
egyébként ssd-k között ez monster minden tekintetben: tárterület, sebesség, méret, ár... brutális... ezt sem otthonra szánják... villámgyors adatbázis-szerverbe tudnék 2 ilyet elképzelni tükrözve a biztonság kedvéért 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Én elhiszem hogy 1000mb/s-el ir, de akk negyed másodperc alatt megtelik a 256mb-os ami 1600dodó
Át kéne irni GB-ra
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Na ez brutális 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Brutális sebesség BRUTÁLIS!!! áron!!! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
(#7) Dr. Romano
Nem semmi. Kinézetre mint egy Geforce vga.
Az nem kicsit állat: 1000MB/s sebességgel 2 perc alatt teleírja a128 gigás magát
Ha méretben kicsit visszafogottabb lenne meg egy 0-val kevesebb lenne az ára... 
Mint a gyártó nevéből adódik a fotós munkákra tökéletes lehet, főleg nagy méretű képekhez.
Egyértelműen az 512 gb-os a legjobb ár/érték arányú 
Sokkoló
Mondjuk nem csak a spec de az ár is. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Raid nem játszik? Ez így nem az igazi. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Lassan SSD-re akarok áttérni, ilyet el is fogadnék, de még irgalmatlan sokba kerül. Talán 1 év múlva jobb lesz a helyzet.

szupi, akkor el is kezdek gyűjtögetni az 1 terrásra... olyan 1-1,2 milla lesz a legolcsóbb helyeken talán.

Ezen az áron én csak akkor vennék ilyen monstrumot, ha biztos lennék benne, hogy behozza az árát. 
Riszpekt
...ha meg nem, akkor csinálsz belőle buzogányt és mehetsz vele bankot rabolni, hogy megtérüljön 
ui: egyébként mitől szélesedik ki a vége, mint egy tölcsér? nincs róla robbantottrajz vagy valami? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Jó lenne egy teszt!
Mit tud írásban? És mondjuk 2-3 hónap tartós strapa után is ilyen gyors marad?
izé
Olcsó SSD-t a népnek, a sebesség maradhat 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

És ha jön egy betörő csak kikapod a gépből és tarkonvágod vele
Tuti ko
irrgalmatlan milyen sebességekkel dobálóznak mostanság
kiváncsi vagyok ténylegesen mit is tud.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
van egy kinézete...
az "átlag" alaplapokon nem csak akkor van pci express 8* ha crossfire vagy sli van de a lap nem tudja a 2. sínre a 16*-t?bocsi ha hülyeséget kérdezek, de most ez jutott eszembe 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Az x16-os is tud x1-esként is működni..
www.prohardver.hu - www.kttech.hu
Bootolhatóságról egy szó sem esik. Így nem is kell. Ha meg bootolható akkor miért nem írtátok?
Family Guy Online - Closed Beta
Minek ennek ekkora doboz? gondolom pakoltak modulokat mindkét oldalára, s lehet raid-ben vannak benne a meghajtók
True Success is Blonde

Ez minden szempontból beteg, 2db 1 terrásért ada adnám a fél....
Ste: "rendszer beépített RAID vezérlőt tartalmaz, mely RAID 0-s konfigurációban működteti a kártyán található memórialapkákat"
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Ez még nagyon drága. Kell, hogy legyen egy kis ár esés, mire ilyet venni fogok. 
Ne hagyd ki a ziccert, mert bánni fogod!!!
ez valóban brutális sebesség, én az árát is hasonló jelzővel illetném.
az árából már nem is tudom milyen gépet tudnék komplett összerakni.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Bootolhatóságról nincs hír... Eddig még 1 pcie-es sem volt bootolható, addig meg hiába is ábrándozunk.
1xer nekem is lesz 1 fasza kis gépem

Nekem is ilyen VGA kell
!
de amugy komoly a cucc,az 1TB-s ben is csak 1 termék van,van az több kisebből épül fel?mert ha több kisebb akkor még ezt a nagyon durva irási sebességet is el tudom hinni ....
1TB-os VGA, de képet nem ad...

Reméljük nem csak promise lesz.
(Angol-Magyar szótárat ajánlom az angolul nem tudók részére!)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
ez sosem hozza be az árát,nem arra van...brutáalis és egyben drága...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
"1 TB-os G-Monster-Promise modell fogyasztói ára 450 dollár körül alakul."
Ennek a hírnek így kéne kinézni.

Milyennapvan?
teljes mértékben egyetértek. előállítási költsége pedig még egy nullával kevesebb: 45$
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Egyre több ilyen baszom szörnyet látni, ahelyett, hogy az X25 kategóriájúak mennének le emberi árra.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ez a sebesség csak RIAD-del megoldható.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Akkor ez most raidbe nyomott cuccos? Es ha igen, melyik valtozata?
Na meg hogy tudo merre az oprendszert telepiteni?
[ Szerkesztve ]
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Azért szélesedik ki mert ott van egy (kettő) venti keresztben. 
Fentebb írták hogy RAID0, illetve hogy bootolás nuku pci-expressről.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Nem a pci-e a baj mert létezik pci-e sas sata stb. vezérlő amiről lehet bootolni ezt egyszerűen nem úgy építették meg.
Áj szí 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
SSD-be venti?

Akkor írok egy vadat: A RAMokban sincs mozgó alkatrész, mégis melegszenek 
Én meg írok mégvadabbat. Van 3 db SSD-m és mindegyik intenzív hasznlat mellett is kb szobahőmérsékletű marad +/- 5 C. 
A ram nem SSD 
[ Szerkesztve ]
Az OK, de hol van azoknak a sebessége ehhez? 

[link]
Hát itt azt írja : Built-in cooling fan for heat prevention
Meg: OS can boot
Ja klikk a nagy képre úgy megy
[ Szerkesztve ]

Végre egy tároló, ami kihasználja a sata 3gb/sec átvitelt. Sőt,még túl is szárnyalja 
Adhatnák kicsit olcsóbban. 100 dolcsim lenne rá 
Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █