Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A képgaléria elég nem jól sikerült. Több kép is ismétlődik.

Egyébként köszi a beszámolót. Az PLS-re kíváncsi vagyok.

[ Szerkesztve ]

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#2) Runo

Runo
(őstag)

Mennyire jó lett volna anno (15-20 éve) egy ilyen Dual Play cucc....

[ Szerkesztve ]

(#3) ledgeri válasza Runo (#2) üzenetére

ledgeri
(senior tag)

akkor meg mi lehetne ma... ;) :K

-Egyébként merre haladunk??

(#4) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Nagy a csend,ezekszerint az AMD standon,szép kis Bulldózer modelt azért kitettek,de miért is(,mármint a csend)?
Valmi kezd itt nem stimmelni,vagy nem?
(amúgy örülnék egy nagy bevásárló kocsival,mondjuk teherkocsival ,1 órát kapnék arra,hogy szedjem össze ami kell onnan)
Mondjuk nem kell nagy dolog,csak drága legyen! :DDD

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#5) ledgeri válasza MZperX75 (#4) üzenetére

ledgeri
(senior tag)

nyitási-zárási akció?? :K

(#6) MZperX75 válasza ledgeri (#5) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Én ellopni gondoltam :B

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#7) Z86

Z86
(őstag)

Nekem a markológép meg a robbantott Sony α77 tetszettek a legjobban :)

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#8) ledgeri válasza MZperX75 (#6) üzenetére

ledgeri
(senior tag)

:( ! ( ;] ;] ;] ;] )

(#9) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

"Az Arctic standján a gyártó hűtőit, házait és tápjait nézhettük meg, valamint azt is megtudhattuk, hogy a gyártótól az RC modellek sem állnak távol."

Waaaaa de jól néz ki. Egész nap a parkban lévő homokozóban játszanék ezzel meg egy dömperrel még így huszonévesen is :DDD :B

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#10) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

A Galaxy Note-ban nem Super Amoled Plus kijelző van, hanem csak sima Super Amoled.

(#11) Daywalker válasza T.Peter (#10) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Igaz, a 7.7-ben van plus...javítottam.

fi:zi'k: mindjárt rendbe lesz rántva a galéria, csak elég kacifántosan működik sajnos.

(#12) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

samsung TV odatesz

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#13) T.Peter válasza Daywalker (#11) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Köszi. :R

(#14) Daywalker válasza T.Peter (#13) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ne viccelj, én köszi :R

(#15) Himym válasza Puma K (#9) üzenetére

Himym
(senior tag)

Hehe, teljesen egyetértek veled. Mindig is akartam egy ilyet. :C

A cikkhez: Szintén kipróbálható volt a szemüveges, de nem 3D-s Dual Play, ami gyakorlatilag az osztott képernyős, kétjátékos üzemmódot fejleszti egy magasabb szintre: mindkét felhasználó polarizált lencsés szemüveget visel, és a nekik szánt kép egyszerre van a kijelzőre vetítve, de az eltérően polarizált lencséjű szemüvegek miatt csak a nekik szánt képet látják a játékosok. Ebből adódóan nincs szükség a kép félbevágására és mindkét játékos teljes képernyőn látja a neki szánt tartalmat. <-- Ez baromira tetszik, ez TV adással is működik amúgy? Ha valaki tv-t akarna nézni, másik játszik, harmadik ha van harmadik meg képeket nézeget a nyaralásról. Csak a hang megoldás a kérdés, ilyenből is csináljanak polarizált hangszórót és mindenki azt hallja amit akar. :DDD :))

Köszi a cikket jó volt. :R

[ Szerkesztve ]

(#16) BiP

BiP
(PH! addikt)

OFF:

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#17) Daywalker válasza BiP (#16) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Áá, ez már a 6 hengeres:) Az túl jó! Nekem a rendőrségi és a hosszú platós, esetleg a dupla pótos a kedvencem. De ez a foszöld mindent üt:DDD

[ Szerkesztve ]

(#18) Himym válasza BiP (#16) üzenetére

Himym
(senior tag)

semmi, törölhető

[ Szerkesztve ]

(#19) Runo válasza ledgeri (#3) üzenetére

Runo
(őstag)

hát mondjuk hologram...

[ Szerkesztve ]

(#20) BiP válasza Daywalker (#17) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Tessék: rendőrségi
duplapótos

ON: kíváncsi vagyok a Samsung PLS-re, mit tud nyújtani nagy méretben az IPS-szel szemben.
Sajnálom, hogy az Oled-es monitorok csak nem jönnek.

Ill. ez a Dual-Play lehet még érdekes. De gondolom itt is feleződik a felbontás (egy emberre), nem?

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#21) Daywalker válasza BiP (#20) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

:C
Igen. Legalábbis ami a sorokat illeti. De nem észrevehető normális távolságból nézve.

(#22) BiP válasza Daywalker (#21) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Akkor gyakorlatilag ugyanaz, mint a korábbi poláros 3D-s monitorok (váltottsoros megoldással), csak itt nem 1 ember bal és jobb szeme kapja a 2 eltérő képet, hanem 2 külön ember.
tehát csak egy új felhasználási területe a már meglévő 3d-nek, csak bő marketingmázzal beborítva :), új világcsodának eladva.

(#23) csaabz

csaabz
(senior tag)

A Galaxy Note-rol meg sokat fogunk hallani...

World of Tanks - Forza 4

(#24) 14adam válasza Puma K (#9) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a vicces az,hogy már több éve ugyan arra a tápegységre verik a nyálukat. 2 fajta van,a különbség meg csak annyi,hogy az egyiket U.S.A-ba ajánlják :U

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#25) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Hol vannak az átlátszó kijelzők, tv-k? Ez a vonal leállt? Nem látják értelmét, vagy nem tud felzárkózni a jelenlegi kijelzők technikai fejlettségéig?

(#26) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abból a 8Kx4K-s tévéből elfogadnék egyet. :D