Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz csadi0011 #1035 üzenetére

    GTA San Andreas pl 5S-től főlfelé teljesen hibátlanul megy, vagyis nekem is megvan 5S, i6, 6S-sen patika volt.

    Hosszan kifejtem, a többi kérdésedet összefoglalva:

    Egyrészt idéznék magamtól mert már a napokban leírtam:

    Mielőtt megvettem az első iPhone-om fikáztam én is, parasztvakításnak, és nagyzolásnak tartottam az egészet, majd végül úgy voltam vele csak kipróbálom, na ez volt kicsivel több mint 3 éve, azóta csak iPhone telefonom volt. Igaz a rendszer sokkal zártabb, azaz nincs annyi személyre szabhatóság, de nekem pont annyit ad amennyire szükségem van, és cserébe stabil az egész

    Kiegészíteném még annyival nekem nagyon fontos a céges email-eket pontosan megkapjam, na android vonalon itt sokszor szívtam ezzel nem jött meg időben. Akkor maga a rendszer már nem tetszik, annyi állítási lehetőség van hogy állandóan azt b@sztattam, tudom senki se kötelezett rá, de akkor is ott volt a lehetőség, ilyen téma, olyan ikon, ilyen ez az, egyszerűen kényszert éreztem rá csináljam. Na most iOS-nél mint írtam pont annyit ad amennyi kell nekem, se többet se kevesebbet, így nincs ez a felesleges b@sztatás rajta. Maga a rendszer sokkal stabilabb, átláthatóbb, kényelmesebb, de míg nem használsz egyet sose fogod megtudni (anno én se hittem el míg nem használtam, csak ment részemről is a fika).

    Akkor itt a másik kérdés amit bárki feltehet. Ott az 5S, használtan már 80 ezerért jót lehet venni, mi a túrónak kell lecserélni 160 ezerért SE készülékre?

    Ha egy átlag felhasználó vagy, elvileg semmi értelme, ugyanolyan jó az is. Viszont ha zavar pár helyen egy kis lag, kell a gyorsabb betöltéssel, illetve gördülékenyebben akarod használni az alkalmazásokat, nem akarod hogy az oldalak újratöltődjenek, jobb kamerát akarsz, jobb üzemidőt szeretnél, akkor nem kérdéses a váltás. Nekem ez a hobbim, szeretem cserélgetni a telefonokat, tesztelni őket, véleményt nyilvánítani róla, segíteni ezzel kapcsolatban másoknak...stb. Szóval én biztos váltani fogok, így hogy mi értelme remélem megkaptad a választ, de még mindig azt mondom ha egy átlag user vagy, nem éri meg azt a + 80 ezret ha jelenleg használt 5S-t és új SE készülék árát vesszük alapul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák