Alakul ez...
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Alakul ez...
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

"A konkurens vállalatok azonban rendkívül gyorsan haladnak a fejlesztésekkel, így az Intelnek is új modelleket kell majd bemutatnia, ha versenyben szeretne velük maradni. Ennek megfelelően a kékek az év végén tervezik bemutatni a 320 GB-os SSD meghajtókat."
Lol?
Már a jelenlegi modellek bejelentése és piacra kerülése (még most sem teljes) között is annyi idő telt el, hogy újdonságból visszaestek élmezőnybe, és ha ezt tényleg csak az év végén mutatják be, akkor alaposan lemaradnak.
Biztos, hogy ez nem tavalyi hír?
2009 Q4-ben jön a holmi. Annyira nincsenek lemaradva. A Toshiba van némileg előttük.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Kicsit elaludtak nem? nemrég volt az 1TB-s SSD hír a pureSilicon-ról. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Nincs valahol egy tablazat, ahova gyujtik az ujabbnal ujabb SSD meghajtokat es azok specifikacioit? Mar nem tudom kovetni, melyik milyen gyors...

Azért jó látni már heti szinten az újabb és újabb SSD-ről szóló híreket.

Örvend a lelkem, mikor ilyen híreket olvasok. A PureSilicon-nál még jobban örvendett. Csak így tovább. 

Itt van valami hasonlo:
[http://www.heise.de/preisvergleich/?pg=1&cat=hdssd;bl1_id=100]

Már csak a kis balta hiányzik.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

A szögletes designra gondolsz? Egy SSD mégis hogyan nézzen ki? 

Szerintem meg lényegtelen hogyan néz ki.
Csak gyors legyen, mint a villám. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Vajon honnan van penz fejlesztesre most ezeknek a cegeknek? Az intel oriasi visszaesesrol szamolt be nem olyan reg... 

Az árakból kellene faragni a kinézet az tökéletes.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
oszt ezt így mennyié'?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Ja, hogy úgy, ezzel egyetértek.
hemaka: Ezzel is egyetértek. 
Hedgehanter:
Profitjuk még mindig van, csak kevesebb. Annyival azért nem kevesebb, hogy megálljon az élet, a fejlesztésekre még mindig jut pénz.
[ Szerkesztve ]

Jó volt
![;]](/dl/s/v1.gif)
Először növeljék a méretet, aztán csökkentsék az árakat. Ha a mai merevlemezek szintjén lesznek az árak, veszek SSD-t. ![;]](/dl/s/v1.gif)
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Már hogy így félreértettem? Hiba na, úgy látszik sokat olvasom a GTX 295 és az SE telefonok topicjait. 
sok idő az még 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Hát igen. Most én is töröm a fejem, hogy mit válasszak: vegyek egy 7200-es 320Gb-os WD-t a notimba 20K-ért, vagy vegyek egy 64Gb-os SSD-t 34K-ért (32Gb-os nekem kicsi)... Nagy tárhely vs. gyorsaság (lesarkítva persze).
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Dobhatnál egy címet hogy hol láttál 64 GB-os SSD-t 34k-ért
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Ott-ott 

jó gyorsan megy a fejlődés tlaán hamarabb is befutnak 
és még ha az áruk is lemegy
kárácsonyi meglepi

Sajnos egyenlőre az Intel termékei nem veszik fel a versenyt árban a többi MLC-s ssd-vel, és annyival nem jobbak a specifikációk alapján.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Írásnál (kis file-ok sora, vagy akár nagynál is, ha töredezett a szabad hely) erősen be tud lassulni...

A Toshiba, meg a PureSilicon, meg a BitMicro, meg a ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha tényleg csak Q4-re jön, iszonyatosan le lesznek maradva. Azt tippelem, hogy Q2-re, de talán már Q1 végére a memória-cégekből mindenessé avanzsált vállalatok (OCZ, G.Skill, Patriot, SanDisk, Transcend, stb) is bejelentenek 512GB-os SSD-ket, és 256-osakat már valószínűleg forgalmazni is fognak néhányan...

Tudod a k+f beruházások nem egyik napról a másikra történnek, hoznak eredményt, vagy térülnek meg. Ennek az alapkutatása, majd fejlesztése már évek óta folyamatban van, és akkor még bőven volt profitja az Intelnek.
Másrészt, a k+f ezeknek a cégeknek a lételeme, arra mindig fognak költeni (ha van eszük). Ha leállnak a fejlesztéssel, meghalnak.

Uhhh, de kurv@ra jól jönne egy ilyen a notimba. Nyami.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Azért a tesztekben szépet hasítanak.
Mondjuk ár teljesítményben nálam az OCZ viszi a pálmát.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Uhh, utolsó mondat még1x:
Mondjuk, ár/teljesítmény arányában nálam az OCZ viszi a pálmát.

Egy ssd-vel %-an mennyivel gyorsabb a rendszer?
És ha nem az ssd-n van mondjuk pl. egy játék,akkor is gyorsabb a játék?Több fps-ed lesz?
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.
Az az az intel ssd ami kb milliónyi írás/olvasást képes elviselni? Mintha régen valami ilyesmi infót olvastam volna. Egyébként milyenek a mai ssd-k? A logut-on megjelent OCZ ssd-re csak 10000 körüli műveletet írnak. Az meg nem egy bíztató. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
"És ha nem az ssd-n van mondjuk pl. egy játék,akkor is gyorsabb a játék?Több fps-ed lesz?" Attól nem, de állítólag a számítógépházra helyezett zúzószerszámok jó hatással vannak...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

Egyébként meg piszok gyorsak, már csak a kapacitással és az árral van probléma.

Az is jó, ha szárnyas anyákat használsz, mert az általuk keltett turbulencia jótékony hatással van a teljesítményre...