Szép darabok! Az áruk egy vagyon lesz. Csak azoknak éri meg MARS II -t venni , akik SLi rendszerben akarják használni, mert így helyet lehet vele megtakarítani 
[ Szerkesztve ]
TRON addict

Szép darabok! Az áruk egy vagyon lesz. Csak azoknak éri meg MARS II -t venni , akik SLi rendszerben akarják használni, mert így helyet lehet vele megtakarítani 
[ Szerkesztve ]
TRON addict
Limitált szériás lesz, ezért, illetve a csillagászati ára miatt nem nagyon lesz 2db belőle sokaknak. (Nem biztos, hogy olcsóbb lesz mint 4db olcsóbb GTX 580-as.)

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

Biztos, hogy nem lesz olcsóbb. Ezért csak ott éri meg, ahol számít a PCIe hely.
TRON addict
(#4) marositech

Bazze nagyon vérpempő VGA-k ezek.
Most már elkéne az új ATX szabvány...W-ATX...azaz Wide ATX.
Hogy több helyük legyen az ilyen 3 slotokat elfoglaló VGAknak.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

Az a Matrix elég komolynak tűnik. Ha emberi áron lesz 100-150 között még viselhető lenne.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Azzal 4%-os "tuninggal" nem erőltették meg magukat. 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Brutálul néz ki, és a teljesítmény is az lesz, egy tesztre kiváncsi leszek.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Már a GTX570 DC II is három slotos úgyhogy a MARS és Matrix mérete nem meglepő. A kártyák súlyára kíváncsi lennék. Lehet, hogy ajánlatos aládúcolni vagy kiékelni, mert már nem csak CPU hűtőtől deformálódhat az alaplap
Végre lesz valami Nv fronton, ami megszorongatja az ARES-t... ...árban 
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
Böszme dög kártyák, árakra kiváncsi leszek.
A Marsra egy kicsivel több tuning még elfért volna, de valószinűleg csak ennyit enged. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Jó tudni,hogy valakinek a 150 egy VGA-ra emberi ár... 
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

+1
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Ez tipikus e-penis növelő cucc.
De azért az egyedi tervezés előtt le a kalappal. 

Te jószagúatyatúristen
3db 8pines csati?
Mennyit nyal ez be 400-450W?
Állat batár dög
Na igen persze ha csak elkészült volna 
[ Szerkesztve ]
WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

De nagyon nem abban lesz! 

3db 8pines csati?
Mennyit nyal ez be 400-450W?
Irreleváns hogy hány csati van rajta. Attól hogy rátesznek akár 6-ot, attól nem lesz több a fogyasztás, max tuning esetén LN2 használatával sem fog elfogyni a cucc.
Asus megint hozta a szokásost.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...
Az Ares még ma is drága ezek is beteg áron indulnak amiből már lehetne venni legalább 3-4 gtx 580-at itt a ph-n. De ugye a hely az fontos mint itt előttem is mondták, 2db mars 2 esetleg 1 kártya még phys-s-hez és boldog a nép 
Én még azért várok 1-2 generációt, hogy leváltsam a gtx480 tri sli rendszert 
HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

Ha jól tévedek fél éve 270K körül volt használtan az előző generációs "mars".
150K-ért nem szabad ott hagyni 
Ezekkel csak a nyűg van 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Szép és jó....
Kár hogy nem nekünk tervezték de szerintem inkább ételt tesznek az asztalra mint ezt megvegyék.
Nem csak nálunk hanem nagyon sok helyen a világon.
UI: megveszed örülsz utána 1-2-3 hét és már 30-40 E ft veszett az értékből
Értelmetlen felesleges nagyzolás nem éri meg / annyival nem jobb csak marketing s kapitalista fogás az egész/...
Most aki megveszi örül hogy jó kártyája van de 1-2 hét és kijön az új chippel energia zabálóbb vagy energia takarékosabb példány és akkor a delikvens vagy örül vagy fogja a fejét
Személy szerint én inkább a véremet kiengedném mint hogy ilyen kártyám legyen .
Mégha ATOM gazdag lennék akkor se inkább teliverném többször a barátnőm okkal jobb és meg nyugtatobb
Ha lenne rá pénzem inkább 50 db HD 5770 vagy Gtx 460 vennék helyette .
Abból 25 db el jótékonykodnák s az árából a szegényeket támogatnám
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!
igen, ezek tipikusan kimagaslo ar/ertek arannyal rendelkezo kartyak. tomegcikkek lesznek, vinni fogjak oket, mint a cukrot ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Hát igen, de ha tuningolva van biztos hogy megeszi a neki járót 
WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

Csak ennyit tudok mondani: uram atyám 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

amd-nél görög hadisten,nvidiánál meg római hadisten ares vs mars 

Nekem is ez szúrt szemet. 
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
ezen bef.stam majdnem
....de igaz. 
mutogatni jó, másra nem. sztem...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Lassan elérjük azt a szintet,ahol már a téglánál is nagyobb méretű kártyák lesznek.Egyszer rájönnek a gyártók ,hogy a kis méret a számtech világában többet ér,mint egy óriás.Épp ideje lenne visszafogniuk magukat.
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )
komoly "kis" kártya az ára viszont megmarad a gazdagoknak én addig csodálom a 5750-t
.
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Garden Party Edition.
Csomagolhatnának a dobozba fél kiló szalonnát bónuszként, a kiáramló forró levegőn simán lehetne sütni 
Amúgy meg kell ez nekünk, jó lesz kódtörésnél. 
.::www.megadanceradio.hu::.

Nem rossz nem rossz de alkothattak volna jobbat is lévén, hogy a Mars első verziója 2 nyákos kártya volt és az egyik elég szépen át lett alakítva, hogy a ventilátor hűtsön is valamit. Szerintem itt is lehetett volna csinálni valami hasonló dolgot
Vagy, hogy nagyon extrém legyen 2 nyák és nyákonként 2 GPU
meg mondjuk 4 kártyahelyet elfoglaló 30 hőcsöves hűtéssel meg ilyen felfogató hülyeséggel, hogy ne repedjen meg az alaplap (meg a számítógépház oldala [meg a föld
])
Szerintem a teljesítménye kb. ott lesz mint a GTX590-nek, vagy maximum 10%-al lesz csak gyorsabb de 2-3szoros felárral...
(#30) TESCO-Zsömle válasza - = Zk = - (#25) üzenetére
Lehet használni is... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Szimpatikus cucc mindkettő, igazi best buy lesz érzem, majd ha valamelyik ára lemegy 30k alá, lecserélem rá a 4770-et 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Bazze nagyon vérpempő VGA-k ezek.
LOL 
Formula 1 - Ferrari! mi más?

Azért írtam én is hogy még "viselhető" lenne. De tuti lesznek van 250-350 között...
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

PH-s tesztet kérünk gyorsan, sok képpel 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Nemsokára kirakom a logout-ra ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jó karik én még ezek ősével rendelkezek Asus 285 Matrix és elég egyedi .
Kár a Matrix nem lesz 3Gb-os mert ha igaz az újabb játékok igénylik majd a vramot .
[ Szerkesztve ]

Azért kell használtan venni kb. fél év múlva 
(#38) - = Zk = - válasza TESCO-Zsömle (#30) üzenetére
igaz.
Visszaköltözöm Dunakeszire, a Barátság utcába, és majd ezzel intézem a lépcsőház fűtését. Termidor de boldog lenne
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -