Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Szép darabok! Az áruk egy vagyon lesz. Csak azoknak éri meg MARS II -t venni , akik SLi rendszerben akarják használni, mert így helyet lehet vele megtakarítani :)

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#2) Fücsök007 válasza radi8tor1 (#1) üzenetére

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Limitált szériás lesz, ezért, illetve a csillagászati ára miatt nem nagyon lesz 2db belőle sokaknak. (Nem biztos, hogy olcsóbb lesz mint 4db olcsóbb GTX 580-as.) :DDD :N

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#3) radi8tor1 válasza Fücsök007 (#2) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Biztos, hogy nem lesz olcsóbb. Ezért csak ott éri meg, ahol számít a PCIe hely.

TRON addict

(#4) marositech

marositech
(tag)

Bazze nagyon vérpempő VGA-k ezek.
Most már elkéne az új ATX szabvány...W-ATX...azaz Wide ATX.
Hogy több helyük legyen az ilyen 3 slotokat elfoglaló VGAknak.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#5) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Az a Matrix elég komolynak tűnik. Ha emberi áron lesz 100-150 között még viselhető lenne.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#6) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azzal 4%-os "tuninggal" nem erőltették meg magukat. :U

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#7) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Brutálul néz ki, és a teljesítmény is az lesz, egy tesztre kiváncsi leszek.:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#8) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Már a GTX570 DC II is három slotos úgyhogy a MARS és Matrix mérete nem meglepő. A kártyák súlyára kíváncsi lennék. Lehet, hogy ajánlatos aládúcolni vagy kiékelni, mert már nem csak CPU hűtőtől deformálódhat az alaplap ;] Végre lesz valami Nv fronton, ami megszorongatja az ARES-t... ...árban :D

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#9) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Böszme dög kártyák, árakra kiváncsi leszek.
A Marsra egy kicsivel több tuning még elfért volna, de valószinűleg csak ennyit enged. ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#10) zuzu000 válasza Fr3eWar (#5) üzenetére

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó tudni,hogy valakinek a 150 egy VGA-ra emberi ár... :U

Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

(#11) kerelo válasza zuzu000 (#10) üzenetére

kerelo
(senior tag)

:C +1

[ Szerkesztve ]

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#12) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Ez tipikus e-penis növelő cucc. :DDD De azért az egyedi tervezés előtt le a kalappal. :R

(#13) erikke17

erikke17
(senior tag)

Te jószagúatyatúristen :Y 3db 8pines csati? :Y Mennyit nyal ez be 400-450W? :D Állat batár dög :D Na igen persze ha csak elkészült volna :)

[ Szerkesztve ]

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#14) Angel1981 válasza Fr3eWar (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

De nagyon nem abban lesz! :)

(#15) NOD válasza erikke17 (#13) üzenetére

NOD
(senior tag)

3db 8pines csati? :Y Mennyit nyal ez be 400-450W?

Irreleváns hogy hány csati van rajta. Attól hogy rátesznek akár 6-ot, attól nem lesz több a fogyasztás, max tuning esetén LN2 használatával sem fog elfogyni a cucc.

(#16) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Asus megint hozta a szokásost.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#17) Seikai

Seikai
(tag)
LOGOUT blog

Az Ares még ma is drága ezek is beteg áron indulnak amiből már lehetne venni legalább 3-4 gtx 580-at itt a ph-n. De ugye a hely az fontos mint itt előttem is mondták, 2db mars 2 esetleg 1 kártya még phys-s-hez és boldog a nép :D

Én még azért várok 1-2 generációt, hogy leváltsam a gtx480 tri sli rendszert ;)

HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

(#18) Duracellm... válasza Fr3eWar (#5) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ha jól tévedek fél éve 270K körül volt használtan az előző generációs "mars".
150K-ért nem szabad ott hagyni ;)

Ezekkel csak a nyűg van :))

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#19) M107

M107
(senior tag)

Szép és jó....

Kár hogy nem nekünk tervezték de szerintem inkább ételt tesznek az asztalra mint ezt megvegyék.
Nem csak nálunk hanem nagyon sok helyen a világon.
UI: megveszed örülsz utána 1-2-3 hét és már 30-40 E ft veszett az értékből
Értelmetlen felesleges nagyzolás nem éri meg / annyival nem jobb csak marketing s kapitalista fogás az egész/...
Most aki megveszi örül hogy jó kártyája van de 1-2 hét és kijön az új chippel energia zabálóbb vagy energia takarékosabb példány és akkor a delikvens vagy örül vagy fogja a fejét
Személy szerint én inkább a véremet kiengedném mint hogy ilyen kártyám legyen .
Mégha ATOM gazdag lennék akkor se inkább teliverném többször a barátnőm okkal jobb és meg nyugtatobb
Ha lenne rá pénzem inkább 50 db HD 5770 vagy Gtx 460 vennék helyette .
Abból 25 db el jótékonykodnák s az árából a szegényeket támogatnám

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

(#20) tiborandras válasza zuzu000 (#10) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, ezek tipikusan kimagaslo ar/ertek arannyal rendelkezo kartyak. tomegcikkek lesznek, vinni fogjak oket, mint a cukrot ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#21) erikke17 válasza NOD (#15) üzenetére

erikke17
(senior tag)

Hát igen, de ha tuningolva van biztos hogy megeszi a neki járót :D

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#22) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Csak ennyit tudok mondani: uram atyám :DDD

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#23) Srodney

Srodney
(senior tag)

amd-nél görög hadisten,nvidiánál meg római hadisten ares vs mars :R

(#24) M3Ny3'T válasza Srodney (#23) üzenetére

M3Ny3'T
(senior tag)

Nekem is ez szúrt szemet. :))

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#25) - = Zk = - válasza zuzu000 (#10) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezen bef.stam majdnem :C....de igaz. :U

mutogatni jó, másra nem. sztem...

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#26) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Lassan elérjük azt a szintet,ahol már a téglánál is nagyobb méretű kártyák lesznek.Egyszer rájönnek a gyártók ,hogy a kis méret a számtech világában többet ér,mint egy óriás.Épp ideje lenne visszafogniuk magukat.

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#27) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

komoly "kis" kártya az ára viszont megmarad a gazdagoknak én addig csodálom a 5750-t :DDD .

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#28) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Garden Party Edition.
Csomagolhatnának a dobozba fél kiló szalonnát bónuszként, a kiáramló forró levegőn simán lehetne sütni :)

Amúgy meg kell ez nekünk, jó lesz kódtörésnél. :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#29) rpgops

rpgops
(újonc)

Nem rossz nem rossz de alkothattak volna jobbat is lévén, hogy a Mars első verziója 2 nyákos kártya volt és az egyik elég szépen át lett alakítva, hogy a ventilátor hűtsön is valamit. Szerintem itt is lehetett volna csinálni valami hasonló dolgot :D Vagy, hogy nagyon extrém legyen 2 nyák és nyákonként 2 GPU :D meg mondjuk 4 kártyahelyet elfoglaló 30 hőcsöves hűtéssel meg ilyen felfogató hülyeséggel, hogy ne repedjen meg az alaplap (meg a számítógépház oldala [meg a föld :D ])
Szerintem a teljesítménye kb. ott lesz mint a GTX590-nek, vagy maximum 10%-al lesz csak gyorsabb de 2-3szoros felárral...

(#30) TESCO-Zsömle válasza - = Zk = - (#25) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet használni is... :P

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#31) Archer

Archer
(őstag)

Szimpatikus cucc mindkettő, igazi best buy lesz érzem, majd ha valamelyik ára lemegy 30k alá, lecserélem rá a 4770-et :)

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#32) alcsa válasza marositech (#4) üzenetére

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

Bazze nagyon vérpempő VGA-k ezek.
LOL :D

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#33) Fr3eWar válasza Angel1981 (#14) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Azért írtam én is hogy még "viselhető" lenne. De tuti lesznek van 250-350 között...

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#34) zazahoho

zazahoho
(őstag)

PH-s tesztet kérünk gyorsan, sok képpel :DDD

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#35) Zodicus válasza zazahoho (#34) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

Nemsokára kirakom a logout-ra ;]

(#36) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Jó karik én még ezek ősével rendelkezek Asus 285 Matrix és elég egyedi .
Kár a Matrix nem lesz 3Gb-os mert ha igaz az újabb játékok igénylik majd a vramot .

[ Szerkesztve ]

(#37) kpal válasza M107 (#19) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Azért kell használtan venni kb. fél év múlva ;)

(#38) - = Zk = - válasza TESCO-Zsömle (#30) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igaz.:C

Visszaköltözöm Dunakeszire, a Barátság utcába, és majd ezzel intézem a lépcsőház fűtését. Termidor de boldog lenne:))

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#39) bigga

bigga
(tag)

Na ez a kártya pont jó lenne sz@r PC-hez tesztkártyának - és csak egy használt Suzuki áráért :D

[ Szerkesztve ]

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.