Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Ehhez borotvahabot is kell használni? Nem pattog ki tőle az arcbőr? :DD

(#2) asound

asound
(őstag)

A speckóit elnézve nem lesz egy olcsó darab.

Továbbá még mindig nagyobb értelmét látom egy hagyományos laptopnak amiben van hely a bővítésre, nem csak szervizben lehet hozzányúlni.

Az élet négy magnál kezdődik.

(#3) gyomordzsák válasza Champipi (#1) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Én meg vettem egy bumfordi Dell e6420-at, ahogy elnézem a méreteket két Acer s5 lehet olyan vastag mint az én notim. Nem baj, az enyémből legalább nem lehet origamit hajtogatni :P

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#4) CSiPet2

CSiPet2
(tag)

Az ultrabook kategóriát nem az én igényeimre tervezték (legalábbis amíg nem lesz dedikált vga), de el kell ismerni, iszonyat jól néz ki ez a gép. :R

HTC Desire InsertCoin v1.1.3

(#5) vakarcs válasza CSiPet2 (#4) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

a samu-nak elvileg dedikalt vga-s az ultrabookja

eladó a világ :)

(#6) petike2014

petike2014
(fanatikus tag)

Na, a télapótól kérek is egy s5-öst, gyorsan megírom az e-mailt neki.

(#7) coolpet

coolpet
(tag)

oszinten ki mire hasznalna egy laptopot/notebookot/ultrabookot?

En ha lenne ra lovettam, akkor net/film/zene/munka.

Ahhoz miert nem eleg egy igp?

Kivancsi lennek hogy mennyit bir ki az akkuja

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#8) gybazsi

gybazsi
(senior tag)

Ha esetleg az a veszély fenyegetne, hogy valami ilyesmi gépet kellene vennem, akkor ez lenne az első, amin elgondolkodnék a MacBook Air helyett.
Egyébként egy hagyományos notebooknak én is több értelmét látom, mint ezeknek.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#9) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Először a tükröződő kijelző, aztán a töpörített (használhatatlan) kurzorgombok, majd a szigetes billentyűzet, most meg ez az ultravékonyság....

Most komolyan, mindenki csak oldalról nézegeti a laptopját, de senki se használja?
Persze hogy is használnák, gondolom itt is meglesz _talán_ majd az 5 óra üzemidő, ha csak txt-t olvasok rajta...

(#10) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Acer-nél eléggé belejöttek a pengéskedésbe, tényleg borotválkozni lehet ezzel a géppel, de még az almát is elvágja ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#11) Zefír

Zefír
(őstag)

Ez de szép, nah egy ilyenre lecserélném a Mac minim.

Nem.. mégsem :D akkor már air. De Win-es felhozatalban eddig ez nyerte meg a legjobban a teszésemet.

(#12) Duliee válasza Zefír (#11) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Felmegy erre is a Mac OSX, ha már intel alapok :)

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#13) Zefír válasza Duliee (#12) üzenetére

Zefír
(őstag)

Igen, tudom. De az nem legális, persze most nagyokat lehet ezen röhögni, én is ezt teszem éppen, De azért értitek, mennyivel más, hogy mac-en jogtiszta a win, de PC-n nem az z OSX
De persze megértem, hiszen tartja magát az apple az alap koncepcióhoz, csak mióta inteles lett az apple, nem sok értelme van.

(#14) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Jó, hogy pörög a kategória és nem csak a MacBook Air van egyedül. Viszont addig nem vennék Acer-t amíg ki nem derül mi lesz 1 éven belül. Nem lehet mondani, hogy annyira olcsó lenne bármelyik is, de pl. az S3 promó fotóin látszott melyik illesztésnél fog szétesni az egész idővel.

twitter: MatrixfanLive

(#15) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Kellene!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#16) Mr. Byu

Mr. Byu
(fanatikus tag)

Ettől a zsanérszerkezettől én így ránézésre óvakodnék. Olyan Acer géppel még nem találkoztam, ami 1-2 év masszív használat után ne kezdte volna érezhetően "szétdobni" magát, meggyengülő zsanérokkal, recsegő műanyagokkal, stb., akkor képzeljük el, ez mennyire lehet stabil.
Ugyanilyen zsanérja volt az első generációs MacBook Airnek, és jól pórul is jártak vele, sorozatban mentek tönkre. Ezért is álltak át a második generációban a Pro-ból ismert masszív, hosszú zsanérra.

Amúgy nem tűnik rossz gépnek, de van egy olyan sejtésem is, hogy ezt az egészet megfejeli az Acer egy gyenge minőségű, 1366*768-as kijelzővel. A hátul lenyitható csatlakozósor meg elég furcsa szvsz, elég hülyén nézhet ki egy hátrafelé kilógó pendrive.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.