Gondolom az árát olyan 60.000ft magasságába kell majd keresni.
CSS (Hun)Bloodkiller

Gondolom az árát olyan 60.000ft magasságába kell majd keresni.
CSS (Hun)Bloodkiller
tetszetős darab 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Nekem az tetszik benne h nem valami hatalmas batár! Mint pl corsair.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

Nekem meg az jutott eszembe, hogy rákötök egy bazinagy ellenállást, és hősugárzónak használom...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
"Wattage 1100 Watt, single 12V rail" 83A 12V 
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Ilyen hatásfok mellett, nem lenne valami gazdaságos 
Vagy az ellenállásból lesz tűzcsóva.
ha bír 1200w-ot az ellenállás (mondjuk egy cekasz
) akkor no problem 
de szerintem nem azért írta, mert komolyan gondolt erre 

Nexus RX-1.1K GOLD adatlap.
80+ meres
Elozo RX-8500 tapjukban HighPower bel lakozott.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

HighPower most visszafogta magat, gyartanak 1350W-os 80+Gold tapot is 
Weblapjukra viszont raferne mar egy frissites, 5 eve is ugyanilyen igenytelen volt, raadasul a legujabb modelljeik meg ki sincsenek rakva. 
[ Szerkesztve ]
Gyilkos egy cucc az fix.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
lehet megveszem,úgyis beszart a hegesztőtrafóm ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Ez ütött! 
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
12V-al nehéz lesz ívet gyújtanod 

És mennyire nincs értelme már ennek a " kicsinek" sem.
Én csak az egy mondatban az a teljesítmény, és az erőmű dologra próbáltam rávilágítani.
A honlap meg hát ... Valóban a multat idézi. Nekem a 10 évvel ezelőtti hőskor ugrott be, amikor még minden honlap ilyen frontpédzses kinézetű volt 

Mindenképp muszaj volt kiadni még az ünnepek előtt egy ilyet. Nehogy már ne legyen nekik is egy 1000W feletti tápjuk. Még a végén nem vennénk komolyan őket 
Viszont a 80+ gold az igen szép. Ha egyszer kiadnának egy 400-500 wattos modellt ilyen hatásfokkal, futnék a boltba.
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

1db 12V-os ág 83A-ral!!! 
Alléz Olympique de Marseille!

igen, ha 400-600W közti tápokkal is ennyit foglalkoznának mint ezekkel a kilowattos csodákkal sokkal jobb lenne! ki a fene használ 1,1 vagy 1,35KW-os tápot
ez is csak pazarlás és üzlet
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Én vasalótalpra kötöm. 
Milyennapvan?

Majd ha 100% felett lesz a hatasfok akkor erdekel 
.::www.megadanceradio.hu::.

Ha egyszer kiadnának egy 400-500 wattos modellt ilyen hatásfokkal, futnék a boltba.
Ez eleg nehezkes, elvegre 20% terhelesnel legalabb 87% hatekonysagunak kell lennie a Gold cimkehez, vagyis a 400W-os tap 80W terhelesnel maximum 91.9W-ot vehet ki a konnektorbol, vagyis 11.9W lehet a tap osszes vesztesege, mikozben ott egy csomo alkatresz, aminek fix a fogyasztasa, nem lehet hova csokkenteni, plusz ott van a terhelesfuggo vesztesege a trafonak, satobbi.
Azannya, Delta DPS-400W 
Ha olcson adnak, lehetne itthon kapni, meg nem a GPS szeria szunetmentes hulyito aktiv PFCje van benne, akkor siman best buy.

A Delta-nak van egy halom 500W alatti Gold fokozatú tápja. DPS-235W; DPS-300W; DPS-350W; DPS-255EB A. Az utolsó is bőven elég lenne az átlagfelhasználónak.
Aztán van a CWT-nek is 400-asa FS9008 400W.
Érdekes, hogy a Seasonic és az Enermax viszont nem erőlteti magát ebből a szempontból.
Si vis pacem, para bellum.

Pont most neztem, Enermaxbol a legkisebb Gold minositesu a Pro87+ 450, modularisbol Modu87+ 500.
(Googleval rakeresve a 400-as Deltara pont az itteni bolha az egyik talalat. Szerintem lecsapok ra, aztan lesz egy elado HX520.
)
[ Szerkesztve ]

Már csak egyetlen kérdésem van: melyiket lehet itthon kapni ? 
FSP250-60PFK-nak próbáltam utánanézni nemrég, és úgylátszik, hogy még sehol sem lehet kapni a világon. 
Pedig akartam hozatni egyet nővéremmel Londonból. De remélem pár hónap múlva lesz, és ha legközelebb jön haza, akkor majd akkor próbálok hozatni.
Bár az ára azért kérdéses...
Integrált GPU-s kétmagos gép elmegy 50W alatt manapság, ott ez 6W-ot fűtene el.
Ezt szerintem simán meg lehetne oldani álló ventillátorral is, és így passzív is lehetne (terhelés alatt meg mindegy). Ráadásul ebben a 6W-ban benne van a venti (bár ilyenkor feltételezhetően nem valami nagy) fogyasztása is.

-Kilowattos táppal nem lehet fűteni, azért terhelhető.
-Modelleket már biztos lehetne hegeszteni vele.
-Fűteni 10w-os táppal kell 1000w-os terheléssel, na az már biztos izzik.
-Felakasztom a géphátuljára a zoknim és megszárad igen gyorsan.

Erre éppenséggel én is kíváncsi lennék. De ugye mi ebben a fantasztikus fehér lyukban élünk.
Si vis pacem, para bellum.

Csaaak 1100W. Nekem mar csak olyan kell amit ha bekapcsolok frekvenciaingadozast csinal a halozatba!!!! 
(#28) Termigáßor válasza yakuza.tora (#17) üzenetére

Odab@sz! (a 83A egy ágon) Csak zárlat ne legyen rajta...
[ Szerkesztve ]
shield(gun) only...

Ezt már akkora áram, hogy ezt is megoldották vele.
Ha zárlat van, az egy vezeték olyan gyorsan megszakad a 83A-től, hogy még arra sincs ideje hogy kigyulladjon. 
Amúgy erről már lassan kocsit lehet indítani.
Lemerült az akksi a kocsiban ?
Nem baj, hozom a tápot a gépből, bebikázzuk. 
xT4ken
Hát mondjuk frekvenciaingadozást azért elég nehezen...
De feszültségingadozást már simán.
[ Szerkesztve ]
az nem biztos hogy elolvad a vezeték, máshol is lehet zárlat és a kábel megy 83A bírnia kéne( nem tudom milyen keresztmetszetű). 

Komolyra fordítva a szót, a probléma az, hogy egy kábel álltalában elvileg 10A-t bír (de valóságban szerintem azért 20A-t is - komoly károsodás nélkül).
Azaz akkor van probléma, hogyha az a 83A egy kábelen menne át.
Ezért mondják sokan, hogy nem jó ötlet ez az egyesített ág, és nem véletlenül találták ki az ágankénti 20A-es (240VA-es) korlátot sem. 
[ Szerkesztve ]
feljebb írtam én is mennyire jó ez a single rail megoldás tűz és baleset védelem szempontjából. 

nekem is váltanom kell Asus A45GA táppak rendelkezek! horror összegne kerül még most is ! de a hatásfoka nem épp kielégítő, ráadásul elég hangos
szóval venni fogok egy 400-500as mod tápot! CM M520-at kellett volna venni a nyáron mikor 14-15K körül volt, most meg 25 
Ezekben a tápokban már mindenféle védelmek vannak. Na persze, kérdés, mi történik, ha valaki egy csatlakozón (és azon belül néhány mm^2-en) akarja átvinni azt a 83A-t, és az történetesen elkezd felforrósodni...

Na ilyen hatásfokú modulárisokból kellene néhány típus a 150-400 W tartományba, lehetőleg óccsóé
. Még mindig nem értem amúgy, mire fel ez a nagy kW-mánia
. Rég baj van már akkor, ha egy géphez 5-600 W-osnál erősebb táp kell, CFX meg QuadSLI, vagy ágankénti max. terhelhetőség ide, vagy oda...
Te is fiam, Bluetooth?

engem is a 450es Asus táp annyira bőven kiszolgál hogy hihetetlen...