Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz gergotb #9193 üzenetére

    bő 3 óra alatt felnyomja, bár én lehetőség szerint nem merítem 20% alá, hanem sűrűbben töltöm fel, vagy töltök rá bármikor véletlenszerűen is, ha már erre van kitalálva a li-xx akkumulátor, illetve a ciklust is úgy számolja, hogy csak sok rátöltögetés lesz végül egy teljes kör.

    a rejtett hívószámos témához; vannak cégek, ahol előírás, hogy nem mehet ki hívószám, de ez nem rosszindulat, hátsó szándék, vagy ilyesmi miatt van, hanem más okból.
    az jobb, ha ír ki mobilos hívószámot, de az csak egy a rendszer által dobott random szám a náluk rendelkezésre álló tartományból, de amúgy vezetékesről hívnak és adott mobilos szám nem is visszahívható?
    mert bizonyos marketinges cégek így csinálják, elkerülve azt, hogy a rejtett számot elutasító vagy nem fogadó személyeket is jobb eséllyel elérjék.
    jó azoknak, akik megtehetik, hogy nem fogadják a rejtett számról érkező hívást, de olyanra is gondolni kell, hogy ha ne adj' isten valami komoly probléma adódik, például baleset vagy hasonló tragédia történik egy családtaggal, akkor a kórházból, rendőrségről...stb. hívhatják rejtett számról is, de nem fogják tudni értesíteni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák