Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bok92 #3779 üzenetére

    én vagyok az egyik élő ellenpélda; szeretem a hangerőt és a húzós mélyeket, itthon is jellemzően fejhallgatóval hallgatom a zenét netezés...stb. közben is - most is :) -, mert ami a fentiek alapján számomra elvárt, azt a szomszédok miatt nem fül-, vagy fejhallgatóval nem tehetem meg.
    ami extra; nem vagyok már annyira fiatal, hosszú évek állnak mögöttem úgy, hogy hangosítással is foglalkozom, lemezlovaskodom is, szóval a sok dübörögde nagyon igaz esetemben, a (hangos) zene az életem, a hallásommal viszont nincs gond, pedig bő 2 évtizede nyomom. nem általánosítok persze, biztos van olyan, akinek estlegesen árthat, de számtalan olyan munkahely van, ahol szintén hibalehetőség a sok és átlag feletti zaj, de másik oldalról is; aki anno megtanított a dj munka rejtelmeire, ő 40 éve nyomja és nem süketült még meg, de még csak nem is romlott olyan szinten a hallása, hogy akár minimális problémát okozna számára.

    amivel viszont "tartozom" magamnak; a 6s plus-t alig használtam még zenehallgatásra, anno a 4s-t ha csak 5 - 10 percre is volt lehetőségem, amikor kimozdultam itthonról és sétáltam vagy tömegközlekedtem valahová, már nyomtam is a fülembe az mm30i-t - biztos hallották mások is körülöttem, hogy mit hallgatok, ha csendes környezetben voltam :DDD -, aztán a következő telefonokat egyre kevesebbet - nem a telefonok típusa miatt, a szokásaim változtak.

    baker_;, nem esik ki a gyári füles sem, bár van jobb is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák