Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz ToniSoprano #2397 üzenetére

    nincs ott semmi gond, egyrészt beállítás kérdése, ha nincs túl sok futó folyamat, akkor nincs minek húzni az akkumulátort, másrészt li-xx jelenség is, hogy a töltöttség melyik szakaszában milyen szinten dolgozik adott terhelés függvényében.
    az a csak videózásos teszt nem sokat ér, hacsak nem állandóan arra és úgy használja valaki a két készüléket, de vegyes használatnál már jelentős a különbség a plus javára.
    a jobb tesztekben sem véletlenül néznek külön képességeket, mint például a készenlét, beszélgetési idő, böngészés és videó lejátszása, mindent azonos feltételek mellett persze, így már összességében hasonlíthatók össze a különböző készülékek; link (rendezheted típus...stb. alapján is a sorrendet, a megfelelő kategóriára kell kattintani)
    ezzel az erővel azt is nézhetnénk, hogy az 5s és pláne a 6s már régen lemerült, ha csak telefonál velük valaki, amikor a 6s plus és pláne a 6 plus még bőven bírja.
    még szerencse, hogy a felhasználók jellemzően nem csak egy meghatározott feladatra használják a telefont, hanem többre is, vegyesen, különböző arányokban, de ezért is mutatkoznak eltérő tapasztalatok, amikre persze a beállítások és egyéb befolyásoló tényezők is rátesznek még, hogy más és más eredmények szülessenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák