Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esfrost

    tag

    válasz Gsx-rr #3165 üzenetére

    Egyáltalán nem szeretnék vitába szállni senkivel, de sületlenségeket beszéltek egy picit.

    Valóban vannak gyártásból eredő hibás készülékek, de tessék már kicsit bele gondolni, hogy hány darab ilyen telefont gyártottak le, milyen mennyiségről beszélünk, és annak hány százaléka hibás. Ezeket a hibás telefonokat garanciálisan azonnal lehet cseréltetni vagy javíttatni. A gyártási hiba a forgalmazás elkerülhetetlen mellékterméke. Azt kell megnézni, hogy hány százalékát teszik ki ezek a hibás készülékek a teljes, eladott készletnek.

    Minőségileg ugyan azt a szintet képviseli az iphone 6 és a 6 plus is, mint az elődjei. Miért NE képviselné? Apple elég régóta foglalkozik ezekkel a telefonokkal, ugyan azokat az anyagokat használja többnyire, mint a korábbi készülékeknél, ugyan az az összeszerelő gyár, ugyan azok a munkások, inkább csak fejlődik a felhasznált anyagok rétege. Persze, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy azok mindenféle képen jobbak is, de próbáljunk hinni ebben, vagy inkább a tesztekben, amiknek Apple aláveti ezeket a telefonokat. Egy adott típusú készüléket nem egy hétig tesztelnek, hanem inkább több évig, csak éppen ezt a nyilvánosság nem tudja, vagy nem látja.

    Nekem semmiféle illesztési hiba nincs, és nem is találkoztam ilyennel. A kamera el volt csúszva, két nap alatt garanciában megoldották, és azóta is tökéletes. Korábbi típusoknál más gyártásból eredő hibák voltak, mindegyiknél voltak. Az i6nál a kamera, illetve ezek szerint valamilyen illesztési hiba. Iphone 4-nél "antennagate", iPhone 5-nél "scuffgate"... az iPhone 3g-k burkolata repedt...

    Az i6 is, és a többi típus is gyönyörűen van összeszerelve, és továbbra is kiváló anyagokból van összerakva. Lehet a neten keresgélni olyan fórumokat, ahol írnak emberek hibás készülékekről, de teljesen felesleges, 100 milliós eladott készülék esetében az a pár ezer hibás készülék egész egyszerűen elenyésző... Nem ilyen számok alapján kell eldönteni, hogy egy telefon minőségileg milyen szintet képvisel. Nekem ez már a sokadik iPhone készülékem, és eddig mindegyik egytől-egyig kiváló volt. Nekem egyetlen egy darab S-es készülékem sem volt. Mindig az új generáció vettem meg, komoly gondom egyikkel sem volt.

    Mindenki csak magából tud kiindulni. Ezt értem, de ne csak néhány komment alapján, meg pár hibás készülék alapján ítéljük már meg egy készülék minőségét. Az, hogy XY nem találkozott ilyen-olyan hibás készülékkel, hát nem jelent sajnos semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák