Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pufferzóna

    tag

    válasz Tibee86 #2889 üzenetére

    (#2889) Tibee86: "De legalább most már normális hangnemben tudsz fikázni, igaz, ehhez kellet hogy egy moderátor szóljon..."

    Az én hangnememet egyetlen moderátor sem kifogásolta... Miért is tette volna? Nem személyeskedtem, nem voltam alpári sem. Ezután sem leszek és a témához kapcsolódó hozzászólásokat teszek.

    (#2890) zaskar: "Egy valamivel egyetértek: az Apple nagyon leírta magát előttem azzal, hogy olyan készülékeket engedett ki kereskedelmi forgalomba, amit nekem is hoztak. "

    Úgy látszik, nem tudta megoldani az Apple, hogy a minőségbiztosítás jól működjön. Ez egy ilyen, felsőbb szegmensbe pozicionált telefonnál még komolyabb hiba, mint egy olcsó készüléknél, amelynél a kedvezőbb árért cserébe többet hajlandó nyelni a fogyasztó. Persze az is igaz, hogy egyetlen más telefont nem övez ilyen mértékű hype...

    (#2891) N4ri87: "Ismét bocsánat, droidról váltottam i5-re és nehézségeim akadtak. Hogy tudok egy filmet iTunes-on keresztül a telefonra tenni?"

    Erről jut eszembe: annak mi értelme van, hogy nem lehet közvetlenül a telefonra másolni a file-okat? Az iTunes felhasználói oldalról felesleges szívásnak tűnik más platformokhoz képest...

    Az i5-nél egyébként hol vannak az antennák?

Új hozzászólás Aktív témák