Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geri|

    aktív tag

    válasz Dany007 #1975 üzenetére

    Sziasztok. Ígértem beszámolót, fogok is írni a blogra de most ide pár szösszenetet összedobok.

    A teló már megjött szerdán de sajnos elég sok volt a meló, utazás, úgyh csak most tudok írni. Tehát T-Mobilos 16 gigás fekete.
    Kibontottam, semmi karc meg ilyenek. Sehol. Alaposan végignéztem, mert készültem rá, hogy a legkisebb hiba esetén is baszom vissza a telekomnak. Szerencsére semmit nem találtam, pedig néztem fény felett is, sőt még nagyítóval sem voltam rest végignyálazni. Kaptam hozzá simet (micro vagy nano? tökmindegy - kicsi), meg egy csinos nyomtatott guide-ot hogy akkor most hogy is kell aktiválni. Pikkpakk megvolt - még este 11kor is (annyira elfoglalt voltam,hogy reggel átvettem, de csak este értem rá...), ezért pirospont!

    Külsőre: semmi extra, kicsit adott le a súlyából, hosszabb. Természetesen rögtön vettem rá tokot, mint eddig bármikor tettem a 3g illetve 4 esetében is. Belkin bevált, azt választottam. Kijelző még egyenlőre nem maszatosodik, de gondolom fog - mint eddig a 4 illetve a 3g is.
    Gombok jók.

    Belső: nem vagyok it-s, szóval nem érdekel a tökömtudja milyen teszt - User vagyok és pont. BTW Apple user - elég rég óta (már sokszor mondtam - a monokrómos iPod óta). Szóval használom, főleg mail és net - nekem ez fontos.
    El kell hogy keserítsek mindenkit, az i5 teljesíti az elvárt szintet és pont. Egy fikarcnyival sem ad bele többet mint ami kell. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az Amcsi kosárválogatott megnyerte idén az olimpiát - hozza a kötelezőt, de meg sem izzadt.
    Van egy-két csinos új feature de ennyi. A hangsúly az 1-2ön van egyébként.
    Map- zömmel senki sem használt iPhone-t navigálásra eddig sem - szóval csak menő fikázni az almát. Ettől eltekintve egy kalap szart nem ér az alkalmazás - tehát azon kevés ember, aki mégiscsak iphone-al navigált...hát igen annak rossz hírem van.
    Meglepően jó viszont az üzemidő. Ezért jár a buksisimogatás.

    Tartozékok: a kábel új, gyorsan tölt, de igazából ennyi. Nekem egy szivargyujtós cuccom van, de abba jó az új kábel is. Akinek van mjuk régi kihangosítós dokkolója annak szívó, de ugye tudjuk, hogy a részvényeseket csak a profit érdekli. (mjuk az is igaz, hogy almának elég rég óta ez a második kábeltípusa)
    Fülhallgató korrekt tehát, de nekem eddig is volt egy csúcs fejhallgatóm szóval nekem ismert már a jó hangzás (meg a mégjobb is). Viszont 2ségtelen hogy jobb fülhallgatót kaptunk mint a korábbi. jár a :C

    Rövid summa: én 2 évente cserélek telefont. Eladom a régit - az árát tőkeként belenyomom az új cucc árába. Szóval ebben az esetben 80K+al megúsztam a váltás - előfizuval. A kártyafüggetlen ár számomra irrelelváns - úgyis lesz számla havonta, tehát jó a függő is.

    Amit azonban vártam az almától elmaradt. A wow effektnek nyoma sincs, mint ami volt akkor amikor váltottam nokia n95 8gb-ról 3g-re 4 éve, illetve 3g-ről sima 4-re, 2 éve. Akkor annyira tetszett a telefon, hogy elővettem - nézegettem még akkor is amikor nem kellett hívni vagy írni vagy bármi.
    Most viszont kibontottam a dobozt, rárántottam az előző teló mentését, és már 10 perc után ugyanúgy használtam mint a i4-et. Beépült a hétköznapi pörgésbe egy pillanat alatt - meló,netezés,mail,zenehallgatás. Még egy rövid pillanatig sem jutott eszembe amikor ültem a 80ik meeting-en, hogy bakker most vettem új telefont - 2 évig használom majd,milyen lesz, stb. Ott lapult az asztalon a maga kis érdektelenségével, és egy pillanatra sem vonzotta a tekintetemet. Teljesen közönyössé vált számomra.
    Tudom, hogy semmi gond nem lesz vele, úgy fog beleilleszkedni a mindennapjaimba, hogy észre sem veszem a váltást (nem mint mjuk korábban). Tökéletesen gyors, szinkronizál, bárakármi. Egy új telefontól azonban nem ezt várom. az apple rommá-istenített készülékétől meg pláne nem...

    (hozzáteszem bármilyen tartós használati tárgy/ruha vásárlása után várom a wow effektet! :D)

    [ Szerkesztve ]

    LiveStrong

Új hozzászólás Aktív témák