Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz whitezo88 #1747 üzenetére

    Nekem ez pl. (jé, tudok linkelni, mindig sejtettem hogy a s*ggemben is fejem van) teljesen megfelel, de igazad van, ez 118000 forint, nem 110000.
    Számlát kapok hozzá, 2 év garanciát, szerintem még dobozt és talán fóliát is :D
    Abban is igazad van, hogy lehet hogy már bekapcsolta valaki, és az is benne van a pakliban, hogy szürkeimporttal jött át Németországból. Most komolyan, ez kit érdekel?
    Ha nincsen rajta 1 darab karc sem, fóliás a készülék, tökéletesen használható, és 2 év garanciát vállalnak rá, akkor mi a probléma? Nem te szeded le a fóliát a dobozról? Ez valamiféle fétis? Support...ez nem LG, a HTC supportját szerencsére komolyan lehet venni.
    Amúgy ugye tudod, hogy ha mondjuk 1 hónap múlva bontatlan szifont akarsz venni pl. valamelyik hazai szolgáltatónál, simán lehet hogy olyan készüléket kapsz, amit visszavettek garanciális szervizelésre, visszaküldték a gyárba, ahol az elektroműszerész darabokra szedte, és összeraktak belőle (meg egy csomó más szifon használható alkatrészeiből) egy zsír új, "0 napos, fóliás"
    telefont, amit bedobozoltak, lefóliáztak, majd visszaküldtek a szolgáltatónak?
    Ne legyünk már ennyire naivak.
    Ok, iStyle nem árul iPhone-t, a 32GB-os meg tényleg nem 300000 forint függetlenül, garanciálisan, hanem 320-330000. Bár van 1-2 helyen 290-ért is, iStyle helyett oda menjen mindenki na. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák