Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Én most már el vagyok bizonytalanodva. Nem tudom, h 4S-t vagy az ötöt vegyem.

    A 4S mellett szól az, h szerintem bőven elég lenne nekem. Elég gyors, visz mindent elvileg, amit az 5. A 3,5" is szimpatikusabb, mert bár nem tepsi az 5, nekem elég lenne a kisebb kijelző is. A dizájn tetszik mindkettőnél ez így nem mérvadó. Mellette szól még az ára is, 30k azért nem kevés, annyival olcsóbb lenne. Raktáron is van a megjelölt üzletekben, akár holnap mehetnék megvenni. De használt is jöhetne, ha találnék megfelelőt.

    Az ötös mellett szól az, h jóval könnyebb, szerintem nagyon ideális a súlya és a kompatibilitás nagyobb esélye a későbbiekben. Tehát ha kijön az újabb iOS valami érdekes cuccal, akkor elvileg azt tudni fogja még, akár 7-t vagy 8-t is elbírja majd.

    Van egy iPad2-m, amit imádok, de tuti, h cserélem jövőre, ha jön az új. Ez is a 4S mellett szól, h talán felesleges kiadni jóval több pénzt, ha java részt a padet használom, főleg játékra. A sima appok (pl. valutaváltó, fénykép app, tv-műsor app stb.) bővel elmennek a 4S-en is. Talán felesleges is az iPhone a pad mellé, de telón is azt a komfortérzetet akarom, mint a táblán. Meg persze ott a jó kis fényképező funkció vagy GPS stb.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák