tetszik a szellőzése.
deisgn: tudom már sokan unják a szálcsiszolt alut, de I can get enough!
szval lehetne olyan is. 
(#1) hejesírásó
tetszik a szellőzése.
deisgn: tudom már sokan unják a szálcsiszolt alut, de I can get enough!
szval lehetne olyan is. 

ez tetszik, tervezés és kivitelezés is

3TB tárhely - USB 2.0 interfész. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

"I can get enough"

ja hupsz, nyomdahiba, lemaradt a T 
nekem bejön a kis rack
és még a hűtésre is gondoltak már csak az érdekelne h egy kis csendes ventit alá lehet e fabrikálni melegebb napokra

muszáj lesz alá vagy fölé applikálni valami ventilátort, mert az az optimistán is max másfél centinek kinéző szellőző rés, nem fogja lehűteni a winyókat. magától ott nem áramlik túl sok levegő, esetleg ha már 60 fokos. szerintem vagy legalább 3 centis rés kellett volna oda, vagy kifelé fordítani a lamellákat a winyókkal együtt.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Hmmm, tök jó lesz, ha szépen összecseng a két vinyó fordulatszám eltérése, és elkezd zenélni a doboz... Mert ahogy nézem, itt nem gumis, hanem fém rögzítése van a vinyóknak.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Kár az USB-ért valóban... Azért ez egy elég komoly kütyü, elférhetett volna rá egy eSata és egy FireWire is.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Hűtés ide vagy oda de azért kíváncsi lennék terhelés alatt meddig mennek fel a HDD-k.
60-65fok?
.::www.megadanceradio.hu::.

Vagy ha már ekkora, gigabites LAN csatlakozás...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

raid 0, usb 2.0 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Nem rossz dolog ez csak még drága. Majd pár év múlva kiépítek egy Wlan router+USB printer+USB HDD kombót és már arra pakolászom a közös anyagokat.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Jó nagy kapacitás, én még csak most jutottam oda hogy a 160 gb-s hdd-n lassacskán elfogy a hely 
Csak a döglött hal úszik az árral. | Őrültek véleménye szerint normális vagyok.
"Picit" fogja a rendszert, de sebaj 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Az elképzelhető, hogy sokan valami külső merevlemezre szavaznának, ha archiválásról van szó. De azért azt már kevésbé hiszem, hogy sokan ilyen USB-s csodára gondolnának közben, amit 1 nap alatt jó, ha megtölt az ember a cuccal. RAID 0 amúgy értelmetlen, minek fokozni a sebességet, ha egyszer nem is a merevlemez, hanem a csatoló a szűk keresztmetszet. Meg aztán ebben a tömbben megnézem, hogy ki cseréli ki az egyik HDD-t menet közben.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Mire érdemes menteni? attól függ, mennyit érnek az adataid. Ha nagyvállalat vagy és fontosak az adatok, akkor szalagra.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Jólvan, ők is Seagate-tel dolgoznak, de az USB2.0 az tényleg ciki, az eSata vagy a GLAN igazán elférne rajta, főleg, hogy egy mai komolyabb alaplapon már abból is sokszor kettő van...
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

Az USB-t rá tudod dugni egy intelligensebb routerre, a fent említett csatolótípusokat meg nem nagyon.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Meg wlan, meg repülni is tudjon 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Igazad van. Így helyesbítek: a csak USB, az a ciki... 
Bár a GLAN-t érdekes lenne, ha nem tudnám routerre dugni, igaz ott nem lenne értelme a Gigabitnek...
[ Szerkesztve ]
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
ha nagyválalat vagy és valóban fontosak az adataid akkor saválló bevonattal ellátott tonnás gránitba vésed bele, amire riasztót és robbanó-festékpatront szerelsz, és mindenkin aki csak a közelébe megy, végbélnyílást sem kímélő motozást végzel.
és ezt a rendszert természetesen telepíted minden kontinensen, és párhuzamosan futnak.

A kialakítása teljesen jó, elnézegetném az asztalomnál 

Csak az a kérdés, hogy az usb 2 képes e ekkora adat kezelésére. Nem lassítja e majd le túlságosan.
Gépem: MSI P43 Neo| Intel DC E5400 | Gigabyte ATi Radeon HD 4770 OC (GPU 830, RAM 850) | 3 GB Ram

Szépnek szép, de valahogy ez a 2-3 TB-os mizéria mér nem tud meghatni.
Nekem összvissz van 1 TB adatom, nem értem hogy nem lehet ennyi elég.
Ja és USB 2.0
Pár hét feltölteni neembaaaj 

Jó is lenne, de hol az e-Sata
Na meg Raid 0 USB2 vel értelmes
Akik meg nem értik minek ekkora tárhely, azok nézennek utána mekkora egy HD film, illetve egy lossless zenei album.
Én most 1900Gb on gazdálkodom, de tervben van vmi nagyobb külső majd, bár nem ennyiért.