Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

tetszik a szellőzése.

deisgn: tudom már sokan unják a szálcsiszolt alut, de I can get enough!

szval lehetne olyan is. :B

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez tetszik, tervezés és kivitelezés is

(#3) old gray

old gray
(PH! addikt)

3TB tárhely - USB 2.0 interfész. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#4) bsh válasza hejesírásó (#1) üzenetére

bsh
(senior tag)

"I can get enough"

:C

(#5) hejesírásó válasza bsh (#4) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ja hupsz, nyomdahiba, lemaradt a T :DD

(#6) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nekem bejön a kis rack:) és még a hűtésre is gondoltak már csak az érdekelne h egy kis csendes ventit alá lehet e fabrikálni melegebb napokra:)

(#7) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

muszáj lesz alá vagy fölé applikálni valami ventilátort, mert az az optimistán is max másfél centinek kinéző szellőző rés, nem fogja lehűteni a winyókat. magától ott nem áramlik túl sok levegő, esetleg ha már 60 fokos. szerintem vagy legalább 3 centis rés kellett volna oda, vagy kifelé fordítani a lamellákat a winyókkal együtt.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#8) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm, tök jó lesz, ha szépen összecseng a két vinyó fordulatszám eltérése, és elkezd zenélni a doboz... Mert ahogy nézem, itt nem gumis, hanem fém rögzítése van a vinyóknak.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#9) ^Clown válasza old gray (#3) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár az USB-ért valóban... Azért ez egy elég komoly kütyü, elférhetett volna rá egy eSata és egy FireWire is.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hűtés ide vagy oda de azért kíváncsi lennék terhelés alatt meddig mennek fel a HDD-k.
60-65fok?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) Alchemist válasza ^Clown (#9) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Vagy ha már ekkora, gigabites LAN csatlakozás...
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#12) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

raid 0, usb 2.0 :C

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#13) glutamin

glutamin
(őstag)

Nem rossz dolog ez csak még drága. Majd pár év múlva kiépítek egy Wlan router+USB printer+USB HDD kombót és már arra pakolászom a közös anyagokat.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#14) morhange

morhange
(tag)
LOGOUT blog

Jó nagy kapacitás, én még csak most jutottam oda hogy a 160 gb-s hdd-n lassacskán elfogy a hely :)

Csak a döglött hal úszik az árral. | Őrültek véleménye szerint normális vagyok.

(#15) bartucc válasza old gray (#3) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Picit" fogja a rendszert, de sebaj :DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#16) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az elképzelhető, hogy sokan valami külső merevlemezre szavaznának, ha archiválásról van szó. De azért azt már kevésbé hiszem, hogy sokan ilyen USB-s csodára gondolnának közben, amit 1 nap alatt jó, ha megtölt az ember a cuccal. RAID 0 amúgy értelmetlen, minek fokozni a sebességet, ha egyszer nem is a merevlemez, hanem a csatoló a szűk keresztmetszet. Meg aztán ebben a tömbben megnézem, hogy ki cseréli ki az egyik HDD-t menet közben.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#17) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mire érdemes menteni? attól függ, mennyit érnek az adataid. Ha nagyvállalat vagy és fontosak az adatok, akkor szalagra.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#18) Zotya84

Zotya84
(tag)

Jólvan, ők is Seagate-tel dolgoznak, de az USB2.0 az tényleg ciki, az eSata vagy a GLAN igazán elférne rajta, főleg, hogy egy mai komolyabb alaplapon már abból is sokszor kettő van...

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#19) glutamin válasza Zotya84 (#18) üzenetére

glutamin
(őstag)

Az USB-t rá tudod dugni egy intelligensebb routerre, a fent említett csatolótípusokat meg nem nagyon.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#20) ^Clown válasza Alchemist (#11) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg wlan, meg repülni is tudjon :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#21) Zotya84 válasza glutamin (#19) üzenetére

Zotya84
(tag)

Igazad van. Így helyesbítek: a csak USB, az a ciki... :R

Bár a GLAN-t érdekes lenne, ha nem tudnám routerre dugni, igaz ott nem lenne értelme a Gigabitnek... :N

[ Szerkesztve ]

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#22) hejesírásó válasza bambano (#17) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ha nagyválalat vagy és valóban fontosak az adataid akkor saválló bevonattal ellátott tonnás gránitba vésed bele, amire riasztót és robbanó-festékpatront szerelsz, és mindenkin aki csak a közelébe megy, végbélnyílást sem kímélő motozást végzel.

és ezt a rendszert természetesen telepíted minden kontinensen, és párhuzamosan futnak.

(#23) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

A kialakítása teljesen jó, elnézegetném az asztalomnál :D

(#24) Mikeee89

Mikeee89
(kvázi-tag)

Csak az a kérdés, hogy az usb 2 képes e ekkora adat kezelésére. Nem lassítja e majd le túlságosan.

Gépem: MSI P43 Neo| Intel DC E5400 | Gigabyte ATi Radeon HD 4770 OC (GPU 830, RAM 850) | 3 GB Ram

(#25) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Szépnek szép, de valahogy ez a 2-3 TB-os mizéria mér nem tud meghatni.

(#26) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem összvissz van 1 TB adatom, nem értem hogy nem lehet ennyi elég.
Ja és USB 2.0 :DDD Pár hét feltölteni neembaaaj :DD

(#27) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Jó is lenne, de hol az e-Sata :W :W :W Na meg Raid 0 USB2 vel értelmes :W :W :W
Akik meg nem értik minek ekkora tárhely, azok nézennek utána mekkora egy HD film, illetve egy lossless zenei album. :) Én most 1900Gb on gazdálkodom, de tervben van vmi nagyobb külső majd, bár nem ennyiért.

(#28) KaraDani válasza glutamin (#19) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Igen usb t rá tudod dugni mindenre, de egy ekkora dobozon nem fér el akár 3 féle csatlakozó?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.