szép kis teszt!
A kis forrofejű 
80fok CPU+106fok GPU
és nem adta meg magát!
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

szép kis teszt!
A kis forrofejű 
80fok CPU+106fok GPU
és nem adta meg magát!
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Hát nem hittem volna hogy ennyire fel tudja melegíteni.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Az asszony feje is fórna ha ennyiért vennék gépet
Köszi a tesztet
[ Szerkesztve ]
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Jó kis gép, bár ezek a hőmérsékletek (főleg a vga-nál) 
De az árat sokallom, ha a kisker árakban összeadjuk darabonként, látszik is miért.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

Egy ilyen gép mellett már megfontolandó lehet, hogy mit indítson el az ember a lakásban
Leveri az autómatát 

Ilyen amikor a Magyar szakemberek (expert) nekilátnak a megmaradt hardverek kiárusításának.
alap 110W 
az fincsi 
VENNÉK 2,5" USB-s HDD-t (sata) 250 Gb és fölötte !!
azért azt az alsó tápot én fordítva raknám be. márcsak azért is, mert ha a földön van egykét hét alatt szétszívja magát porral. de még talán az asztalon is....
amúgy jó cucc. csak épp mire
átlagjúzer az életbe nem használná ki 
Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...
(#9) macilaci78

Hát, elég slendrihán módon van összehányva. Az a kábelmenedzsment, ráadásul sajtófotón. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Ahhoz képest, hogy Antec P-180 másolat a ház, a lábakat már nem tudták végiggondolni. Az Antec nagy (3-4cm magas) puha sziliongumi lábakon áll, és tényleg érezhetően jól fogja meg a merevlemezek vibrációját (hiába vannak azok már eleve puha szilikongumi bakokon a gépben, s jó nehéz a ház, mégis jött át rezonancia). Ezekkel a kicsi, merev lábakkal nincs csillapítás.
Nem értem a konfigban, hogy miért csak 2×2GB RAM van benne, simán lehetne 2×4GB is. Nem drága az annyira, viszont néhány játéknál már kezd jól jönni a több RAM.
A konfigot elfogadnám, de meg nem venném.
Én is azt néztem, hogy elvileg csúcskonfig, és pont a RAM-ot spórolják ki belőle, ami ráadásul most annyira nem is drága..
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

Személy szerint inkább tennék bele egy 6950-et + 4Giga Ramot, meg egy HDD-t
A ház bejövős, a többi annyira nem fogott meg. Ami szerintem elcseszett az egészben az a 2 darab ASUS DCU6870, nekem egy ilyenem van, alapjáraton halk, de nyitott házoldallal BF3 közben simán felmegy 70-75 fokra, és az teljesen jól szellőzik, nem pedig egy alapból szénné szigetelt házban csücsül.
Át kéne olvasnom, de azok a hangnyomásszintek milyen távolságban lettek mérve?
Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/
"230 wattos váltóáram " -> Volt inkább
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

60GB-t benyel a win7, az alap programok, és 1-2 nagyobb, mint az office, és marad jó esetben egy kisebb régebbi játéknak hely, mert gondolom nem netezésre szánták, szóval lehet elballagni még a HDD-ért. Ha HDD-vel szerelik, akkor az általános használat nem lesz gyorsabb, mint egy 2006-os masina. Ha adnák mind a kettőt, és maradna az ár, még akkor is lenne rajta egy szép kis felár. Mellé egy jobban fűtött szobában még a hővédelem is kinyomná fél óránként. Mondjuk a garancia rendben van a 400K-s árhoz mérten. 

ez a "kábelmenedzsment" hajtás mindig is parasztvakitás volt.. rohadul k#&@ra mindegy, hogy a zárt házban, amit normális esetben ki sem nyitsz 1-2-nél többször egy évben merre és hogyan kanyarognak...
s mivel már nincsenek IDE szalagkábelek, csak igazán kiskeresztmetszetű profilú sata és tápkábelek, még azt sem lehet mondani, hogy "elálják a levegő áramlási útját házon belül".
kőgagyi ezért elmarasztalni az expertet
H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC

a földön tényleg nem előnyös, de asztalnál nem oly nagy gond.
ha viszont megforditod, akkor ugye a VGA kártyákról szivja le a meleg levegőt a tápra... és hát akkor még magasabb fordulatszámon járna terhelés alatt a venti, hangosabb lenne...
H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC
több hiba a konfigban:
1: mi ez a fogyasztás? idle 110W? full terheléses 600W+ nem is beszélve, nem fűteni akarok, hanem gépet használni.
ha fűteni akarok, akkor megrakom szénnel a kazánt.
2: mi ez a ház? ha már zárt, "silent" ház, akkor Antec P183, vagy Fractal Design Define XL és azokban legalább nem fő meg a gép, mert épkézláb szellőzést lehet kialakítani.
3: csodálkozunk a CPU hőn? hát egy csöppet eltúlzott fogyasztása van a CPU-nak, mondjuk a hűtő se egy izomagy.
szép ez a gép, meg erős is. de hát...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Jó gép ez, csak...
- Kicsi a ház
- Gyenge a hűtés
- Nincs winyó
- CF megalománkodás helyett egy erős kártya elég lenne (ha amdzünk 6950, ha nem 580) [CF allergiás játékok miatt is, talán alacsonyabb hőfokok]
- Memória minimális ráfordítással duplázható (és már hasznos is)
- CM ventik alapból nem halkak, hát még ha a 2 videókártya is rázendít, franya lehet a hangszigetelt ház.
- Magas ár
[ Szerkesztve ]
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Most nem azért,de ebbe mi a csúcs?
Memória 2 x 2 GB Crucial BallistiX Elite DDR3-1600
Grafikus kártya 2 db ASUS Radeon HD 6870 (EAH6870 DC/2DI2S/1GD5)
??
Ennél értelmesebb AMDá-t is össze lehetne rakni sz.tem!
[ Szerkesztve ]

Hát ez a gép minden, csak nem átgondolt, minimum tettem volna a két vga közé egy pci helyere szellőztetést, ha mást nem akkor passzívat kb, 15 fokkal lehetne minden hidegebb.
Egy ilyen gép esetében nem szabad megfeledkezni arról, hogy betolják egy padlószőnyeges szobába és egyetlen hét alatt annyi port szed össze, hogy 20-30%.ot azonnal romlik a hűtés hatásfoka.
Teljesen értelmetlennek érzem a párosítást a ház és a funkció között, ráadásul sem a design, sem a kialakítás nem túl ésszerű.
Egy ilyen konfighoz vizes hűtést kellene használni ami csendessé teheti enélkül a fekete bénaság nélkül és megfelelően kivezeti a feles hőt bentről anélkül, hogy komolyabb levegőt értsd, port kellene az átáramló levegőnek bevinni a gép belsejébe.
Amíg ebben a házban lakik meg ne vegye senki!
Mivel szegény vagyok, álmom van csupán,Álmaim lábad elé terítem Finoman lépj, álmaimon gázolsz.
Én mindenképpen több memóriát tennék bele. A CPU bordára is kerülne egy plusz venti, és a CF is hanyagolnám, elég lenne egy 580-as.
Jól olvasom zármatrica? Magyarán leragasztják, aztán bármi van akkor hozzájuk kell bemenni miatta? Mennyi a szervíz óradíj? 
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

csak én érzem enyhén szólva túlárazottnak és meg gondolatlannak a konfigot?

Nem csak te, 400K-ból biztos nem ilyet vennék.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Igen ez elég gázul sikerült ennyi! Ez a gyere költ a pénzed mert jó TESCO-s config kb!
alapból ha jól hűtött 6850-at teszel beel cf-be az már húzva tudja a 6870 szintjét! mivel ezek a vga nem voltak húzva akkro már inkább 2 6850 teljes easy módba felhúzod ah jó a hűtés a házban és rögtön spóroltál mondjuk 2 memória árat vagy hasonlót!
de a legjobban ez akasztott le!
Metro 2033 – DX11, 4xAA/16xAF, Very High beállítás 44/16
egy vga 6950: [link]
1xüen "elite csúcskonfigba" nem értem mi a logika a 2db 6870-be
[ Szerkesztve ]

Az enyém nem volt ennyibe... össze lehet hasonlítani a 2-őt 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Mekkora dzsunka fosch. Ennyiért már egy tisztességesebb workstationt lehet kapni.
4 giga ram meg vicc, a csöves dell notebookomban 8 Giga ram van, és még az is édeskevés, ha több VM fut rajta egyszerre.
Legalább olyan tápot tegyenek bele ami a teszteken nem "FAIL-t" kap.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
elég lenne egy 580-as
Meg a proci helyett egy 2500k, az lenne ám a Scorpuis platform a javából.
off

Figyu ne haragudjon meg senki aki írta vagy össze rakta ,de itt kb. szinte mindenki felsorolt már szinte miden alkatrész. olyan mintha roncsuk el a amd hírnevét cikk vagy hogyan vásárolj értelmetlenül 300k ért válság idején. Szeretkezőt kérdezem meg a tesztelőket. Ennek most mi értelme volt?

igazi agyatlan vérpisti konfig
jó nagy gyökér aki ilyet vesz

Az ára tényleg csúcs, meg a haszon is rajta. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Mégis mit írjanak erre a rakat szarra 400k-ért? hú de fasza?
Ne haragudj de erről kell írni ha már egyszer ez a csúcs...
Bár nekem nem csúcs, csak az ára sok, de hát az egy másik dolog hogy 200k-t nem adnék érte... 106 fok az alsó vga ne vicceljünk már, meddig fog az élni?
És még le is maricázzák hogy nagy füst esetén ne hogy bele tudj lesni... 
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
2x2 gb ram és 2db 6870? ne vicceljünk már
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

"elég lenne egy 580-as" "Meg a proci helyett egy 2500k, az lenne ám a Scorpuis platform a javából."
Van egy olyan érzésem, hogy ezt a mondatot még látni fogjuk a későbbiek aláírás formában. 

asszem 
Amúgy 4gb ram nagyon low. Ahogy bekapcsolom gépet kapásból 50% van a memória mutató.
Inkább egy 6 vagy 8gb.
2 cf kártya felesleges. Hd 6990 azt csókolom 
Ennyiért már a monitor és a perifériák is benne kéne, hogy legyenek!

Igen, valóban - igencsak vegyesek a benyomásaim erről a konfigról...
(#40) Plazmacucci válasza Cybertrone (#26) üzenetére

Te állat, te csak játszol, vagy 580sli a melóhoz kell? 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
olyan mintha roncsuk el a amd hírnevét cikk vagy hogyan vásárolj értelmetlenül 300k ért válság idején. Szeretkezőt kérdezem meg a tesztelőket. Ennek most mi értelme volt?
Ööööö, dugás is volt a tesztben?

[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

Persze hogy volt abból lett a scorpious masina.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Akkor bizony ifj. Veér István csúcskonfigurációját...
...elkúrták. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Egy G440 vagy egy sempi 145-hoz kepest ez mindenkeppen csucskonfig. Ezzel ki is merult a pozitivum amit megtudok emliteni errol a geprol.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
A VGA híján perifériákkal együtt jobb konfigokat raktak össze a fórumtagok a 2011 XMAS cikkben: [link] Ha nem 350k lett volna a határ, akkor alázzák ezt bőven.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

de gáz lehet

Vicc ez a konfig, minimum 6990 dukált vólna bele ennyiért, és még úgyis maradt vólna rajta haszon bőven. Ház valóban tetszetős, de gyakorlatilag 1 majdnem teljesen zárt grillsütő.
Az árát már kezdem érteni, valószínüleg az "okosok" akik megálmodták ezt a konfigot, bíztosan belekalkulálták azt is, hogy a vásárlók minden másnap visszaviszik 1-1 odakozmált VGA, proci, vagy épp alaplap miatt 
COD4 :<<A.S.E>> Hardcore Feje'r megye (Tilos GL,MD,LS,KEMP!!!)| ip: 87.229.77.165:28974 Web: http://aseteam.info Minden játékost szeretettel várunk, a szerverünkön. BF3: odorgg

Az embernek csorog a nyála amint olvassa az összetevök listáját,mind kifogástalan minöségi cucc,de az ára ez elveszi az ember kedvét az egésztöl.Szerintem(javítsatok ki ha tévedek)ez a cucc sokkal kevesebböl is összerakható lenne kevéssé elit alkatrészekböl,úgy,hogy nem menne a minöség és a teljesítmény rovására.

Kb mindenkivel egyetértek. A legfontosabb mondat a teszt utolsó mondata.
Szereltem ilyen házba hyper 212+-os 955Be procit, meg 4870 cf-et, ugyanilyen forró/hangos volt, a tápot meg is fordítottuk, hogy javítson a helyzeten. 4gb ram égés ilyen árak mellett. 400e-ért én is összerakok ilyet bárkinek. Telszámom az adataimnál.
(#50) fezlergabor válasza TheChos3nOne (#45) üzenetére
Igen, én is kb. erre gondoltam, amikor megláttam ezt a gépet.. Ráadásul az általunk összepakolt gépekben kb. 75k értékben periféria, s úgy is belefért 6950 / gtx570 vga. Persze két 6870 azért erősebb, de ez meglátszik a fogyasztáson is. Az pedig kb. vicc kategória, hogy mindezt belepakolják a jelenleg kapható kb. legrosszabb szellőzéssel rendelkező házba.
Sajnos ezek az előre összetákolt pc-k a csak a legritkább esetben érik meg, ez a teszt is csak azt bizonyítja, hogy a bolt csak az utolsó állomás, előtte kb. 5 perces érdeklődés itt a fórumban, s sokkal jobbat kap a vásárló. 
Duree: Szerintem ezek egyáltalán nem elit alkatrészek, csak nagyon drágára hozták ki, ráadásul elég bugyután is válogatták össze a gépet.
Mondjuk az is elég gáz, hogy még a kábeleket sem sikerült rendesen elrendezni, pedig van haszon a gépen rendesen.
[ Szerkesztve ]
Eladó Palit GTX560 1GB videókártya sok garival - http://bit.ly/JnjEhr