E-350 APU-val 84 000 - jol latom?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Notebookok, tabletek » [Re:] AMD és Intel processzorokkal jön a 11,6"-es Lenovo ThinkPad X121eHozzászólások

Drughi
(senior tag)
"japán yen körül" (100 JPY = 226 HUF)
Windows 8 CP user

adorjant
(senior tag)
Szép álom 
De ha ennyi lesz,akkor sokan szaladnak majd a boltokba 
Végre, E350-nel is!
Eddig Asus 1215B volt a favorit, de annak az a hátránya, hogy vinyó cseréhez a teljes gépet darabokra kell szedni, míg x120e-nél (remélem kaszni marad ugyanaz), csak egy nagy fedelet kell lecsavarozni és minden hozzáférhető.
Remélem 1,5 hónapon belül kapható lesz itthon is, 1215B elég lassan érkezett meg ide.
Mod: persze ha >150k felett lesz, akkor marad az Asus.
[ Szerkesztve ]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
kettő nyavajgás:
miért nem hagyományos billentyűzet, miért szigetes? ennek ellenére így is must have! 
a pentium márkanév miért nem hal már ki a francba?
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Youri
(PH! addikt)
E-350, i3, meg Pentium?? Ez se Thinkpad már 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
(#7) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)
Nagyon ocsmány lett szegény.. lekerekített sarkok? 
Legalább ne írnák rá, hogy ThinkPad..
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

adorjant
(senior tag)
Nem kötözködésképpen,mert a Thinkpad logó valóban erős kifejezés ezekre a gépekre,de régen is volt Celeron,és sima kicsi Core Duo proci...Nincs ezzel semmi baj,legalább nagy a választék.

morgyi
(kvázi-tag)
Az e-350-es config 190e Forint?
Az nemkicsit húzós... az S205 ugyanezzel a configgal 100 körül van, az x120e is E-240-el 100ezer körül. Ez meg közel duplája. Amúgy f*szság hogy az e-350-es x120e-t Magyarországon nem forgalmazzák.
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

Translator
(tag)
:: a C-50 APU-val rendelkező kiépítéshez 1 GB RAM
Kevés lesz az ide... 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Mercutio_
(PH! addikt)
Ja, meg 3 cellás akku 
Árak tekintetében inkább a dollár/juró lenne érdekes, a yenes ár talán nem annyira mérvadó. A C50-es verzióra 399, az i3-ra 724 dodót írnak.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

osztraksajt
(senior tag)
Forintban jól hangzana. 
Viccet félretéve, nem stimmelnek az árak, szerintem sem véglegesek ezek az árak.

Youri
(PH! addikt)
Valóban volt Celeronos, ahogy most is vannak i3-asok, az i5, meg i7 gépek között. A Core Duo - bár lehet hiányosak az emlékeim - akkor jött be, amikor még asztali vonalon a Pentium D volt a "menő", viszont annál jobb volt.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

.mf
(PH! addikt)
"A Lenovo ThinkPad X sorozatba tartozó 120e számozással ellátott modell az idei év elején jelent meg, de"
... de az E350-nel szerelt változata azóta se nagyon kapható 
Hogy dögölnének meg, hogy az elején $500-as árcédulájú E350-es x120e-t már nem árulják, helyette jóval drágábban ($800?) kiadják x121e néven.... hogy sülne le a bőr a teflon-pofájukról... 

Tomy Yayo
(tag)
Forintban még meg is érné. De ha jól számolok, akkor a legolcsóbb is 160 ezer Ft körül van
Szvsz ez kib***tt sok érte.
Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

Plazmacucci
(őstag)
Hogy a bőr hűlne a Lenovóra is...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Az eddig bemutatott AMD APU-val szerelt gépek kivétel nélkül túlárazottak voltak. Miért lenne pont ár-érték arányos?

smkb
(senior tag)
Annyiba fog kerülni az E-350-el szerelt, mint a Core i3-2357M-el szerelt? Ezzel ki is nyírták az E-350-el szerelt verziót, okafogyott.

Mercutio_
(PH! addikt)

Radványi
(kvázi-tag)
A Pentium markanevet az Intel mar probalta nyugdijazni de nem sikerult mert az Amerikaiak meg ma is ezzel a nevvel azonositjak a magas minoseget ... 
nemcsak az amerikaiak, a sok hülye magyar is...
1 év garanciával, és induláskor memóriát is illik beletenni. (főleg a 64bites Windows miatt.)
Akkor inkább már valamelyik MSI CR64xx, izmosabb processzorral, vagy régebbi AMD processzoros notebook, egy kicsit többért, 2 év garanciával.

Mercutio_
(PH! addikt)
Ez egyrészt nem válasz a kérdésemre, másrészt a 722-ben 2GB ram van, garit pedig 14k-ért +2 évet vehetsz.
MSI CR64xx, izé...mond neked az a szó valamit, hogy netbook, meg kis méret/súly, hosszú üzemidő
Akinek ez a Thinkpad kell, az nem fog 15,4"-os nagy batárt venni 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
+1, nálam is notebook = kis méret (legfeljebb 13.3"), kis súly (legfeljebb 1.7-2kg)...
a többi vagy nemigazánjónetbook, vagy ormótlan nehéz batár tepsi. 
[ Szerkesztve ]

sutszi
(senior tag)
A burkolat összetételéről semmi hír? Legalább valami tartós jóféle műanyagból van...ez tényleg elég karcsú thinkpad-nak...De legalább a kijelző matt.

Boxi88
(őstag)
Nagyon tetszetős darab, bár ha az árak igazak, akkor borzalmas... 

Alchemist
(senior tag)
C-50 APU = Tesco Gazdaságos neti??
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Radványi
(kvázi-tag)
Sajnos igen csak ebbe mar nem akartam magyar forumon belemenni mert a vegen meg megmagyarazzak 

apatyas
(kvázi-tag)
Én meg már azt hittem, Llanoval (is) jön. C-50, eh, ennyiért, eh!
Sz: Llanot szeretnék, 1600-as memótámogatással vagyis A8-3530MX vagy A8-3510MX vagy A6-3410MX mivel úgyis lecserélem lehetőleg kevés rammal, GigaLAN, USB3.0 ezekért hajlandó vagyok fizetni, de még mindig nem 180-at. Én vagyok a piac (egy része), és így fogok vásárolni. Lehetőleg 15" alatt.
[ Szerkesztve ]

Zozoka73
(fanatikus tag)
Nem ezeket az árakat akartam látni a végén ... de azért kéne
![;]](/dl/s/v1.gif)

pin.aquio
(újonc)
van mar olyan akinek van x121e az AMD procival? erdekelne mik a tapasztalatok, csak par german oldalt talaltam ahol dicserik:
http://www.idealo.de/preisvergleich/Meinungen/2855721.html
Szerencsére újra van x120e. Remélem, hogy még lesz is egy darabig, mert ez az x121e messze nem néz ki olyan jónak mint a korábbi modell.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
mi a baj az x121e-vel? am kétmagos x120e még mindig nincs nálunk?
sanszos nekem az x121e németből ilyen árral...
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///
Nincs benne 3G modem, és nekem a kialakítása is kevésbé tetszik.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
de van hely neki ha a későbbiekben akar bele rakni az ember
Igen, de az már egy elég ó plusz költség.
ez mondjuk igaz... bármelyikre beneveznék ( és be is fogok) csak lehetne kapni nálunk 

HPservice
(újonc)
Sziasztok,
csak annyit,hogy most nálam van új x121e, E-350....109.000.-
nagyon szeretik
tapasztalatom:
+
gyors vinyó
matt kijelzős
kultúrált ház
4 gb ddr3 ram
-
proci lassú (dirt3 azért megy ha minden low)
amd support,kártya jó
kicsit melegszik (jobb,mint az ION2)
Üdv Zsolt,HPservice
[ Szerkesztve ]