minden tiszteletem!
es most olvasgatok 
4 sale http://tiny.cc/aprok
minden tiszteletem!
es most olvasgatok 

Ez igen! Lesz mit olvasgatni ma!
Kíváncsi leszek hogy ti mit mondtok rá.
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

nekem ez a lego bulldozer kell, tökjó, na olvasom a cikket is inkább 
de jó..van olvasgatnivaló.. 
az alcímben hiba van..alá helyzetük/helyeztük
[ Szerkesztve ]
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
tök véletlenszerűen csöppentem ide, már vártam a cikket 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Brutál cikk
remélem a Windows 8 sok használható újítást fog hozni a bullnak...
Estefelé munkában átolvasom a tesztet. Igen csak bőségesre sikeredett, gratula a Prohardvernek! 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Nagyjából sejteni lehetett az eredményeket ezért nem lepett meg ez a teszt. De lesz ez még jobb is.
Megyek is vissza tanulni, majd este visszanézek, akkor lesz itt igazi háború.
[ Szerkesztve ]
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

sehol nem láttam winrar-os tesztet, végre :] ez legalább jó eredmény, ez a proci akkor érdemelné meg a nagy dicséretet ha kb annyit fogyasztana mint a sandy bridge és az ára jóval alatta lenne, ahogy a cikkben is elhangzik h az x6 árán ütne
azt hallottam vhol de lehet álmodtam h az amd felvett 1 új cpu gurut és az ő segítségével a jövő évi ráncfelvarrott bulldozer már odatud pörkölni az intelnek, ez alatt azt értem h az említett kritériumok teljesülnek, főleg a fogyasztás

Terjedelmes teszt lett... 
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Végre! 
Már olvasom is!
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Egyenlőre csak végigfutottam a cikket,remek lett. 
Igy,hogy a ph-s cikk is kijött valahogy olyan érzésem van Bulldozerrel mint amikor a gyereknek csokit igérnek de almát kapnak.
Jo az alma is de csokira/többre/ számitottak. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Úgy néz ki ezt kissé elkapkodta az AMD, inkább hozták volna ki picit később, de 4GHz feletti alapórajelekkel, akkor nem jobban sikerül a debütálás.

Bőséges lett a cikk, grat! Sajnos csak átfutottam, de majd suli után átnyálazom az egészet.
Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

Még így is elmarad az Inteltől. A fogyasztása meg nagyon durva, ajánlatos a proci mellé egy atomerőmű
Már húzták 8Ghz fölé is. Ott vajon mennyit fogyaszt?
[ Szerkesztve ]
Win8 CP... Ubuntu 12.04
végigjutottam remek lett tartalmas mindent kiveséző 

szerintem a Liano-t olyan szempontból nem kell egy kalap alá sorolni a régi AM2-AM3 rendszerekkel, mivel új foglalatot kapott az FM1 személyében és ez fejletebb/gyorsabb memóriavezérlést is takar, mint a bulldózer AM3+ , szóval szerintem a bulldózer végrehajtó egységei jól sikerültek, persze izzig-vérig szerver környezetre tervezett processzor, nem asztalira, de az AM3 kompatibilitás miatt maradt a lassú memória és cache vezérlés, és ezt talán ECC szerver memóriás környezetben nem is annyira domináns, szóval bízok benne, mire átköltözik a leendő FM2 tokozásba, jobban ki fog teljesedni és asztali szempontból is ütősebbé válik...
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Ezúton szeretnék gratulálni Oliverda-nak! Aki azt monda elfogultan fog tesztelni tévedett! A cikket olvasván kiderül hogy nem szurkolt a bullnak, és hideg fejjel viszonyított! Maximális respect!
A teszt tükrözi a jelenlegi helyzetet...
Aki nagyon sokat renderel+videóvágással foglalkozik, esetleg ebből él meg, konvertállgat orrba-szájba, enkodolgat jobbra balra annak még mindíg az Intel megoldásaira van szüksége
Jól látszik hogy a 980x( ami nem olcsó, és nem is fiatal) még ezekben a dolgokban a 4.6ghz-re húzott bullt is bucira verte... Nem semmi dolog ez így, főleg hogy a piacról az öreg gulf már ki is futott!
Játékok alatt mint már lehetett tudni nem nagyon domborít a Bull, kivéve persze 1-2 db-ot! Szerintem kimondva kimondatlanul ezt a csatát az Intel nyerte... és most jöhet tőle a válaszlépés 
A teszt kíváló, és köszönöm még egyszer! 
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Lám lám.
Az írás szokás szerint PROHARDVER minőség!
De a Bulldozer, számomra megint savanyú a szőlő! Ezt ígértek? 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Ha teljesítményént nézzük akkor bőségesen a SandyI5 alatt van ha árba olcsóbb lesz megfogom venni de ha bulldózer áron lesz kapható akkor kimarad 
dergander strikes back again,avagy újabb tégla a falba!

Linuxon azért nem olyan rossz a helyzet! 
M$ nem rulz! 
AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

Hát igen. A cikk jó, a proci hervatag.
Meg is rendeltem az i7-2600K-t...
Aki él és nem boldog, az téved!

Jó írás grat 
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/
Audios progiknál, hogyhogy veri a 2500K a 2600Kt? (és kb mindent?)
Nem elirás?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Semmi köze a foglalatnak a memóriavezérlőhöz, a cache vezérléshez meg pláne. Dual-channel mindkettő. A Bulldozer memóriavezérlőjével nincs különösebb probléma.
Dare2Live: Nem. Az a Hyper-Threading miatt van.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
helyesen dontottel
ha uj gepet epitenek, en szinten a 2500k/2600k-ra alapoznek: az ar-teljesitmeny-fogyasztas harmast figyelembe veve a legjobb valasztas a szandi.
a teszt eredmenyeibol kiderul, hogy nagyon versenykepes meg manapsag is a deneb, thuban, az elozo generacios core i5/i7. sot, a deneb clock-to-clock elegge elveri a bull-t... 

Ez aztán a gyönyörű és mindent átfogó írás!
Elolvasni sem volt egyszerű, gondolom megírni még finomabb lehetett!
Köszönjük 
Ha jól értelmeztem 1-2 másik oldalon megjelent írást, mint ahogy a cikk végén is írva vagyon, - hogy kissé talán megelőzte a korát, a Win8 már kicsit szebben fogja "támogatni" a processzort. Hű de hülyén hangzik 
[ Szerkesztve ]

Jó teszt! Sajnálom hogy nem sikerült jobbra a bull!

Félelmetesen profi cikk. Bármelyik vezető külföldi hardveroldalon megállná a helyét( angol nyelven is kiadhatnátok a PH-t - a minőségetek alapján lehetnétek akár nemzetköziek is) 
Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb. Bélsársikló. Csepleszcsipesz.

Hát Oliverda, még nem értem végig, de már most gratulálok ehhez a cikkhez!
Tetszik ez a hozzáállás, hogy ha már nem voltatok az elsők között, akkor legyen minden részletekbe menő.
Így tovább!!!

a teszteket ellnezve, nekem az ugrot be hogy veszek egy i5-ost 
jopar helyen elol vegzet, annak ellenere, hogy nem a vilaglegerosebb procija, es gondolom az arfekvese sem lehet rosz... 
Fantasztikus teszt, igazi prohardver minoseg.
-=The digital artist of the darkside=-

Vagy ha elfogult is (és lássuk be, mindenki elfogult valamilyen szinten), a cikkjei abszolút korrektek és igazságosak.

Ez a teszt nem elfogult...
ezt a cuccot az AMD helyébe még nem adtam volna ki... 
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Grat a cikkhez! Szerencsere a cikk sokkal jobbra sikerult, mint a cikk alanya 
AIDA64.com

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Korrekt, mindenre kiterjedő teszt! Óriási gratula Oliverdának, nem kevés munka lehetett! 
Az eredményeket végigfutva ez bizony csak lapát. A fogyasztás viszont munkagépnek is sok lenne. A tuning erre még rátesz egy lapáttal! Ez így nagyon felejtős, de a Lego tetszik!
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

Lehet, hogy innovatív meg a jövőbe mutatnak a fejlesztések, de sajnos ha most kellene processzort venni, nem biztos,hogy az AMD FX széria mellett döntenék.
A cikk jó lett. Köszi.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Az évi 10-15% szerintem édes kevés lesz a konkurencia befogásához.
Pláne ilyen fogyasztás mellett.
Van némi esély arra, hogy az AMD kilábaljon a gyártástechnológiai problémákból? A sejkek nem tolnak elég zsét a gyártásba, vagy csak szimplán rossz (nem elég jó) irányba mennek?
Azt hittem, hogy az arab tőke majd elhozza a kánaánt, de egyelőre úgy tűnik, hogy csak az AMD talált magára valamennyire, a GF nem nagyon... 
[ Szerkesztve ]

Most lapoztam fel az oldalt, és még csak a címig jutottam, de rögtön le kell írjam, hogy az nagyon:
.
Remélem a többi is ilyen jó lesz, előre is köszi!

Wiii, végre itt a teszt olvashatunk ezerrel köszi 
13. oldal alja:
amivel az X4 980 szintén maradt ->szintjén
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Van mit 
Sajnos ez a Bulldozer nem hozta azt, amit sokan vártak tőle. Ennek ellenére nagyon ígéretes architektúra, így a jövőben igen jó kis AMD procik láthatnak még napvilágot! Oliverdának meg gratula és maxi respect, hogy volt türelme elkészíteni ezt a velős cikket. 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Hi!
Nagyon jó, kimerítő cikk, azt hiszem még nekifutok párszor 
Mindenesetre egyelőre nem kell a boltba rohanni!
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu
objektív, részletekbe menő, profi teszt lett. az architektúra is tetszik, bár személy szerint mostmár inkább megvárom az FM2-t és az abba jövő procikat.
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

Nekem az jön le így gyors átfutással, hogy játékra ( én erre használnám
) még mindig a 2500k a best buy
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black
Profi cikk(
), de sztem az olvasók egy jelentős része az első 3 oldalon elveszítette a fonalat. 
Szép és jó ez a processzor, de nem ennyiért és nem akkor ha az Intel ilyen megoldásokat kínál erre a piacra.
Milyennapvan?

Köszönjük a tesztet nem hozott különösebb meglepetéseket sajnos pozitív irányba a bulldozer teljesítménye. Egy dolog már biztos jó választás volt az x6 1055t nekem. 
[ Szerkesztve ]

A cikk nagyon jo
Oliverdanak egy piros pont 
El sem merem kepzelni,mi lenne ha az Intel kiadna egy 8 magos Sandyt ez ellen
)
Azt hiszem,nagy mar a hasadek es ez csak nagyobb lessz.Igy megint nem lessz AMD rendszerem,de a regi Intelt egy ujabb valtja le,ez mar biztos,irtam is mar a Jezuskanak