Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rosand86

    csendes tag

    Sziasztok,

    3 hónapja boldog tulajdonosa vagyok a készüléknek, "V" bevilágítás egyáltalán nem zavaró, nem nyikorog, wifi, GPS jól működik, sebességgel nincs gond, normálisan használható. Nem kopik, bebújtatós bőr tokkal használom+kijelző fólia.
    Volt már hogy újraindult 1-2szer, de aztán jól működött. Igaz néha játékokban egyszer-egyszer beszaggat(pl Angry Bird Seasons). Az eredeti 3d-s launchert használom, nagyon megtetszettek a widgetek rajta :). A frissítés óta ez sem akad(a régi szoftveren a képernyőváltásnál picit belassult). Valamint mintha a memóriakezelése jobb lenne. A beszélgetés végén kicsit lassúnak találom mire újra megjelenik a kijelző, és le tudom tenni, de nem vészes (telefonbetyárok hátrányban :D ).
    Reggel 7től este 9ig kb 40%-ot szokott fogyni az akku. Kb 1óra rádió hallgatás, 1óra mp3, fél óra játék mellett. +20perc wifi/3g. Ma reggel 6kor levettem a töltőről, 10percet játszottam rajta, most fél 8kor 80%-os a telep töltöttsége(20%-ot fogyott).
    Viszont a szoftverfrissítés óta két hiba előjött:
    * néha mikor feloldom a képernyőzárat a launcher nem tölt be, csak a háttérképet látom, ilyenkor a keresés gombra nyomok, bejön a keresés, majd vissza, és akkor minden rendben van.
    * a másik kicsit zavaróbb, hogy a készülék nem találja meg az SD kártyára másolt zene fájlokat, ezáltal a beépített zene lejátszó, winamp nem használható zenehallgatásra, erre most a FolderPlayer-t használom. Erre nem tud valaki valami megoldást? SdSync, reloadSD, hasonló appokat próbáltam de nem segítettek, frissítés előtt ezzel nem volt gond. (Nem rootoltam a telefont)
    Remélem ezek a hibák orvosolva lesznek a későbbiekben vagy az ICS-ben, vagy főzött ROM-okban.
    Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, nem vártam el hogy tökéletes legyen, ennyi pénzért ennyi hiba nálam belefér, ha tudná azt, amit a Galaxy S Plus, akkor annyiba is kerülne...

Új hozzászólás Aktív témák