Mind a két lapot elfogadnám és egy gépbe építeném
Így a teljesítmény is megmarad és "átkapcsolva" a fogyasztás sem lenne vészes! Ilyen lapot dobjanak össze 
[ Szerkesztve ]
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

Mind a két lapot elfogadnám és egy gépbe építeném
Így a teljesítmény is megmarad és "átkapcsolva" a fogyasztás sem lenne vészes! Ilyen lapot dobjanak össze 
[ Szerkesztve ]
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
(#2) pottyantós válasza Bj Brooklyn (#1) üzenetére

Azt hiszem a DFI-nek van egy hasonló megoldása a P45-ben! Intel Atom Nvidia ION lapkészlettel! Teljesítményre P45, fogyasztásra Atom... 
hybrid p45 ion-t2a2 
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Bárcsak több gyártó is hozna ki ennyi féle ITX lapot, mint a Zotac 
egy elírás:
Gigabit Ethernet, sSATA csatlakozó

Igen, de kár hogy használhatatlan.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Kifejtenéd egy kicsit bővebben? Kíváncsivá tettél! 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
A Zotac lap tetszik. Az, hogy eljön-e erre lényegtelen, igazán HTPC cuccokat itthon nehéz és drága beszerezni úgyis. 
PH semleges

Zotac johetne. Foleg 118 dodoert...
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Nekem nagyon bejön a Zotac. Sima USB-k számát nem írták, de a 6 SATA csatlakozóval sok vinyó mehet rá, NAS-okba is lehetne használni. Komoly ellenfele lehet a Gigabyte miniITX-es USB3-as lapjának, főleg, ha olcsó lesz és kapható is.
Ha lehetne kapni 28 körül, akkor én inkább ezt venném, mint a Giga-t, bár egyik márka sem volt még nekem.
Baromi jó az a Zotac lap!
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Ez a Zotac lap kell
és kész ha más nem külföldről rendelős lesz. Ilyenre vártam csak hát magyar honban sose lesz de ne nekem legyen igazam. Ebbe belerakni egy corei3-at és meg is van a jó kis htpc. 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

Perverz vagyok, ha azt mondom, hogy a Zotac lapja köré egy viszonylag erős játékgépet építenék? Menne bele egy 3 GHz körüli CPU, 4 GB RAM és egy HD5770. Egy Lian Li PC-Q08-ban pl. éppen jó helye lenne. Kis izomkocka. 
Az ASUS ROG lapjai meg egyre csúnyábbak és egyre drágábbak lesznek. Lehet, hogy egyre jobbak is, azt nem tudom. 
[ Szerkesztve ]

Abszolút nem. Én is hasonló gépben gondolkodok, bár nekem megtenné az i5-ben lévő IGP is. Ja és persze Lian Li PC Q-07 

Nem rossz gondolat, de tényleg! 

Kis Zotac lap egész jó.
.::www.megadanceradio.hu::.

Jó elgondolás! Lian Li ház helyett inkább egy bútorlap dobozt, hogy ne látsszon rajta a számítógépség
A perverz én lennék, mert nekem még egy pci vagy pci-e 1x slot kéne egy 4-es soros port kártyának
(és GTX460-at tennék bele)
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Szerintem is a Zotac lapok a legjobbak...
Apple Iphone-ok Szoftverezését és Szervizelését Vállalom!
Kíváncsi leszek, hogy a Zotac lapja mennyivel lesz drágább a Gigabyte hasonló, de már a piacon lévő változatánál. A vásárlásnál pedig lehet érdemes figyelembe venni, hogy néhány hónap és az Intel elvileg foglalatot fog váltani az újabb prociknál.
mITX-es játékgépek egyre inkább terjednek, pl. egy friss összeállítás a Zotac lappal egy Silverstone Sugo SG07 házban, HD5870-el.
Ezekkel a lapokkal csak az a baj hogy a pci-e slot nagyon közel van a proci hűtőhöz, tehát széles (rózsa alakú
) hűtő nem rakható a procira. Csak a gyári ami nem sokat ér.
Kár hogy nem a (mini) ITX-es lapok a legelterjedtebbek rendes PC-be is. Ott az én lapom, van benne egy kétslotos 4670, AM3 proci gyári hűtővel, meg 2 memóriamodul és csak 3 sata ami foglalt.
Mivel nem tuningolok és nem kell nagyobb proc. hűtő, ez bőven elférne a mini-ITX-re is, nem kéne feleslegesen ATX-es lapot megvenni...
Hjah egy PCI-os hangkarim is van, úú.. Hát lehet akkor a mini-ATX lenne a jó 
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Amúgy a DTX sem egy halott dolog.. az olyan, mint az ITX, csak egy helyett két bővítőslot van ratja, emiatt úgy 3-4cm-rel hosszabb, de cserébe VGA-n kívül is bővíthető. Pont a Zotac-nak vannak egész csinos DTX-es lapjai. Kár, hogy ház nem igazán készül nekik, tehát mATX-es kuckóba férnek főleg.
[ Szerkesztve ]
Hm.. Hallottam már róla, de az nagyon ritka.. De az ATX tényleg teljesen felesleges az én gépembe.. Most nem az ára miatt mondom, mert az egyik legolcsóbb alaplap volt 19K-ért, csak van pár cucc, ami felesleges bele.. Még nincs meg egy éve, de a következő gépem már maximum mini-ATX lesz, bár azt sem értem miért drágábbak a kisebb cuccok, mint a nagyobbak (régen is ez volt a CD-vel, hogy a slim tokos drágább mint a hagyományos), holott kevesebb anyag van bennük.
Egy csomót lehetne velük spórolni – anyagot, alkatrészeket, mert sok helyen úgyis kihasználatlanok. Nálam van pl van 4 pci-e 1x sín de egyiket sem fogom kihasználni mert max új hangkari lenne jó bele, de abból jó a jelenlegi is.
Azért a tendencia látszik, az ATX szabványú alaplapok pár éve még egyeduralkodók voltak, ma már szerintem többet adnak el ITX+mATX szabványú lapból. High-end játékgépbe, ahol 3-4 videokártya van, illetve szerverekbe és munkaállomásokba kellhet még az ATX, de belépő és mainstream piacra felesleges.

Az én lapom nagyrésze is kihasználatlan. 6 PCI-ból egyben van egy hálókártya, meg az AGP-ben van egy videókártya. A mai lapokban (sőt, kb 2003-ban is) meg integrált a hálókártya, meg egy core i5-tel a videókártya is.
Az egyetlen, amit hiányolok ezekről a kis lapokról, az legalább egy IDE csatlakozó, bár ahogy elnézem a Zotac-ot, nem nagyon férne arra a lapra ilyen csatlakozó.

Szerintem is tök jók a lapok!
Csak ne lenne minden olyan drága

DTX?életemben nem halottam róla?
Házat is csinálnak hozzá 
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
Az enyémen van egy darab IDE, eleinte volt benne egy vinyó, de már azt sem használom, így az a csati is üres. Az USB-ket sem használom ki, van kb 12, de a legtöbb amit használtam az 3-4 volt max. Oké, nekem PS/2-es egerem van, a billemen van USB>PS/2 port így az sem használ USB-t. Oké mondjuk ezek filléres dolgok és bármikor jól jöhet... De ha nem használjuk akkor minek?

Rampage-en hogy oldják meg az X-fit? Azon a gyönyörű 3x2-es alu kivezetésen+codec a lapon? N1! Supreme X-Fi egy fokkal korrektebb megoldás.
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.