Komoly kis hűtés. De HTPC-be ki vesz i7et?
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Komoly kis hűtés. De HTPC-be ki vesz i7et?
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Biztos lesznek olyan elvetemültek.
Amúgy a Core i5 i3-nak is 1156 lesz a tokozása, nem feltétlenül az I7-re kell gondolni.
Szerintem 29dB, azért már nem kevés.
[ Szerkesztve ]

Szerintem a 29 dB az már sok, pláne egy HTPC-be.

Nem is tudtam hogy ez a cég még munkáklodik!
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
(#5) Silentfrog

HTPC-be kissebb ,gyengébb procit szoktak venne,arra meg nem kell atom hütés.
Hát nem tudom.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Jobb, mintha odakamuztak volna valami irreális értéket TT módra. Ez maximum fordulatszámon a maximum mérhető érték.
[ Szerkesztve ]

"A kisebb processzorokkal kiegészítő ventilátor nélkül is elboldogul,"
Vannak olyan desktop procik, amelyekkel ez a kis pöcsöm hűtő venti nélkül elboldogul?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Titan jeeee
Nagyon jó kis márka vegyétek csak meg. Gépemben is van egy titan venti, és olyan, mint a kávédaráló 
[ Szerkesztve ]
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?
Látom ők is előjöttek a DHT technológiával 
Nekem szimpatikus a bordázata és a kialakítása
True Success is Blonde

nem hiszem hogy ebből a hűtőből fognak meggazdagodni 

Úgy látom kicsi a bors de zajos 
.::www.megadanceradio.hu::.
Csak sajna nem szoktak olyan nagyon jók lenni, pedig barátságos áruk van.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Na végre egy jó kis lapos hűtő, de igaz a borda és felfogatás jó csak a fránya ventin lehetett volna egy kis optikai tuning, de ahogy látom gond nélkül cserélhető rajta. 
[ Szerkesztve ]

NK95TZ/NPW(RB) típusjelzésű modell 118 x 110 x 67 mm méretű, így Mini-ITX vagy microATX alaplapok fogadására alkalmas házakban is elfér
Megneznem, hogyan gyuritek bele egy 63.5 mm vastag miniITX hazba 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
ez tényleg tökéletes htpc hűtő lenne... (passzívan legalábbis egy dual celeronig biztos.)
de a ventit el kell felejteni. lehetőleg úgy kell kialakítani a házhűtést, hogy jól keresztbeszellőzzön, és a befúvó lehetőleg rá fújjon.
ha a képekből jól látom, sajnos a bordázat ideális légiránya a vizszintes huzatnak nem kedvez, inkább a tervezett ventis, lap felé merőlegesen irányulónak inkább.
kár.
a 30 usd jó ár lenne, pláne dht-vel. ha most építeném, lehet,. hogy a htpc-be bepróbálnám, és nem 10-ért mini ninja-t.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Egy ilyenre benevezek később nyár végén egy 800-as S-flex társaságában!
Tökéletes...egyszerűen tökéletes
(bár utólag megjegyzem, passzívba is elviszi lehet a kis 240-et 1.2V-on 3Ghz körül
)

Igen, 67mm magassággal nemhogy nem alacsony, de még magasabb is mint pl a Phenom stock coolerek... Azok ugyanis 60mm magasak.
Si vis pacem, para bellum.