Bárcsak ilyen tégla lenne a házamba!
0630/353-03-29

Bárcsak ilyen tégla lenne a házamba!
0630/353-03-29

Van akinek a wienerberger már nem is elég... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Tulajdonképpen ha annyi pénzem lenne hogy 7970-et vegyek akkor már nem sajnálnám rá a plusz pénzt hogy ezt vagy valamelyik jobb hűtőset vegyem...
Egyelőre tavasszal van tervbevéve a gépfejlesztés (bevárom az Ivy-t) és mellé vagy 7950 vagy 7870 attól függ mennyibe kerülnek majd tavasszal...
Mindenesetre intel bácsi iparkodhatna mert kezdek türelmetlen lenni.
www.nokiaprogramok.hu

Várható volt, hogy jön ez a hűtés az ASUS-tól a 7970-re is!
Nagyon impresszívek! 

Ha ennyi pénzem lenne VGA-ra inkább vennék valami ref kártyát és rá egy rendes hűtőgyártó cég termékét mint az Alpenföhn Peter, Thermalright Shaman, Prolimatech MK-13 vagy ACCELERO Xtreme(bár inkább az első 2 megtámogatva 140-es ventivel) és akkor tuti a csend és a hűsség. 3slot-ot így is úgyis benyeli akkor már adjuk meg a módját.
[ Szerkesztve ]
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Rettenet erős kártya... 
A Radeon HD 7970 is megkapta az ASUS DirectCU II hűtőjét
Így nem lenne jobb?
Az ASUS HD7970 is megkapta a DirectCU II hűtőjét .
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

TEstes példány.
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Ez bizony szép darab, nagyon is el tudnám viselni itthon!
"I see the diamonds, but you only see the rock"

És az olcsóbbért viszem! 

Ütős cucc!
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Ha ilyen hűtést látok annyira megnyugtató akár Nv akár Radeon. 

Hm. Sokszor ha meglátom a fizu papírom, engem egy ilyen sem nyugtat meg. 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Asus DC II RULEZ! a gtx 570-en is ilyen van és hát 23 fok...

Én is szeretnék épitkezni ilyen téglákbol. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ilyen VGA ra Thermalright Shaman dukálna. Kár hogy szinte lehetetlen beszerezni.

Én már 2 hete szemezek ezzel a szörnyeteggel. Alig várom az áprilist 
TRON addict
Elég vad. ![;]](/dl/s/v1.gif)
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Az a hűtő nem jó az új szériára. A GPU chip nincs egy szintben a chip körül levő fém borítással. 1-2 gyártó már gyárt hűtőt 7970-hez de az még mindig drágább, mint a DCUII megoldás, ami csak 20$ lesz drágább a referencia ASUS kártyától.
TRON addict
csinos kis masinéria
--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

1.3 kg-ot nyom a kártya. 
TRON addict

Nem hiába ASUS, makulátlan kártya! Vagy ez lesz vagy 6990
Egy dolog sosem változik a legjobb márka marad: ASUS 
Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg

Hidd el nekem a ref. kártya általad rákókányolt 3rd party hűtővel ennek a nyomába se ér, és akkor nem beszéltem a bődületes tuning potenciálról, amit a több fázis, stabilabb áramellátás és társai tesznek lehetővé.
Csak azt tudom emlegetni hogy nekem volt sok fajta HD6950-em, végül egy DCII-es Asus kötött ki a gépemben, egy álom volt, hangja kb mint egy passzív kártyának.
[ Szerkesztve ]

Nekem ref kártyával (normális gyártótól) soha nem volt még gondom. Viszont anno volt egy DCII-es 6970 a kezeim között amire újra fel kellett rakni a hűtőt mert gyárilag szarul volt és rendszeresen túlmelegedett. Újrapasztázás MX2-vel és körültekintő visszahelyezés után igaz volt amit mondasz. Halk meg hűvös volt.
Az AMD nem véletlenül fekteti le a ref kártya specifikációit és ha én rakok fel valami 3rd party hűtőt akkor az biztos úgy fog működni ahogy én akarom. A tunning meg csak egy szűk réteget érdekel, engem például inkább a stabilitás az ami izgat.
[ Szerkesztve ]
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Jó nagy dög, de nekem a ref. hűtések jobban tetszenek, habár biztos nem ennyire hatásosak.
Origin:attila4go
És mennyivel halkabbak, hűvösebbek, mint a gyári hűtők
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Az az egy baj van vele,hogy nem a gépemben csücsül 
Bár a 250W-os max TDP-t tekintve talán nem is akkora baj.Elég lenne a kis tesója is. 
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

egyetértek. Lehet hogy halk az asus megoldása is, de hogy nem a leghalkabb a piacon arra mérget vehettek!!!
Főleg azzal a két ventilátorral bár ha jól értesültem ez is képes lekapcsolni a ventiket ha nincs használatban a kártya.
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

Én éveken át ASUS fan voltam, de aztán kezdtek szánalmassá válni a termékeik, rengeteg meghibásodásuk volt. Most kezdenek újra feljönni és valszeg minőséget produkálni.
Részemről ez a gyári tuningolás sokkal megbízhatóbb, mintha a szomszéd szemüvegesszeplősmindentszétbarmolópistikére bíznám, de a tuning valahol mindig is az élettartam ellen való dolog marad.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Az én kártyám is lekapcsolja a ventit meg úgy saját magát ha nincs használatban pedig az nem ilyen csodahűtős ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Nálam eddig 100% pozitív tapasztalat az Asus. Nagyon jó minőséget gyártanak.
Mondhatni bizonyos termékekben elfogult vagyok, és eddig nem bántam meg 
Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg

A gyári megoldások közül? Én azért egy toxikológust csak odahívnék a helyedben
Ja jut eszembe. Ahogy hallom az ASUS ki is vezeti a ref kártyákat,így szvsz ez alig lesz valamivel drágább a többinél. Okosan csinálják szerintem.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
Szép darab. 
rambustibi: A legjobb márka, az EVGA után. 
[ Szerkesztve ]

Legtöbbünket az éppen az ringat álomba 

Miért olyan nagy cucc az EVGA? A spéci hűtős kártyáikon kívül referencia kártyákat árulnak nem kevés felárral meg plusz garanciával (bár már ez is csökkenő tendenciában van). Alaplapoknál mondjuk tudnak nagyot durrantani.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Látom a "nem telik rá" téma megint sláger.
Megnyugtatásul, amikor futja majd, addigra már nem lesz rá szükség. Aki annyit keres, hogy megengedhet magának ilyet bérből, annak nagyon nincs ideje játszogatni.
First hand experience.
1,8" microSATA HDD jó áron: bit.ly/KOZi2G
A lényeget leírtad spéci kártyáik vannak és sok garanciát vállának rájuk, Drágának drága, de mindig prémium márka volt, úgy mint a tápoknál a Seasonic és az Enermax.
[ Szerkesztve ]

Szép darab, bevállalnám.
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

Tévedsz, a DCUII-esnek 375W a TDP-je! 
Ezért vettem 1200W-os tápot. 
[ Szerkesztve ]
TRON addict

szép nagy szendvics 
[ Szerkesztve ]
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Hibás lesz a kártya. Nem cicergett nálam egyáltalán.
TRON addict

Mondjuk az enyém nem directCU kiadás hanem a ref változat.
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Még nekem sincs DirectCU (sajnos).
Két ref. Sapphire volt a gépemben.
TRON addict
Egy kivétel ami erősíti a "szabályt"
Én is szeretem az Asus-t, mint márkát, de tavaly sikerült egy hibás DCII-es GTX 580-ba bele szaladni. Hosszas kutatás, és egyeztetés (asus support - ami hagy némi kivetni valót) után vált csak egyértelművé a vga hiba, miszerint nem mindig volt hajlandó pci-e 16x slotban elindulni "normálisan" (nem adott képet). Csak a 8x slotban volt "megbízható"
Ennek ellnére leginkább én is az Asust preferálom még az evga-val szemben is. (na annak a supportja valami katasztrófa!)
Ez a hűtő viszont nekem anno nagyon bevállt! Csendes üzem mellett nagyon kellemes hőfokokat produkált a GTX 580. Az viszont igaz, hogy kell a házban egy jól irányzott venti, ami kitessékeli a DCII által kavart meleget.
ezek a képek csak szívem csavarják.jó kis hűtés van rajta
Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

Én inkább karcsúbb hűtésre szavaznák. Főleg ha több kártya is menne a gépbe. Na ebből építsen valaki CFX-et.
Ráadásul hatékonyságban sem vagyok biztos, hogy ez a legjobb a GTX580-asokból kiindulva. 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Na ebből építsen valaki CFX-et. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez a célom. 
TRON addict