egész pofás az a club3d vidkari
kiváncsi lennék mennyire teszi hűvösre a karit.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

egész pofás az a club3d vidkari
kiváncsi lennék mennyire teszi hűvösre a karit.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Bizony ez a Club 3D a legjobb ezek közül, sőt talán ennek az egynek van értelme. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
(#3) Silentfrog

EAH4870/HTDI/1GD5 ennek az asus kártyának eléggé csenevész a fütője.A 4670 kártyára meg szerintem fölös hiper szuper hütést tenni nálam passziv van,és nem igazán lehet 50 fok fölé tornázni a hömérsékletét sok orai játék után sem a 25 fokos szobában.
Egyébbként nagy francok, ezen a kártyán a gyári orajelektől eltérő minusz tuning van!
Persze ,hogy nem melegszik csökkentett orajellel és nagy hütővel!!
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#4) LordVader80 válasza Silentfrog (#3) üzenetére

az agp-s verziók általában picit alacsonyabb órajeleken futnak
May The Force Be With You!
(#5) Silentfrog válasza LordVader80 (#4) üzenetére

igy van,pontugy mint a passziv hütésü társaik
Ez az egyenes lapátél a club3d ventijén nem kelt nagyobb szélzajt az ívesnél? 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Én ezt a hűtéses témát akkor se értem meg, ha valaki jól pofán ver
Nekem egy gyári 4870-em van (Sapphire) és természetesen a gyári hűtő van rajta.
Éjszaka, mikor megy a gép a ventit szabályzom 25%-ra - hangja nincsen... Ha meg napközben játszok, akkor 35%, egyáltalán nem zavar, ha meg fejhallgatóval játszik az ember, vagy hangfalon, úgysem hallja, mert ott lesznek helyette a játék hangok. Na ezzel a megoldással, este 25%-os venti szabályzással a GPU nem megy 37 fok fölé, napközben pedig a 35%-os venti szabályzással 42 fok fölé...
Ja és teszem hozzá, napközben is lehet 25%-os venti szabályzással használni, netezés, office, filmet és egyéb egyszerű játékok mellett - viszont crysis mellé nem ajánlott ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja és ne gyertek azzal, hogy ez bonyolult, benne van a Catalyst-ban kb. 3 klikkelés az egész! De amúgy lehet kövezni - én akkor sem adnék ki többet egy ilyen, meg olyan hűtőér'. Inkább veszek egy jól szellőző házat és az megoldja a levegő forgatását.
Igaz ehhez kell egy jól szellőző ház is, szóval alapból ne egy bezárt kazánházat tekintsetek ha lehet.
www.oaziscomputer.hu

Amig citromsárga volvora lesz kereslet addig ezeket is el tudják adni! 
Ne viccelj már!
Az igaz hogy elmegy este akár 0%-kal is.(ekkor kb 500-600forog)
De lehetetlen hogy terhelve 35%kal 42fokos még 100%-kal se tudja meg csinálni.

Na megint "DESIGN". Ezek sincsenek végiggondolva. A hátoldalon két-két rést egybe nyitnék, és a foglalat felől "üres" lyukakat betömném. Hiszen így valahogy sikerül a meleget kipréselni, melynek egy részét rögtön alul visszaszívja. Csak gratulálni tudok. Viszont szép, csicsás! 
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
CLUB3D nagyon minimalista, ez az én stílusom! Bejön 
A HIS se rossz, az nagyon design 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Mondtam, hogy ne egy bezárt kazánházat vegyél. Nagyon jól szellőzik a házam, játék alatt 42-43 fok a vga, crysis alatt max 51 fokot érte el.
www.oaziscomputer.hu
Hát hol vannak a fincsi grafikonok? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Az én 4830-aim sem állnak meg 51 fokban, pedig nem gyári hűtősek. Még egy karival is bőven megvolt a 60 fok, mondjuk ahhoz már nem ártott egy furmark.... Brutál lehet a házad szellőzése.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Ehhhej de randa a HIS. A Club jól néz ki 
Az IceQ-s 4670-esből van nálunk a boltban is, igaz az PCI-E verzió.

még van agp-s videókártya
? nekem már ez is meglepő volt a cikkben. azt hittem a 3850-el kifuttatták az agp-t.
just believe in yourself
Ha az AGP-n meglepődtél, akkor ettől hanyatt fogsz esni... 

Az a PCI foglalat vajon mennyire tolerálja/korlátozza a kártya sebességét?
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

nekem ilyen iceQ hűtésem van az 1900 asomon szerintetek mennyit érhet mert a kártya az már behalt?
Club3D nagyon pofás,nekem is tetszik 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nem szeretnék vitatkozni de egyszerűen muszály.
Volt már olyan házam amiben felül 2 db 14centis venti dolgott,elöl 12cm,hátul 12cm,alul 9cm,és az oldalán egy 9cm,12cmkipróbltam max fordulaton és melegedett rendesen a kari.50fok valamivel hihetőbb már de még oda is kurva hangos turbinák kellenek.
Én most oldallap nélkül használom és a felső ventik mennek csendesen és így a leghatékonyabb.
Tapasztalataim szerint.
Egyetértek
A doboza mindig tetszett, a hűtésre pedig kíváncsi leszek.
True Success is Blonde
Hát el lehet mondani hogy lényegesen befolyásolja negatív irányban. Ugye a PCI sávszélessége 133MB/s (a legelső AGP is már a dupláját tudta) azonban ez egy busz. Tehát az összes PCI buszon csücsülő eszköz is ebből a sávszélből vesz le magának, így ez a tény is mégjobban szűkössé teszi a vga számára (persze a BusMastering segít valamennyit)
[ Szerkesztve ]
Club3D 4890-e nagyon tetszik. De én már nem vennék a 4xxx szériából.
170euró a club3d? itthon 400ft-al fogják számolni...

Ez mind szép és jogos, de mit csináljon az ember, ha a szobájában 40 fok fölötti az alaphőmérséklet... 
Hibába van 6db 12 centis venti a házban, alapállapotban 63 fokos a GPU 70%-os ventihasználat mellett...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

Jópofák ezek a kártyák bár a 4670-re felesleges az az IceQ hűtés és hülyén is néz ki, hogy lelóg a nyákról. Club3d-t azóta nem veszek amióta az AGP-s 6600GT-n 2hónap után meghalt a hűtés rajta és ezt 2szer eljátszotta...
Személy szerint megvárom inkább mostmár az új VGA szériákat és majd akkor eldöntöm mi legyen. Vagy CFX-be még1 4870-es vagy az újból valami tartósabb darab.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Az Asus kilóg a sorból, elég szerencsétlen hűtőrendszert pakoltak a kártyára.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

a 140-es fractal design ventim lapátjai dettó ugyanígy állnak és működés közben gyakorlatilag hangtalan a cucc. bár gondolom ez fordulatszám függő is.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Pont ezt akartam írni, az Anus-féle hűtési megoldás elég bénának tűnik.
A Club3D viszont ránézésre sem rossz. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
az asus hűtése vicc.. semmi nincs a memorián maximum halkabb lehet a gyárinál de hűvösebb biztos nem. 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

A club3d elég pofás lett 
My SSD is faster than your HDD
a club nem is drága kérdés ennyiért mennyi memót pakolnak majd rája

a club3d kártyáján látszik a lamellák közt, hogy a ramokon nincs semmi 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
itthon mikor lesz egy komoly hűtéssel ellátott 4870 125euro=kb 35000ft
ezt kb 45Kért fogják dobálni, jobb esetben... 
EVIL IS BACK!

1. Panel, itt eleve 30 fok körül van a szobában, ezt fűti tovább a kártya
2. HTPC, kicsi, zárt ház, éppcsak elfér benne a 4670, és pillanatok alatt felnyomja a belső levegő hőmérsékletét a VGA terhelve, ha nem kifelé fújja a venti a házból a hőt
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Dizány Center 2009 Summer...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
ánus pcie-s radeon 3850-nél sem óhajtott a memóriákra hűtést rakni, sőt a venti fordulatszámszabályzását is "elfelejtették", legalább mostmár nem. Ez fejlődés 
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...