Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

egész pofás az a club3d vidkari:)kiváncsi lennék mennyire teszi hűvösre a karit.

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#2) Kendek válasza bolvar (#1) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizony ez a Club 3D a legjobb ezek közül, sőt talán ennek az egynek van értelme. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

EAH4870/HTDI/1GD5 ennek az asus kártyának eléggé csenevész a fütője.A 4670 kártyára meg szerintem fölös hiper szuper hütést tenni nálam passziv van,és nem igazán lehet 50 fok fölé tornázni a hömérsékletét sok orai játék után sem a 25 fokos szobában.
Egyébbként nagy francok, ezen a kártyán a gyári orajelektől eltérő minusz tuning van! :W
Persze ,hogy nem melegszik csökkentett orajellel és nagy hütővel!!

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#4) LordVader80 válasza Silentfrog (#3) üzenetére

LordVader80
(őstag)

az agp-s verziók általában picit alacsonyabb órajeleken futnak

May The Force Be With You!

(#5) Silentfrog válasza LordVader80 (#4) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

igy van,pontugy mint a passziv hütésü társaik

(#6) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az egyenes lapátél a club3d ventijén nem kelt nagyobb szélzajt az ívesnél? :F

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) JanR

JanR
(őstag)

Én ezt a hűtéses témát akkor se értem meg, ha valaki jól pofán ver:D
Nekem egy gyári 4870-em van (Sapphire) és természetesen a gyári hűtő van rajta.
Éjszaka, mikor megy a gép a ventit szabályzom 25%-ra - hangja nincsen... Ha meg napközben játszok, akkor 35%, egyáltalán nem zavar, ha meg fejhallgatóval játszik az ember, vagy hangfalon, úgysem hallja, mert ott lesznek helyette a játék hangok. Na ezzel a megoldással, este 25%-os venti szabályzással a GPU nem megy 37 fok fölé, napközben pedig a 35%-os venti szabályzással 42 fok fölé...
Ja és teszem hozzá, napközben is lehet 25%-os venti szabályzással használni, netezés, office, filmet és egyéb egyszerű játékok mellett - viszont crysis mellé nem ajánlott ;]

Ja és ne gyertek azzal, hogy ez bonyolult, benne van a Catalyst-ban kb. 3 klikkelés az egész! De amúgy lehet kövezni - én akkor sem adnék ki többet egy ilyen, meg olyan hűtőér'. Inkább veszek egy jól szellőző házat és az megoldja a levegő forgatását.

Igaz ehhez kell egy jól szellőző ház is, szóval alapból ne egy bezárt kazánházat tekintsetek ha lehet.

www.oaziscomputer.hu

(#8) Silentfrog válasza JanR (#7) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Amig citromsárga volvora lesz kereslet addig ezeket is el tudják adni! :)

(#9) mokus1 válasza JanR (#7) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne viccelj már!
Az igaz hogy elmegy este akár 0%-kal is.(ekkor kb 500-600forog)
De lehetetlen hogy terhelve 35%kal 42fokos még 100%-kal se tudja meg csinálni.

(#10) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Na megint "DESIGN". Ezek sincsenek végiggondolva. A hátoldalon két-két rést egybe nyitnék, és a foglalat felől "üres" lyukakat betömném. Hiszen így valahogy sikerül a meleget kipréselni, melynek egy részét rögtön alul visszaszívja. Csak gratulálni tudok. Viszont szép, csicsás! :DD

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#11) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

CLUB3D nagyon minimalista, ez az én stílusom! Bejön :)

A HIS se rossz, az nagyon design :D

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#12) JanR válasza mokus1 (#9) üzenetére

JanR
(őstag)

Mondtam, hogy ne egy bezárt kazánházat vegyél. Nagyon jól szellőzik a házam, játék alatt 42-43 fok a vga, crysis alatt max 51 fokot érte el.

www.oaziscomputer.hu

(#13) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát hol vannak a fincsi grafikonok? :O

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#14) v.tom válasza JanR (#12) üzenetére

v.tom
(őstag)

Az én 4830-aim sem állnak meg 51 fokban, pedig nem gyári hűtősek. Még egy karival is bőven megvolt a 60 fok, mondjuk ahhoz már nem ártott egy furmark.... Brutál lehet a házad szellőzése.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#15) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ehhhej de randa a HIS. A Club jól néz ki :K

(#16) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az IceQ-s 4670-esből van nálunk a boltban is, igaz az PCI-E verzió.

(#17) gabi81

gabi81
(kvázi-tag)

még van agp-s videókártya :F :Y ? nekem már ez is meglepő volt a cikkben. azt hittem a 3850-el kifuttatták az agp-t.

just believe in yourself

(#18) Dr. Romano válasza gabi81 (#17) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha az AGP-n meglepődtél, akkor ettől hanyatt fogsz esni... :)

(#19) Taky válasza Dr. Romano (#18) üzenetére

Taky
(senior tag)

Az a PCI foglalat vajon mennyire tolerálja/korlátozza a kártya sebességét?

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#20) Loco7us

Loco7us
(kvázi-tag)

nekem ilyen iceQ hűtésem van az 1900 asomon szerintetek mennyit érhet mert a kártya az már behalt?

(#21) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Club3D nagyon pofás,nekem is tetszik :C

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#22) mokus1 válasza JanR (#12) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem szeretnék vitatkozni de egyszerűen muszály.
Volt már olyan házam amiben felül 2 db 14centis venti dolgott,elöl 12cm,hátul 12cm,alul 9cm,és az oldalán egy 9cm,12cmkipróbltam max fordulaton és melegedett rendesen a kari.50fok valamivel hihetőbb már de még oda is kurva hangos turbinák kellenek.
Én most oldallap nélkül használom és a felső ventik mennek csendesen és így a leghatékonyabb.
Tapasztalataim szerint.

(#23) Ste válasza raskolnikoff (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek
A doboza mindig tetszett, a hűtésre pedig kíváncsi leszek.

True Success is Blonde

(#24) Dr. Romano válasza Taky (#19) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát el lehet mondani hogy lényegesen befolyásolja negatív irányban. Ugye a PCI sávszélessége 133MB/s (a legelső AGP is már a dupláját tudta) azonban ez egy busz. Tehát az összes PCI buszon csücsülő eszköz is ebből a sávszélből vesz le magának, így ez a tény is mégjobban szűkössé teszi a vga számára (persze a BusMastering segít valamennyit)

[ Szerkesztve ]

(#25) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Club3D 4890-e nagyon tetszik. De én már nem vennék a 4xxx szériából.

(#26) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

170euró a club3d? itthon 400ft-al fogják számolni...

(#27) Neovenator válasza JanR (#7) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Ez mind szép és jogos, de mit csináljon az ember, ha a szobájában 40 fok fölötti az alaphőmérséklet... :)
Hibába van 6db 12 centis venti a házban, alapállapotban 63 fokos a GPU 70%-os ventihasználat mellett...

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#28) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Jópofák ezek a kártyák bár a 4670-re felesleges az az IceQ hűtés és hülyén is néz ki, hogy lelóg a nyákról. Club3d-t azóta nem veszek amióta az AGP-s 6600GT-n 2hónap után meghalt a hűtés rajta és ezt 2szer eljátszotta...

Személy szerint megvárom inkább mostmár az új VGA szériákat és majd akkor eldöntöm mi legyen. Vagy CFX-be még1 4870-es vagy az újból valami tartósabb darab.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#29) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Asus kilóg a sorból, elég szerencsétlen hűtőrendszert pakoltak a kártyára.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#30) Ayg0 válasza Stiky (#6) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

a 140-es fractal design ventim lapátjai dettó ugyanígy állnak és működés közben gyakorlatilag hangtalan a cucc. bár gondolom ez fordulatszám függő is.

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#31) old gray válasza venember83 (#29) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Pont ezt akartam írni, az Anus-féle hűtési megoldás elég bénának tűnik.

A Club3D viszont ránézésre sem rossz. :K

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#32) nuke7 válasza old gray (#31) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

az asus hűtése vicc.. semmi nincs a memorián maximum halkabb lehet a gyárinál de hűvösebb biztos nem. :N

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#33) Barney™

Barney™
(fanatikus tag)

A club3d elég pofás lett :C

My SSD is faster than your HDD

(#34) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

a club nem is drága kérdés ennyiért mennyi memót pakolnak majd rája

(#35) DEV_NULL válasza old gray (#31) üzenetére

DEV_NULL
(fanatikus tag)

a club3d kártyáján látszik a lamellák közt, hogy a ramokon nincs semmi :N

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#36) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

itthon mikor lesz egy komoly hűtéssel ellátott 4870 125euro=kb 35000ft :F :F :F
ezt kb 45Kért fogják dobálni, jobb esetben... :O

EVIL IS BACK!

(#37) Mercutio_ válasza JanR (#7) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

1. Panel, itt eleve 30 fok körül van a szobában, ezt fűti tovább a kártya
2. HTPC, kicsi, zárt ház, éppcsak elfér benne a 4670, és pillanatok alatt felnyomja a belső levegő hőmérsékletét a VGA terhelve, ha nem kifelé fújja a venti a házból a hőt

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#38) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Dizány Center 2009 Summer...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#39) Sanyix válasza nuke7 (#32) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ánus pcie-s radeon 3850-nél sem óhajtott a memóriákra hűtést rakni, sőt a venti fordulatszámszabályzását is "elfelejtették", legalább mostmár nem. Ez fejlődés :D

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#40) Hebry

Hebry
(senior tag)

A HIS hűtője még mindig tetszik.
De szerettem a régi HIS karimat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.