Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Hová nem tart már a képkeret-üzletág... HD lejátszás... Miközben még 720p-s sincs a kijelző... Attól még komoly mondjuk! :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 2 eve karacsonyra vett wayteq csoda (asszem ez) is kb ugyanezt tudja. Avi, mp3, kepek, 800x480. Remek ujdonsag a hd videok lejatszasa vga felbontasban potom 2 ev mernoki munkaval, grat! :D

[ Szerkesztve ]

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#3) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy a fényképkereteknél mi ez a nagy 16:9 mánia, amikor a fényképezőgépek 4:3 vagy 3:2 oldalarányú képeket készítenek - na meg egy ennyire széthúzott kijelzőn az álló képek elég aprócskák.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#4) GeoPhoto válasza dabadab (#3) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

Hát mert ilyen kijelző megy minden gagyi tabletbe, ez van olcsóért. Amúgy ennyiért piszok drága, ezért már egy belépőszint feletti tabletet lehet kapni, ami százszor többet tud. Pl én is egy kínai tabletet használok képkeretnek, kicsit kellemesebb használni, mint ezeket az akármiket.

(#5) Raucher válasza maross (#2) üzenetére

Raucher
(tag)
LOGOUT blog

Mondjuk nem a saját kijelzőjével ígéri a HD lejátszást, hanem megfelelő kijelző csatlakoztatása után.

De a fejlesztés nem fog megállni, 2 év múlva, mellékesen tabletnek is lehet majd a képkeretet.

(#6) smkb

smkb
(senior tag)

169$ egy 1024*600 as 7 colos Teclast T760VE kapacitív multitacsos tablet Gingerbreaddel. Ráadásul nem is egy vacak. 800*480-asokkal meg Dunát lehet rekeszteni... egyik legjobb mostani modell az Ainol V7 Advance 129$... Komolyan.... ezeknek mi értelme manapság? Egy ilyen tableten meg olyan galéria szoftvert futtatok amilyet csak akarok. Full értelmetlen mára ez a termékkategória.

(#7) wolfman

wolfman
(senior tag)

Nekem ez a b.zivastag képkeret nem jön be! Gusztustalan!

Eddig egyetlen képkeret se nyerte el a tetszésemet, az meg már tök jó lenne ha mondjuk fali képkeret lenne 20-25" átmérőben mint egy festmény! Valami fasszentos akkumulátort bele, lehet az egész hátulja is, aztán had szóljon! Valami szép fa keretet neki. na ezt el tudnám képzelni!

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.