Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:Y Van választék!

Milyennapvan?

(#2) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DDR3 2000 MHz@CL8 :Y

(#3) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van miből csemegezni az biztos! :) :C

2133-as 9-9-9-28? ;]

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#4) zed1983 válasza D1Rect (#1) üzenetére

zed1983
(őstag)

Van csak győzzön az ember választani :B

(#5) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

igy kell ezt, szepen egy csokorban. bezzeg a mushkint nem lehet igy, azt naponta kell csepegtetni :DDD

(#6) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak ez a gáz borda ez ne lenne.

Most vettem 4g DDR2 ultrát mutatta a srác a boltban az EVO-t is, hogy az milyen szép darab, mondtam neki ez azért enyhén vakítás, erre rám nézet szélesen vigyorogva és bólintott. Értettük egymást. kb 3k-val lett volna több a kit :U

Ettől eltekintve a GEIL még mindig GEIL... gratula nekik

[ Szerkesztve ]

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#7) gyiku válasza gyiku (#5) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

de hogy ne legyen hianyerzetetek itt 1 mushkin hir: trichannel ddr3-1600 cl6 :DDD

(#8) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Van pár szar, amit kár volt kiadni. 1066 @ cl8 szerintem ipari hulladék egy kicsit. :DDD

(#9) Ybron válasza rootkiller (#8) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Most ezekhez a triple channelhez olyan lap is kell ami tamogatja ?

(#10) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Mért nem fekete a nyák mint a ddr2nél? :( Gusztustalan zöld!

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#11) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Gondolom a tri-channel-ösök egytől egyig teljesítik a core i7-hez passzoló max 1,65V-os feszültséget. Azért az 1333MHz-es cl6-os nem rossz. Végre az időzítések is kezdenek alakulni. Core i7 mellé meg mi értelme van az 1600+MHz-es ramoknak, amikor úgy tudom, hogy max amit támogatnak az az 1600MHz-es ddr3, de ezt is csak tuning esetén. Valaki mondja be a tutit. :DDD

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#12) Ybron válasza Ybron (#9) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Bocs a kérdés mindenkihez szól[link]. Vagy ezt alapból felismeri a bios ? Lehet hogy hülyeséget beszélek :F

[ Szerkesztve ]

(#13) Tomi84 válasza Ybron (#12) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ennek kicsit inkább olvass utánna.
triple chanel csak core i7-es prociknál lehetséges, mert azokban van háromcsatornás memóriavezérlő. Értelemszerűen csak olyan lapban megy ami core i7-es procit tud fogadni és 3-6 memóriaslot van rajta.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#14) total90 válasza Ybron (#12) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felesleges rögtön újralinkelned a hsz.-ed, mert nem kapsz azonnal választ. Egyébként a dualos lapba nem hiszem, hogy műxik a 3 csatornás dolog

(#15) szajoho válasza Ybron (#12) üzenetére

szajoho
(tag)

Igen, megfelelő alaplap kell a 3 csatornás memóriakezeléshez!! :K

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#16) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

DDR3-1333 - CL 6-6-6-24 ??

én meg CL9-cel bohóckodom otthon...

(#17) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

sajnálatos, hogy ddr2 memó terén szinte piacvezető Geil, még mostanra se tudott ddr3-ban 4gb modulokkal vagy 4 és 6 db csomagokkal jelentkezni :U

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#18) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Ja fekete nyákkal tényleg jobb lett volna. Szépen lefedte a keresletet a Geil. Tudnék válogatni :DD

CSS (Hun)Bloodkiller

(#19) Balika911 válasza rootkiller (#8) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha valaki nem tuningol, akkor felesleges gyorsabbat, drágábbat vennie. Jó az.

sNORh:

Ha alig olcsóbb, mint a gyorsabbak, akkor tényleg semmi értelme. :K

[ Szerkesztve ]

(#20) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a feszültségekről írhattak volna pár szót, mert ha esetleg vennék a nem létező i7es procimhoz 3*2*2 DDR3-2000 CL 8-8-8-28 és nagyobb mint 1,65v...

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#21) D1Rect válasza zed1983 (#4) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Győzze a pénztárcája ;]

Milyennapvan?

(#22) sNORh válasza Balika911 (#19) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

persze hogyha aprópénz lessz akkor..
hh nem akkor viszot "ipari hulladék.."

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#23) tome.jr válasza Ricco_hun (#11) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Giga X58-as lapok támogatják a 2000 Mhz-es ramokat, talán még a 2133-asokat is. :K

(#24) Ricco_hun válasza tome.jr (#23) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Aham. Kösz. De ugye csak tuning esetén használhatóak ilyen órajeleken?

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#25) paprika

paprika
(senior tag)

Szerintem teljesen felesleges ennyiféle ramot kiadni :( :(

(#26) Jack O'Neill válasza Ricco_hun (#24) üzenetére

Jack O'Neill
(kvázi-tag)

A Giga alaplapok hivatalosan tényleg támogatják, de a procik nem...csak 1066mhz-ig, tuningal viszont tényleg használható a 2000-es ram is, a 2133 az már nagyon netszes, mert a stabil működéshez a ram órajelének minimum dupláján kell járatni az uncoret a prociban. 1066MHz esetén 2133MHz (default) 1600MHZ esetén 3200MHz és 2000MHz esetén 4Ghz-en kéne jartani az uncoret. Nos a legtöbb core I7 itt elfogy.Persze jöhet az LN2 is ;]
A lényeg hogy megoldható...csak tuning kérdése..nálam is 1600MHz-en mennek a rammok...

[ Szerkesztve ]

JAJJMÁÁÁÁ

(#27) Ybron válasza Tomi84 (#13) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Nyilván, azért is kérdeztem, köszöntem a válaszokat.

(#28) Robixxx

Robixxx
(lelkes újonc)

Az árakra azért kiváncsi lennék :DDD

(#29) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem viccelnek! :D

(#30) wwenigma válasza paprika (#25) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem felesleges. Itt ér véget a sufnitesztelgetős, hogypörögaram biznisz, vagy nem emléxel az űbertuningos 533as A-Data DDR2 memókra? ;]

Egyébként semmit nem alkottak, egy teszter kiköpi, mit bír és mit nem, az alapján csomagolják...

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#31) J03Y válasza paprika (#25) üzenetére

J03Y
(tag)

A mi szempontunkból lehet, de nekik így jobban megéri, mert a gyengébben sikerült modulokat is EVO néven (drágábban) adhatják el.

Tel: 0630 / 447 1223

(#32) Integra

Integra
(Jómunkásember)

valaki help:)

most melyik a jobb?
magasabb órajel de lassabb cas latency adatok, vagy alacsonyabb órajel és magasabb cas latency adatok???

(#33) Speed(R) válasza Integra (#32) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magas órajel (sávszélesség) kis késleltetéssel.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#34) Integra válasza Speed(R) (#33) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az addig rendben van hogy az adott órajel esetén a kisebb cas latency.
de mi van mondjuk egy GE33GB2000C9TC DDR3-2000 CL 9-9-9-28 és egy GE33GB1800C9TC DDR3-1800 CL 8-8-8-28 esetén? alapvetően 200mhz diffi esetén is még a freki a meghatározóbb és lesz a gyorsabb a kettőből?

[ Szerkesztve ]

(#35) Balika911 válasza Integra (#34) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Hogy melyik jobb, az architektúra függő is - kérdezd meg a tervezett rendszer topicjában, ott megmondják, mi a tapasztalat. :K

(#36) Integra válasza Balika911 (#35) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hm, mondasz valamit, az lesz, thx:)

(#37) SimonYana válasza Integra (#36) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

BUÉK!
Nagyon ki van halva ez a topic!
Pedig a GEIL EVO 2133-as memóriái nagyon ott vannak!
Nekem a MaximusIII.-ban mennek majdnem 1700-ig CL7-ben és 1950 körül CL8-ban!
De CL9-ben 2200-at is mennek! :C

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#38) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

Úgylátom a helyzet még mindég változatlan!
Senkinek nincs DDR3-as Evoja? :F

® SimonYana ®

(#39) alibabo válasza SimonYana (#38) üzenetére

alibabo
(fanatikus tag)

De van Mester (ha bekukkolsz még), momentán még egy párat keresnék hozzá, hogy meg legyen a 4 giga, de konkrétan ezt a típust már nem sikerül találnom, így valószínű eladásba megy. :(
Pedig nagyon bejöttek, ráadásul nagyon occóért vettem. Ultrát kerestem, de ez adott volt itt helyben. Igaz a megadott értekeit 2v-on viszi, mert 1,9-en néha befagytam. Még próbálgatom feljebb is, amíg nem megy apróba (illetve ha lesz időm és idegzetem hozzá :D ).

A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.