Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    Sziasztok.
    Láttam pár írást hogy érdemes a Power Control settings csúszkáját +20% ra rakni.
    Két dolog érdekelne ez ügyben,hogy ez mi célból van,és érdemes e nekem is be állítani mivel láttam a nyitó topik hsz ben le volt írva a módolt vga közé.
    Mivel nem módolt a kártyám ezért érdemes esetleg be állítanom,illetve nem veszélyes ez a fajta beállítás a kártyára nézve,mert ciki vagy nem ciki ez még ujj számomra,és nem tudom mi haszna van. :F :R
    A másik problémám be igazolódott az ujj Driverekel kapcsolatban.
    Ha valaki ki szeretné próbálni akkor érdemes a The Witcher játékot fel tenni és a menüben látható mintha zajos lenne a kép,és egy kicsit vibrál.
    Ezt a Assasin Screed 2 kieg nél is elő tudtam hozni,hogy a Katában a helyes fekete megjelenítésért le húztam a Gamma értéket 1.0ról 0.80ra.
    A fent említtet kedvenc játékomban e nélkül is jelen van ez a fajta furcsa bug 2kártyás rendszernél.
    Ha valakinek van ideje tesztelni akkor nagyon hálás lennék,mivel 11.1 és ez alatti Driverekkel teljesen tökéletes a Gamma ha módosítom,vagy nem.
    11.2nél jön ez a fajta bug.
    Mivel a monitort Kalibrálom ezért szoktam használni a Kata színbeállítását,és nem a játékét mivel nem található meg mindegyikben a Gamma beállítás!
    Segítségeteket előre is köszönöm.
    Még egy valami le maradt,mikor le szedtem emiatt a Ati C 11.5 hotfixet össze fosta magát a gép a szokásos Bsood os hülyeségével.
    Persze mindent úgy végzek ahogy le van írva a nagykönyvben.
    Jelenleg a 11.1 Drivert használom,hozzá a legújabb megjelent CF Profilt.

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák