Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz lala42 #5256 üzenetére

    Na jó egy kicsit túlzásba estem ezzel a búghalmaz megfogalmazással,de amihez több Giga patch jár(persze a Vietnamot is bele számítva)illő lett volna javulnia és nem fordítva.
    Még az elején mikor ki jött a játék az első 1-2 patchig ment a kártyán megfelelően,most meg már szaggat és az istenért sem akarja a kártyákat normálisa ki használni.
    Persze a CF betegségről ne is beszéljek,mikor 2db kártyával időnként eltűnnek a textúrák,és egy zöldes maszat lesz az egész képernyőn.
    Most teszteltem le patch nélkül,és érdekes azon a pályán nem látszódik a szaggatott textúra hiba amit hardveres hibának véltem.
    Szégyen egy akkora játéktól akinek nem kicsi rajongótábora van,hogy még a cf betegségeket sem tudták megoldani Giga patchek ellenében .
    Most meg annyira gyúrnak az ujj részért,hogy a szervereket elfelejtik normálisan karban tartani,és nem egy ember panaszkodott az elmúlt hónapokban,hogy lagol mint az atom.
    Arról nem is beszélve hogy 2napik be sem engedet a szerverre,és nem csak nálam volt miközben mások fel tudtak lépni abban az időpontban.
    Sajnos az Arma 2 is ugyan ezen a kitaposott ösvényen mozog,hiába a sok foltozás,ha fordítva sül el a dolog mint aminek tervezték.
    Persze lesznek akiknek tökéletesen megy,de sajnos mindenkinek más gépe van,és sajnos van ahol elő jön,van akinél nem,de ha azt mondom HD5970 akkor nem egy ujj dologról van szó hanem már egy generációról amire illő lett volna normálisan meg csinálni a fent említett CF problémákat.

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák