Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amadako

    tag

    Mind a két kézi konzolnak megvan a maga előnye és a saját tábora.Ezen felesleges vitázni.

    Különben én a Sonyt tényleg nem értem.Panaszkodnak,hogy nincs elég nagy kereslet a vita iránt.Miért lenne?Nagyobb címeket nem adnak ki rá.Alig törődnek vele.Ez egy ördögi kör.Nincs elég nagy kereslet ezért nem gyártanak játékot és az emberek nem vesznek vitát,mert nincs mivel játszani.
    És akkor képesek ráfogni a mobil piacra,hogy ez a helyzet.De ez hülyeség szerintem,teljesen más a kettő.Van vitám és mobilom is.Érintőképernyőn,gombok nélkül nekem nagyon kényelmetlen játszani.Másfelől mobilra a játékok többsége nem komoly.Csak legyél el vele ,de tartalma nincs.Persze tudom van egy két kivétel.Vitán a karok,gombokkal könnyedén lehet játszani komolyabb,tartalmasabb játékokkal.
    Sony összességébe beletörődött ebbe a helyzetbe.Ha például olyan vitát kiadnának amiben az r2/l2 benne van és ezt egy csomagban adnák a ps4-gyel és a vita lenne a kontroller helyett egy kicsit drágábban akkor szerintem ebbe beruháznának az emberek.És ezután egy-két játékot mindenki venne hozzá. Igazából ez csak egy ötlet ami úgyse valósul meg sajnos.De bármit kilehetne találni vagy legalább megpróbálni.Ezek a packok úgyse nagyon jöttek be,nem is csodálom hisz odaadtak abból a kevés exlusivból már néhányat.

    Reménykedjünk a szebb jövőben :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák