Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Wlac #2092 üzenetére

    Csak nem mindegy, hogy a PS1-es grafikát egy 5"-os kijelzőn, vagy egy 32-40-42-47-50-55"-os TV képernyőn nézed. Míg az elsőn csak szimplán nem lesz szép, addig a TV képernyőn hányinger lesz, és élvezhetetlen. A Resi 1 már a PS1-es időkben sem volt túl jó grafikával ellátva, nem szívesen játszanám TV-n...

    Egyébként nem tudom, hogy mit megy a sírás. Pár hónapja vettem a Vita-t, még egy darab játékot sem vettem rá, és ezek a címek azok, amik szerintem igen jók, és ingyen voltak (hogy kinek melyik tetszik, azon lehet VITAtkozni, de ezek jó játékok):

    Gravity Rush
    LEGO The Lord of the Rings
    Limbo
    Mortal Kombat
    MotorStrom RC (október 23.)
    Ningja Gaiden Plus
    Rayman Origins
    Street Fighter x Tekken
    Uncharted GA
    WipeOut 2048

    Nincs rá sok jó AAA cím, ennek viszont a többségét megkaptam ingyen. Akkor meg kit érdekel. Ez nem otthoni konzol, aki PS3 helyett veszi, az eltévedt. Ez egy kézikonzol, annak minden előnyével és hátrányával. Nekem 30K volt a kozol, 17 bele még a memkártya, és ezek a játékok ingyen. Tehát összesen 10 jó játékkal játszhatok 47.000 Ft-ért, ami hónapról hónapra növekszik. Aki nem játszik sokat, annak a havi 1 AAA cím meg az egy Indie cím elég. Én tényleg nagyon keveset használom, de igazából még így is szeretem, egyszer megvettem, és azóta folyamatosan jönnek rá az új címek ingyé'.

    Azt el tudom viszont fogadni, hogy akinek se konzolja, se PC-je játékra, annak ez kevés. Ez tipikus második játékeszköz, annak viszont kiváló. A GameBoy sem a (S)NES ellenfele volt, senki nem akarta azt kiváltani vele.

    [ Szerkesztve ]

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák