Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pelda10

    tag

    Konzolok szervize küldte emailben:

    Kedves Playstation 4 előrendelőnk!

    Először is engedd meg, hogy megköszönjük türelmedet, és hűségedet, hogy nálunk rendelted elő az új generációs Playstation 4 játékkonzolt.

    Mint tudod hamarosan, pár nap múlva meg fog jelenni a Playstation 4 játékgép hazánkban is, december 13-án.

    Cégünk és partnercégünk a G4S mindent el fog követni annak érdekében, hogy időben, a megjelenés napjára megkapjad a Playstation 4 konzolodat.

    Mint tudod az ünnepi időszakban vagyunk már, így a forgalom emelkedett, a futárszolgálatnak is több terhet, s kapacitást kell elviselnie naponta, mint az átlagos évközbeni időszakokban.
    Emiatt akarva akartatlanul előfordulhatnak csúszások.

    Tehát, ha mindenképpen szeretnél 100% bizonyossággal hozzájutni a Playstation 4 gépedhez a megjelenés napjára, azaz December 13-ára, azt javasoljuk, hogy ha megoldható akkor személyesen vegyed át a készüléket üzletünkben, 13-ától.

    (12-én éjféltől éjszakai nyitva tartást is tartunk a hazai premierre való tekintettel, tehát már ekkor is el lehet jönni a rendelésedért).

    Azt fontos megjegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy 1 gép se menne ki 13-ára, csak arra az eshetőségre hívjuk fel a figyelmet, hogy a nagy megterhelésű ünnepi időszakban előfordulhatnak késések csúszások.

    A módosítási kérelmet az oldalunkon az adatlapod belépve tudod megtenni.

Új hozzászólás Aktív témák