Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nosferatue

    tag

    Sziasztok!

    Gondoltam leírom ide a hétvégi tapasztalatomat, az UK acc. vs. PS+ kód mizériámról, hátha később másnak is jól fog jönni az infó.

    Nagyjából 2 hónapja egy nagyon jó barátom eladta nekem a régi (HANGOS :DDD ) PS4 gépét, amit azóta is a PS3-as időkből megmaradt UK acc-al használok. Mivel már korábban is szemeztem a Broforce-al, illetve a Rocket League-el, vásároltam game.co.uk-ról egy havi PS+ kódot, illetve egy 10 GBP értékű wallet kódot. Már a GAME is emailben küldi el a vásárlóknak a bezsákolt feltöltőkártyákat.

    Nos a pofáraesés a PS+ aktiválásánál ért, ugyanis, amennyiben a gépen próbálja meg az ember aktiválni a kódját, bizony kér PayPal vagy Bankkártya adatokat. Értem én, hogy a Sony be akarja magát biztosítani arra az esetre, ha valaki elfelejtené lemondani a szolgáltatás meghosszabbítását.
    Ugye azért vásároltam kártyát, mivel se UK PayPalom, se UK címhez kötődő bankkártyám nincs. Persze megkérdeztem gúgli barátomat, hogy ilyenkor mi a teendő, de sok értelmes választ nem tudott adni, végül felmerült bennem, mi lenne ha megpróbálnám a webes felületen aktiválni a PS+ kártyát? A végeredmény: a webes felületen engedi a rendszer beaktiválni a feltöltőkártyákat anélkül, hogy bankkártya vagy PayPal adatot valaha is megadtam volna a PSN fiókomhoz.

    I just curse the sun so I can howl at the moon

Új hozzászólás Aktív témák