Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    Turtle Beach P12

    Mivel mostanában növekvő kereslet mutatkozik, a "gamer" fejhallgatók irányába, ezért több konzol üzlet is bővítette a választékot. Amiket régen is hiányoltam a palettáról, azok mostanában kezdtek megjelenni és garanciával árusítva, a boltok polcaira kerülni. Ezen két márka (az ismertebbek közül) az Astro (sajnos nincs hivatalos forgalmazó hazánkban) és a gyengébb minőséget de korrekt hangzásképet és szélesebb választékot felvonultató Turtle Beach.

    A most 13.990,-Ft-ért vásárolt (576) P12 is a TB terméke, belépőszinten, mely kifejezetten a PS4-hez lett készítve, azonban bármilyen jack csatlakozójú termékkel használható de inkább csak lakásban, mivel a mikrofon nem lecsatlakoztatható. Hasonló termék, ebben az árban, levehető mikrofonnal de vezérlő dongle nélkül a Recon 100 (tekerni kell lefelé).
    Maga a füles, elég nagy dobozban kerül a kezünkbe, korrektül elcsomagolva, kábelek normálisan elrendezve a dobozban. Méretét meghazudtolva, sajnos a súlya elég kicsinyke, aminek előny és hátránya is van. Az előny, hogy hosszú órákig is teljesen kényelmes, nem húzza a fejet, fület nem nyomja (elefánt fül kivétel), azonban a fentiek miatt csak műanyagot használtak a terméknél. Azonban ez ne keserítsen el senkit sem, mert ezért az összegért, újonnan nem nagyon kapunk jobb minőséget (ha mégis elnézést).
    A fejre felhelyezve korrektül fekszik fel, kényelmes szövet párnák, amik bár nem plüssből vannak de még mindig jobba szellőznek, mint a műbőr társaik. A szivacsozás elég vastag lett, nem nyomja a fül mellett a koponyát, bár az elején pár percig szorító érzés volt (elég nagy fejem van, normál fülekkel, kopaszon) azonban a fület teljesen körül öleli (a méretről annyit, hogy ebben kényelmesebben elfért a fülem, mint a Sony Pulse Eliteben). A füles maga zárt rendszerű, bár műanyag szerkezetéből adódóan maximális hangerőn, minimális hang kihallatszik.
    A mikrofon teljesen flexibilis, bármilyen irányba, az évek során nem ő lesz a gyenge láncszem, a fejpánt is elég pontosan állítható, jól megszorul a beállított ponton ,levételkor nem csúszik el.

    A hangzás megfelelő, azért írtam csak ennyit, mert egy komolyabb füleshez hasonlítottam: Ghost alatt csak a kontrollerbe csatlakoztatva, hallhatóak a léptek, lövések egész erőteljesek, a basszus megfelelő, nem tolakodó, azonban olyan térhangzást nem ad, mint egy sokpontegyes füles. Project Carsnál a maximális hangerőt le kellett venni, mert bántóan hangos volt a kocsik hangja, azonban zenével hallgatva, szép volt az összkép, magas, mély, közép a helyén volt, erőteljes Megadeth albumnál és nyugodt hangvételű Ludovico Einaudi alatt is de ez egy gamer füles még mindig.
    Az USB vezérlőt becsatlakoztatva, hangerőből egy kicsit többet kapunk és a basszus bántó szintre is vihető, ebben nem lesz hiány.

    Összességében, ezért a pénzért, PS4-re még nem próbáltam jobbat, hangerő nekem bőven elég volt, a mikrofon nagyon tiszta, a partiban lévők hangja nagyon tisztán jön át, a mikrofon nem torzít és visszhangzik, basszus megfelelő, azonban fejet leszakító hangerőt ne várjunk de napi használatra, egy nagyon jó ajánlat.

    [ Szerkesztve ]

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák