Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    válasz Peat;) #38923 üzenetére

    de a konzolra egyre jobban programoznak?

    Miért kellene jobban, mint ezelőtt ? :D Eddig is meg volt az elvárható szint, most is meglesz.

    Általánosságban el lehet mondani hogy a minőségi címek minden platformon jól mennek (far cry 4)

    Igen, csak kérdés, mennyi pénzt fektetsz be. Sokan úgy kezelik ezt a problémát, hogy nem veszik figyelembe az ársávokat, és ez rossz. A PS4 100-130eFt-os ársávban mozog. Amilyen grafikát nyújt például a FC4, azt a szintet nem fogod tudni hozni egy 100-130eFt-ból megépített gépből, csak majd egy kettővel feljebb ársávban.
    És ez nem mindegy úgy gondolom. Szóval ez a kijelentés nagyon felületes. Ezek marha jól ábrázolhatók lennének egy grafikonon, ha valaki látja a dolog lényegét. Ehhez ráadásul hozzájön a tartási költség is. Egy PC nem lenne életképes ebben a kategóriában 6-8 éven keresztül. Úgy gondolom, hogy a PC sokkal gyorsabban évül el, és sokkal több a befektetés, mint a megtérülés. Persze ez is függ attól, hogy mit vár az ember. Ha kettővel feljebb ársávot nézünk 200-250 eFt, akkor ez az idő eléggé kitolódik, de ugye akkor már ott vagyunk, hogy +120eFt a konzollal szemben, amiket lehetne játékokra, és szolgáltatások költeni, és közben csak 10-20% grafikai többletet kap az ember. (Persze PC-n olcsóbbak a játékok, de ezt nem biztos, hogy be tudod hozni) Én ezért döntöttem úgy, hogy nem éri meg. Egyszerűen már csak a számokkal dobálózva sem.
    És még mindig ott van az a dolog, hogy PC-n általában minden szarabb, nem csak egy-két cím. Én akkor hánytam el magam, mikor az egyetlen normálisan optimalizált játék a BF volt. Crysis mizéria, Ubisoft sorozatos baszakodás, stb..

    Sajnos a konzolokon is nagyon romlik a softwarek minősége

    Ez a tapasztalat miből fakad ? Én nem igazán észlelem ezt a tendenciát, semmilyen formában. Ha valaki azt mondja, hogy játszani akar, akkor azt mondom neki, hogy PS4. Ez az egyedüli platform, ami tud újat mutatni, és ez az egyedüli, ahova folyamatosan formabontó játékok jönnek ki. Most nem akarom sorolni, mert túl hosszú lenne, de annyit megemlítek, hogy az interaktív film szerű játékokat a Sonynak köszönhetjük. :)

    Most csak egyetlen egy kiragadott objektumot vizsgáltam meg, de lehetne ezt még sorolni. Jobb a helyzet, mint anno PS3-nál.

    [ Szerkesztve ]

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák