Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz zsoltika74 #174577 üzenetére

    Szerintem ne azt mérlegeld, hogy mennyire időtálló, hanem, hogy a jelenleg elérhető játékokkal mennyire vagy elégedett, mennyi ideig kötnének le. Szerintem simán el lehet tölteni párszáz órát csak a Sony exkluzívokkal és még pár másik multiplatform címmel (RDR2, Witcher 3), és a PS5-nek még nincs hivatalos megjelenési dátuma, szóval lehet, hogy az csak 2020-2021-ben jön (persze azért lehet, hogy az exkluzív címekből a folytatásokat már inkább PS5-re fogják megjelentetni).
    Szóval én a helyedben úgy nézném a dolgot, hogy a következő 2 évre tuti van párszáz órányi minőségi játék, amivel tudok játszani, a következő generációval meg egyelőre nem foglalkoznék (illetve valószínűleg ugyanannyira lesz időtálló, ha kijön az új generáció, mint most a 360-ad a One-nal szembeállítva, Fifa, Just Dance és hasonló címek valószínűleg jönni fognak, de a nagyobb játékok már csak az új gépre fognak jönni).

    (#174473) Kendek : igen, még akciós játékokat vásárolva is rengeteg pénzt el lehet költeni - nekem ugyan PS4-re kevesebb játékom van ennél, mert 3 current gen. platformon is játszom, de azért a 3 platformra így is behúztam szerintem az elmúlt 3 évben olyan 60-100 játékot, igaz, nagyrészt mindent akcióban, de azért így is bőven meghaladja a 3 gép értékét a rá vásárolt játékok értéke (ez főleg Nintendo-nál szívás egyébként, náluk ritkán van akció, simán 2 éves AAA játékokat is teljes áron adnak, illetve ha van is akció, az is ritkán olyan mértékű, mint a Sonynál vagy az MS-nél)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák