Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Hát így bő 2 óra játék után azt kell mondjam, ez a Spiderman kibaxott jó játék lett. A grafikát ugyebár nem kell ecsetelnem, eszméletlen jó a házak közt lengedezni, nagyon hangulatos az egész város. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ezt a színvonalat ki lehet hozni a PS4-ből, de szerencsére tévedtem. A hangok is nagyon jók, Peter szövegelése sokat hozzátesz a hangulathoz.
    A harcrendszer bonyolultabb egy fokkal, mint a Batman játékokban, de nincs túlbonyolítva.(elkezdtem stream-elni, gondolván hátha valakit érdekel a játékmenet, erre meg is kaptam az elején, hogy noob vagyok. Gondoltam, köszi, aronpajtas biztos zsigerből vágná a harcrendszert, ezért stream-eljen az ember ,hogy fikázzák. Inkább ki is kapcsoltam.).
    Engem az újabb Batman játékok valahogy nem tudtak lekötni, az egyetlen az első Batman Arkham Asylum volt amit végig is toltam. Az uccsú Batman játékban a sok autókázás vágta haza nálam az élményt, 2 óránál tovább nem is bírtam vele játszani. De ez a Spiderman nagyon ott van a szeren. És még a főküldetésben alig haladtam ,csak bóklásztam a városban ,vertem a bünözőket, hátizsákokat gyüjtöttem. Nagyon beszippantott. RDR2-ig simán el leszek vele.
    Akik a DLC hiszti miatt mondták le az előrendelést azokat csak sajnálni tudom, mert egy remek élménytől fosztották meg magukat :U

    Jim-X:
    szerintem felesleges pénzkidobás, van bőven autó az alapban is. Az a 2000000 kredit összejön simán versenyekkel, én valódi pénzt biztos nem adnék érte.

    baker_:
    Az tényleg nagyon korrekt beszámítás volt :K

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák