Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz #87082240 #162974 üzenetére

    Mikor jelent meg az Xbox one??? 2013. Mikor indította a MS a Game Pass szolgáltatást? 2017 júniusában. 4 év telt el a kettő közt. Nem a két szép szemetekért indította a MS ezt a szolgáltatást, hanem mert valamit lépniük kellett, hogy ne bukják be végképp ezt a gent. Bár ez már (szerintem) elment, ebben a genben már nem fogják behozni a Sony-t. A következő gen már érdekesebb lesz, mert ha a MS ilyen ütemben nyomja az amúgy jó szolgáltatásokat akkor az már érdekessé teheti a következő generációt.
    Amúgy ezeket a multiplatform cuccokat mindig úgy állítjátok be, mintha ezek csak XOX-en futnának rendesen. A COD, BF, FIFA ,stb. ugyanúgy fut PS4 Pro-n is, a különbség sokszor nem anyira kirívó. Nem nagyon tudsz olyan címet mondani, ami XOX-en sokkal szebb,vagy sokkal jobban fut. Most ne az ilyen DF-es pixelszámolgatást vedd ide, hanem amit az átlag gamer észre is vesz.
    Amúgy én a XO-nal teljesen meg vagyok elégedve, a Forza és a HALO nagyon jó cucc. Nagyon sajnálom, hogy a Sony nem ad ki valami Forzához hasonló könnyedebb autós cuccot. A Horizon nagyon élvezetes játék, és XO-on is nagyon szépen fut, nem kell hozzá XOX.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák