Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • weiss

    addikt

    Sziasztok, nem tudom, hogy ez PHP vagy inkább Apache kérdés-e, de azért felteszem. Szeretnék egy adatbázisba fájlokat feltölteni, és a kód már készen is van,működnie is kellene, de ilyen hibát kapok:

    Warning: fopen(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/phpvGDBko) is not within the allowed path(s): (/var/www/users/weiss/) in /var/www/users/weiss/************* on line 20 Warning: fopen(/tmp/phpvGDBko): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/users/weiss/************** on line 20 Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/users/weiss/*************** on line 21 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/users/weiss/********************* on line 23 /tmp/phpvGDBko

    Állítólag ez azért van, mert a TMP-be nincs hozzáférésem, ami igaz is. Be lehet ezt valahogy állítani, hogy én határozzam meg a TMP könyvtárat. A fő gond az, hogy ez egy egyetemi cucc, csak FTP meg PHPmyadmin hozzáférésem van. Adminok nem igazán segítőkészek.

    upload_tmp_dir no value no value

    [ Szerkesztve ]

    I did nothing, the pavement was his enemy!

Új hozzászólás Aktív témák