Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Studi #78494 üzenetére

    Gondolom átérzed a problémát :DDD
    A 70-200 amúgy jól jött, a fotós vizsgamunkám képeinek 80%-át azzal lőttem, a 70-300-asommal azé' nem nézett volna úgy ki a sztori.
    A Samyang meg €300-ért, még használtan se láttam annyiért. (Mondjuk pont rendelés elküldése után láttam aprón 24 f1.4-est 125k-ért, egy kicsit elgondolkoztam, hogy visszamondjam-e a rendelést, úgyis egy hét, mire megérkezik. A 20-as élesebb f2.8 alatt és a 24-70 mellett több létjogosultsága van, na meg a szélesebb látószög is lehet egy fokkal jobb hullócsillagokat elkapni; de a 24-est is eléggé dicsérik asztróra, és van 2/3 FÉ előnye...)
    Tehát magamnak szépen meg tudom magyarázni :DDD

    Ilyenkor azért örülök, hogy másban nem kapott el a buzéria. Bringából városi lótifutinak, kisebb túrákra továbbra is a fiatalkoromban vett bringám használom - mivel látszik rajta, hogy ez nem a mai divat, ezt már talán nem lopják el; de megbízható, a 3x6 hajtása a vastagabb lánccal rengeteget bír, ma is tekertem vele 30-at.
    A fullym is használt legó volt 6-8 éves darabokból, új töredékéért.
    Motorom is 10 évesen vettem, régebbi technika amiben még "van anyag" (~145-150 kiló, egy hasonló teljesítményű mai ~105-110 kiló), az egyik utolsó, ami még nem üzemórás, így jóval olcsóbb a karbantartása (ha nem nyúl mellé az ember - mint én). Még ez is sokkal többet tud, mint amit ki tudok motorozni belőle.

    Merci: nem sokat, de ma is hogy jártam, hoztam a formám...
    Eltekertem egy bányatóhoz. Körülötte töltés, nádas a széle, amibe csak néhány nyílást vágtak, ahol be lehet menni. Körbemegyek, minden jó nyílásban emberek. Ahogy érek körbe, jön velem szembe pár ember - akkor valahol felszabadult hely. Nézem az egyik nyílást (nem nyert), pont akkor ér oda a szomszédosba egy bringás csaj is, és pont az volt a felszabadult rész - gondolkoztam rajta, hogy becsatlakozzak hozzá (meg amúgy nem is nézett ki rosszul, jó alakja volt, magas karcsú, feszes fenék, nem túl nagy de formás mellek, bár kicsit enervált fej), de nem akartam zavarni, inkább megnéztem a szomszédos nyílást, onnan is épp mentek el emberek, egy nő maradt kisgyerekkel, mondta hamarosan ők is mennek. Lerámolok, átöltözök, bemegyek, beúszok egy kicsit - a szomszédban a csaj akkor ment kifelé a vízből egy gyors megmerítkezés után - seggpucéran. Nab+, megint rossz lóra tettem... Ott napozott a parton (oldalán fekve, seggel a víz felé, pucsítva - mintha csak a másik ph-t nézné az ember), látványosan ignorálva, hogy hirtelen sokan kezdtek el azon a részen úszni, a túloldali szomszéd srácok kint a töltésen is egészenvéletlenül arra mentek el (nagy volt a pofájuk, de odamenni ők se mertek).
    Na és most megyek is lefeküdni mert kicsit elfáradtam a sok úszásban :))

    (Nem, nem válaszolok privátra, hogy hol van ez a tó :P )

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák