Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz rbalint88 #78138 üzenetére

    Igazán nincs mit :)

    "aztán 5 évig várhatóan nem fogok fotós cuccra költeni"

    Mondanám, hogy "fogadjunk", de úriember nem fogad biztosra ;]
    Szerencsére Sonyhoz már csomó jó cucc van olcsón is - ezt azért irigylem, de a váz fogása, ergonómia, menü, kezelés, stb már nem hiányzik (tudom-tudom, 1. gennek még elég sok gyerekbetegsége volt, 3. és 4. generációra már sokat javult, de még mindig nem olyan jó ilyen téren, mint a Z6).

    "ráadásul a fotós cuccot viszonylag ritkán használom"

    Hát, ez se nagyon fogja meghozni a kedved :DDD Az A7-et én se sokszor kaptam fel, hogy "menjünk fotózni!". Az A7 egy olyan váz, amit nem azért használok, mert szeretem használni (nem), hanem mert jó végeredményt ad kicsi-könnyű méretben, főleg ha manuál obik miatt az AF se számít. (Meg leginkább azért használom még, mert Z6-ra még nincsenek azok az obik amik nekem kellenének, legalábbis nem abban a méretben és árban - Tamron 70-180, Samyang 18, 45, 85 - meg kéne még valami 24~28 közéjük a sorba).

    Spanyoll: "rögtön felment duplájára. Idén jött a mail forduló után, hogy 200K."

    Néha azért jó lenne egy kocsi (mondjuk biztonságosabban és több cuccot lehetne vinni, lehetne akár benne is aludni ha valahol messze hajnalban akarnék fotózni (pl. jövő utáni héten a C/2020 SWAN F8 üstökös, ami csak hajnal 2 és f3 között látható - még gondolkozom, hogy korán keljek, későn feküdjek, vagy sátrazzak ott)), de beleszámolva nem csak a biztosításba, hanem a parkolásba, adókba, karbantartásba, mégiscsak örülök, hogy nincs még ez a pénzlocsolda is... :B

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák