Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qorthral

    őstag

    válasz [CS]Blade2 #2435 üzenetére

    Így van, ahogy írod, a Red Bullé lett volna a 25 pont, ha nincs az előzés. A legjobb helyezést elért versenyző csapata ilyenkor a jobb helyre sorolt csapat. Sokba került az a pár méter, de így is hatalmas eredményt értetek el.

    Feltettem a futam eredményeit, hamarosan jön az összetett is.

    Nagy gratula mindenkinek, különösen Motion_Blur-nek, aki gigarekordot jelentő 82 ponttal nyerte a futamot (és ez majdnem 91 lett... :D)!

    A randomokra kapott pontok részletezve vannak, ebből kb látod hogy szerepeltek a csapatok az egyes esetekben. Az egyik legmeglepőbb a spanyol csapat második helye volt a leggyorsabb körös kategóriában. :D

    Btw Motion úgy nyert, hogy külön a csapatos részt és külön a random részt is megnyerte, mindkettőt holtversenyben. Maximum respect! :R

    A random kérdéseknél egyébként végül a bónuszpontos megoldással érték el a legjobbak a maximum pontszámot, ez 24 lett, de 23 pontosból már volt olyan, aki többször használt egyes csapatokat, és a büntetés mellett is nagyon jó eredményt ért el. Olyan is volt, aki mind a hat kérdésre megadta a tökéletes választ, ám sajnos 8 pontnyi büntetés mellett ez "csak" 22 pontot ért végül.

    [ Szerkesztve ]

    PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Új hozzászólás Aktív témák