Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • relixo

    tag

    válasz V/ #39094 üzenetére

    Már a levonás se zavarna (amit egyébként nem látok,hogy megtették volna sehol) és forint alapú főszámlaszámot adnám neki be újra amit 5 évvel ezelőtt emlékszek simán elfogadtak csak ugye a kifizetés oldal azóta nem volt sose használva. Most lett volna elsőre használatba véve de az átutalási hiba miatt a paypal önhatalmúlag eltávolította a számlát:

    Amit írnak,hogy a bankomba menjek be baromságnak tartom mert semmi változás nem történt évek óta és rendszeresen használom ebay vásárlásra a paypalt amúgy is. A számlám meg kb 10 éve ugyanaz már még csomag se módosult plusz egyedüli számlatulajdonos vagyok tehát nem lehet semmi a tudtom nélkül változás.

    Most,hogy újra felvinném a névre ügyelnék de ahogy írtad is a magyar névsorrend szerint jelenik meg már helyesen tehát elrontani se tudnám. Bank névnek javaslatod szerint csak OTP -t írtam és a számlaszám végére a 8db 0-t is beraktam. (ügyeltem mindenre nem gépeltem el semmit,többször ellenőrzök mindent)
    Ezek után is az a hiba áll fen továbbra is ,hogy rányomok a "Bank csatolása" gombra és jön a szöveg : "Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."
    Arra gondolok,hogy valami türelmi időbe raktak az átutalási hiba folytán majd pár nap múlva felmegyek újra és ha akkor se jó akkor írok a paypalnak vagy felhívom őket. Nem tartom magam hülyének de tudományom most itt megállt tényleg. :U
    Sebaj, nagyon szépen köszönöm tanácsokat és a figyelmedet azért!

Új hozzászólás Aktív témák