Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz ®Sapphire #39095 üzenetére

    Ha jól értem akkor ilyen logo, kép meg szöveg kell.
    Ha megnézed az Összefoglaló, 7. PayPal.Me linkkel pénzfogadása a készítés leírását ezeket a részeket előre kell megtervezni.
    Amit a ők írnak létrehozáskor a paypal.me/yourname a törtvonal után kell írnod valami nevet nem muszáj a PayPal regisztrációnál megadott névnek lenni, hiszen hozzárendelődik a fiókhoz és valószínűleg ezért nem engedik meg utólag módosítani, de amit linkeltél egy üzleti fiók jó eséllyel tényleg az neve.
    A leírásból itt látható képen alul az a három csak minták és ellenőrizhető hogy az még nincs használva. Ha elkezdesz valamit beírni a yourname helyére akkor azt fogja ellenőrizni hogy nincs-e már használatban.

    Ha már létrehoztad a saját PayPal.Me linkedet azt nem lehet átnevezni, nem lehet törölni, a PayPal így oldotta meg valamiért, biztos írták az okát, de én nem nézegettem.
    Az biztos hogy kép, logo legyen előkészítve mert nem lehet visszalépni, abban a sorrendben kell csinálni ahogy feladja. Ha kiválasztód a képhátterét azt nem lehet már változtatni ha azon túllépsz.
    Azt meg lehet próbálni hogy írni nekik és megkérni őket hogy a téves név megadás miatt és mivel nincs használatban nem-e törölnék vagy milyen javaslatuk lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák