Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feka007

    nagyúr

    Hi, elég nagy problémám van a Paypallal, remélem tud vki segíteni. Hónap elején regisztráltam be, tehát még új vagyok a használatában. Ebay-ről rendelgettem a cuccokat, múlt hétig minden oké is volt, csak mikor leütöttem egy cuccot, és fizettem volna ki, akkor kiírta a Paypal, hogy elértem a 25000 Ft-os (asszem ennyi) limitet, és hogy meg kell erősítenem a kártyát ahhoz hogy tovább tudjam használni. Pontosan ezt a levelet küldték:

    "You linked your debit or credit card to your PayPal account on Jan 28, 2010. To make sure the card is yours, we made a small charge to it that you'll need to confirm (and we'll refund the money to your PayPal account when you're done).

    The charge creates a unique 4-digit code on your card statement. If you don't see the charge right away, don't worry - sometimes it takes a few days to show up.

    How to confirm your card:

    1. Check your card statement and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it.
    2. Log in to your PayPal account and click Confirm Credit Card.
    3. Enter the 4-digit code to confirm your card.

    When that's done, you'll be able to pay safer online with your card through PayPal - without ever exposing your financial information to sellers.
    "

    Meg is csináltam azt, hogy rámentem a paypal accomon belül a Get verified-ra, és ott a Resend Paypal code-ra, amivel elvileg küldenek 400Ft-ot a számlámra, amivel kapom a 4 jegyű azonosító kódot, amit beírva megerősítem, hogy enyém a kártya, és tudom tovább használni és mindenki heppi. Csakhogy csütörtök óta nem kaptam meg ezt a számlámra, szval no kód, tehát most nem tudom használni. :( Ha újra akarom küldetni a 400 HUF-ot, akkor kiírja, hogy már 3szor megpróbáltam, és már nem lehet.

    Mi a francot kell csinálni, hogy megkapjam azt a rohadt kódot?? :F

    Kösz előre is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák