Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Belba

    őstag

    válasz Stalker-2572 #1101 üzenetére

    Ha ezen a weboldalon akarsz előfizetni a tagságra 1 hónapra/6hónapra/1 évre, akkor regisztrálnod kell a weboldalon és PayPal-on keresztül átutalhatod a tagdíjadat...

    Itt a motoros-weboldalon nem muszáj a valódi lakcímedet megadnod (nem is ajánlom) meg a telefonszámodat sem, a valódi nevedet talán amiatt célszerű, hogy a befizetéseddel össze tudják majd kapcsolni, mert biztosan ott majd megjelenik a valódi neved.
    Mint látom, itt csak letölthető videókért kell fizetned tagdíjat, tehát semmit nem vásárolsz fizikailag, amihez kellene a valódi címed.
    Szerintem a regisztrált adataidat később átírhatod majd (befizetés után) és akkor a valódi neved sem jelenik majd meg a weboldalon.

    A PayPal-nál mindenképpen Personal accountot regisztrálj magadnak, mivel nem vagy vállalkozó, aki több helyről fogad majd átutalásokat.
    A PayPal regisztrációkor mindenképpen a saját valódi adataidat add meg, illetve azt a nevet, ami a bankkártyán szerepel! Ezeket a személyes adatokat nem fogják látni azok, akiknek átutalsz majd a későbbiekben.

    < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Új hozzászólás Aktív témák