Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Jó reggelt!

    Hát már lassan nekem is elegem van magamból, elnézést kérek mindenkitől, hogy ennyit elmélkedek, de muszáj. (ja, és közben, csak hogy mindennek eleget tegyek, lement egy online malware kereső is, az asw)

    Mai fejlemények:

    EA ügyfélszolgálat felhív. A tegnapi idegen országbéli chat kapcsolat megszüntetéséről szóló levélre a magyarázat: zárolták a fiókomat, az enyém a valódi, 2011.10.26. regisztrációval, BF3 Limited Edition. Ez az alap. A fiókomhoz egy tiltást jegyeztek be, mely szerint egyik EA Support nem járhat el, csak és kizárólag a magyar. Ezért szűnt meg a chat kint. Délután öt órakor él újra a fiók, addig megnézik, hogy a tegnapi napon hol és ki, mit tett.
    Aztán meglássuk.

    Mindenesetre egy levél elkészült. Benne az összes kapott email-lel. Számlák, játékok, kódok lefényképezve, bár ez itthon nem is kell, mert látják a regisztráció időpontját, az első és eredeti email címet, a kódokat.

    Ettől függetlenül változatlanul nem értem:

    1. ha lopta a kódot, feltörve az Origin fiókot, akkor hogy a rákba van pofája reklamálni a lakhelyén az EA Support-nál???
    2. Ha nem lopta, hanem feketepiacon vásárolta, szintén.
    3. És innen jön az érdekes, bár ennek igen kicsi az esélye: mi van, ha nála is ua a kulcs? Azaz az EA hibázott?

    Nem tudom, nem tudom.
    Minden más rendben van, sőt az új email cím, ami vasárnap készült el, és senki nem tudott róla, és senki nem írt oda, az EA-t kivéve, hogyan került mégis a birtokába? Úgy, hogy a fiók maximális biztonságra lett állítva, minden látható adat le lett tiltva a Battlelog-ban, barátok eltávolítva, hozzáférések letiltva. ?????????????????

    Most ülhetek a seggemen délután ötig, aztán ha beüt a gebasz, az persze majd este lesz, és holnap megint telefon? Tököm ki van már. Most számoltam össze: 31.000 Ft volt a négy játék.
    Ja, és nincs biztonsági szakértűjük. Bár el kell ismernem, hogy nagyon felkészültek, csak éppen már pénteken meg kellett volna tenni azt, amit tegnap tettek meg, és lehet, hogy most már nem lenne gondom.

    Az egész egy elképesztő és hihetetlen kálvária.
    A barátom tegnap meglátogatott, én vettem meg neki a Max Payne Antológiát az 576KByte-ban, és jött érte. Meghallgatott engem. Azt mondta, hogy oké, inkább használja a tört verziókat, egyiket sem fogja aktiválni, beregisztrálni, törvényileg rendben van, nála van az eredeti példány.
    Remek.
    Éljen a legális világ...

    Majd este írok, hogy mi történt, vagy mi nem történt...
    Szurkoljatok nekem!

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák