Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Senua’s Saga: Hellblade II teszt

    gp A szkizofréniától és rabszolga-kereskedőktől egyaránt szenvedő Senua újabb különleges utazásra indul, ezúttal a messzi észak ősi istenekkel és modern kegyetlenséggel teli vidékére.

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz haly #1574 üzenetére

    Egy lehetséges magyarázat:

    BC2 sem egy mai játék. Lehet, hogy az ismerősöd csinált akkor egy EA accountot és arra regisztrálta be a játékot. Később csinált egy Origin accountot is. Na, ekkor nem az EA accountja adatait adta meg, így egy új accountot csinált. Lényegében jogos, hogy a kulcs már használatban van, mert tényleg így van (EA account).

    Sajnos ezt a problémát a support sem tudja megoldani. Nem tudják sem ők, sem a barátod összevonni az accountokat egy közös accountra. Még akkor sem, ha tényleg az ővé mind a kettő. :(

    r3dsnake
    Első lépésben a fenti probléma miatt gondold át, hogy van-e korábbról EA játékod, amit regisztrálnod kellett. Na, annak az accountnak az adataival kellene létrehozni az új Origin fiókodat. Ekkor automatikusan elérhetővé teszi a fiókodban a korábban regisztrált játékokat is.

    Ha nem volt ilyen játékod, akkor simán csinálj egy új Origin fiókot. Utána lépj ki az Origin kliensből, és a böngészőben nyisd meg ezt az oldalt. Add meg a Crysis regisztrációs számát, és az Origin accountod adatait. Ha szerencséd van és elfogadja, akkor magától meg fog jelenni a játék az Origin accountodban. Ha nincs nem fogadja el a kódot, akkor pedig még mindig mehetsz a supporthoz, ők biztosan be tudják neked tenni. Lehet, hogy az első ügyintéző nem fog segíteni, ezért próbálkozz kitartóan amíg sikerül.

Új hozzászólás Aktív témák