Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Pisztillus #44026 üzenetére

    Valóban, egy pszichológus pl. nem ártana neki.

    no name egyértelműen megírta, élvezi ezt, ami van, ezért nem is rakja hsz. nélkülibe az írásait, mert az úgy már nem poén.
    Türelem kell hozzá valóban, de azt meg kéne előznie részben orvosi vizsgálatoknak is.

    Körülményekről meg: vagyunk itt páran akik mélyről jöttünk. Az már feljogosít bármire, amit az alapelv nem tilt, de részben a rendszer határait feszegetjük? Írás törlés, visszarakás, törlés, stb...

    És mindezek mellett: miért csak a többieket, a többséget lehet megkérni, hogy ne olvassa, miért nem lehet azt az egy embert, aki tesz arra,amit mások mondanak neki?
    Jahogy ő más, meg nincs az ember kezében olyan dolog ami miatt lehetne?

    Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, hogy bárki szaladgálhat az utcán egyszál ágyékkötőbe, nincs megtiltva, hogy ne lehessen, akkor inkább senki ne nézzen oda? Senki ne szóljon , hogy öltözzön fel?

    Fura, én azt látom, ignis -főleg mert gyerek- irányítani kell kicsit, amivel be tud illeszkednia társadalomba (ugyebár cikizik is, nem véletlen) , ahhoz pedig bizony kell vele szemben egy erősebb fellépés.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák