Hirdetés

Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Pisztillus #32178 üzenetére

    Az én esetemben mindkét fél egyformán hunyó. :U Az, aki a csekket írja, az sem tudja 12-13.-áig címezni? És a főnököm sem tudja ideadni előbb (maximum ha 10.-e szombatra vagy vasárnapra esik)? Nem rövidítem ezáltal meg egyikőjüket sem, mégis ezt teszik.

    Egy példa: amikor elhoztuk az autót, és csekkes fizetést kértünk, direkt szóltunk, hogy 10.-e utánra írják, mert akkor van fizetés. Oké, mondták, el lesz intézve. Jött a csekk. Fizetés határideje: 11.-e. Na puff. Feladtuk a pénzt 10-én, két nap alatt ért oda. Nem volt vele probléma, de egyszer, amikor 10.-e szombatra esett, és kötelező túlórát rendeltek el, nem tudtam feladni pénteken a csekket, mert szombaton adták csak ide a pénzt. (Arra hivatkoztak, hogy ha pénteken ideadják, akkor szombaton sokan nem jönnek majd). És persze mindjárt kaptuk az értesítést, hogy 4 napon belül fizessünk. Mondjuk nem kellett vele foglalkoznunk, mert közben megkapták az átutalást, de azért ez felháborító, hogy egy-két napért ilyen cirkuszt csinálnak.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Aktív témák